בתור מי שהיתה בשני המקומות
היינו גם בצפון איטליה וגם בהולנד. לפי מה שאת מתארת הכי כדאי לכם, הולנד. יהיה לכם אידאילי להיות באחד מכפרי הנופש של Centerparks זה פשוט גן עדן לילדים ולא מותנה במזג אויר. זהו פארק ענק בו כל משפחה גרה בקוטג' פרטי מצוייד בכל מה שצריך. ניתן לשכור גם לשבוע. במרכז הפארק יש מעין אקוואריום (כלומר מבנה מקורה מזכוכית) ענק מלא בבריכות, מגלשות מים בקיצור כיף חיים. זה מקורה ולא מותנה במזג אויר. יש סנטר פארק גם בגרמניה אם אתם מתעקשים. אני דווקא חושבת שלנסוע לעיר כמו מינכן למלון יוקרתי (שיהיה בריכה) ולטייל איתם בעיר זה לא רעיון כל כך מוצלח. לעומת זאת הולנד מלאה בפארקים לילדים בכל מקום (לאו דווקא לונה פארק) יש פארק מים עם חיות מים כמו דולפינים מדהים, יש המון המון מה לראות בהולנד. מתאים לכל גיל, מוזאון מדע נהדר בעיר אונבירסטאית שנקראת ליידן (מאוד אינטראקטיבי הילדים שלי מאוד מאוד נהנו), מוזאון ואן גוך ובית אנה פראנק באמסטרדם, גם מאוד מרשים ומתאים לכל גיל.יש ספר מדהים שנקרא הולנד עם ילדים, זה ייתן לכם תמונה מצויינת על מה ניתן לעשות שם. אנחנו בזמנו היינו בסנטר פארק בבלגיה שהיה מאוד קרוב להולנד כך שחילקנו את הזמן בין שהות באמסטרדם ובין השהות בבלגיה משם נסענו לטיולי יום להולנד. אני הייתי בעבר גם בסנטר פארק בצרפת וגם שם היה מאוד מוצלח. גם חברים שלנו שהיו במקומות שונים בהולנד בסנטר פארק מאוד נהנו, אי אפשר לא להנות במקומות האלו וזה מאוד מתאים לילדים שלנו. המרחבים, בתוך הפארק מותר לנסוע רק באופניים, בקיצור מומלץ מומלץ מומלץ. אני מצרפת לינק לאתר של סנטר פארק אביטל