אולי לא לכבוד היום

tch111

New member
פפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהד מושבע של כותבי שירים תחת השפעת אלכוהול וסמים, ואת אלה אתה מעריץ ומצטט.
אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה.

tch111

New member
את הבקשה יש להגיש בשלושה העתקים

כל יום שלישי בשבוע בתאריך 31 לפברואר.
המשרד נמצא 5 ק"מ מערבית לכיכר רבין, שעות הקבלה הן בין 23:59 ל 00:00, נא להקפיד להגיע בזמן.
כל זמן שתפרסם בפומבי , פה בפורום, השמצה על המדינה שלי, אני אגיב על אפך חמתך וחמותך..
אקפיד שלא להפר את תקנות הפורום.
יש לך ברירה לא להכנס לתגובות שלי, ואל תענה לי, תודה רבה, ידידי!!

tch111

New member
ואני מבקש ש..............

1. אל תבקש כל כך הרבה
2. שלא תגיב להודעותיי
3. ראה הוראות להגשת בקשות חריגות
4. שלא תשמיץ את מדינת ישראל
5. הפורום הזה לידיעתך, הוא פורום ציבורי של מדינה דמוקרטית, אם מותר להשמיץ את המדינה בפומבי פה בפורום, מותר גם להגיב.
ואל תגיב להודעתי זו., תודה, ידידי.

MayFebruar

New member

התבקשת לא לענות להודעותיו, למה להתחיל לעשות מזה סיפור?

ולגבי מספר 4- חופש הביטוי. לאף אחד אין זכות להגיד ולהחליט בשביל גולשים אחרים על מה הם יכולים או לא יכולים לכתוב בפורום!

tch111

New member
אני מבין מתגובתך, שמותר להשמיץ את המדינה

ולמשמיץ נתונה הזכות הבלעדית למנוע תגובה, נשמע מוזר, לא??

MayFebruar

New member
לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, גם אם היא לא

מוצאת חן בעיניך. זה ממש לא קשור לנושא.

ולא, לא נשמע לי מוזר שמבקשים לא להגיב יותר, זכותם לא לרצות להתדיין. וכן, זכותך להגיב, אבל חוץ מלהעכיר את האווירה לא יצא מזה כלום.

שוב- ביקשתי לעבוד למסר. עוד הודעות נוספות ימחקו.

MayFebruar

New member
די!

התבקשת לא להגיב, נא לכבד את בקשתו (ודעתו).

עוד הודעות בנידון במסר בלבד!

Woking

New member
שמעתי על הסרט

מהיכרותי את ה-Beeb הוא גם יגיע לכאן מתישהו, בתקווה לפני שכל העסק יתפרק, והסרט עוד יהיה רלוונטי. העצוב הוא שגם את הדברים האלו הישראלים יכולים לשמוע רק מ"המערכת". כאילו שה"מערכת" (הביטחונית) היא גם האמא וגם המוח של הישראלים. בלעדיה הם חסרי יכולת חישה, בינה והחלטה. או ואבוי אם מישהו מהשמאל (שהוא לעולם סהרורי) היה אומר דברים על צה"ל (שלנו) כמו "צבא כיבוש אכזרי, שדומה לגרמנים במלחמת העולם השנייה", אבל כשזה בא מאברהם שלום, האיש שרוצץ למחבלים את הראש בידיים, אז אולי יש לאמירה איזשהי אמינות. דיינו. הבעיה היא ששומרי הסף נובחים אבל ההתנחלות נמשכת.

ראיתי בישראל, באולם בו היו עוד 6 אנשים

חוץ מהדייט הלא מוצלח שהייתי איתו (אספרסו - אני כמובן שלמתי . . .)
טוב, נו, הוא בחר את הסרט - אז אני צריכה לפרגן לו קצת.
ההתענינות בסרט ובמסר כל כך זעירה שזה מפחיד. בכל הארץ. מי שדברתי איתם אמרו את מה שצפוי היה שיאמרו:
הימנים נהמו שזה שטויות והשמאלנים אמרו :אמרנו לכם.
אני לא מבינה למה השב"כניקים מגיעים למסקנה (הנראית לי כל כל מובנת מאליה) רק לאחר תום השירות שלהם
ואני לא מבינה, לא יודעת וגם לא זוכרת - אם הבעיה המרכזית של ארץאוכלתיושביהוהשאר היא הכיבוש.
הבעיתיות החברתית-כלכלית היא גם חבית נפץ מהמהמת.
ניתן להוריד במספר אתרים.

tch111

New member
שימי לב, שרוב הגנרלים שגמרו את שרותם הצבאי

הפכו לשמאלנים מי יותר ומי פחות קיצוני.
משה דיין, הרמטכ"ל המהולל
עזר וויצמן, מפקד חיל האויר לשעבר המהולל
אריאל שרון האגדי ששם קצוץ עלפקודות והמשיךבתנופת מלחמה וכיבוש מזהירים
רבין הרמטכ"ל הלא כל כך מהולל
שר האי ביטחון לשעבר, מר ברק היקר.
היחיד, שלדעתי, עדיין שומר על המורשת הנכונה הוא דווקא ביבי,שצחקו עליו שהוא הרס את הקשרים עם ארה"ב, דווקא בזמנו ביקר, אם איני טועה לראשונה, נשיא ארה"ב בזמן כהונתו, בישראל.
גם הוא עושה טעויות, ואחת הגדולות היתה, ההתנצלות בפני התורכים, שיורקים לו עכשיו בפנים.

Woking

New member
האנשים האלו בדילמה

מן הסתם מי שיושב בפורום ור"ש יודע את המצב לאשורו, הן במישור הטקטי והן במישור האסטרטגי. וזה המלכוד, משום מצד אחד מדי יום ביומו האנשים האלו, ואלו שכפופים להם מצילים חיים. מצד שני הם רואים מדי יום ביומו את חוסר התוחלת שבמדיניות שמנהלים קברניטי המדינה. ואיזו ברירה יש להם? אם יתפטרו, יבוא מישהו אחר, שבמקרה הטוב יעשה עבודה לא פחות טובה, וגם ינסה לשמש משקל נגד לאיוולת של ההנהגה. במקרה הרע המחליף יהיה כלבלב נאמן של אדונו. אם הם נשארים בתפקיד הם כמובן מנועים מלהתבטא נגד ההנהגה. האפשרות היחידה היא לעשות את הטוב ביותר בזמן השירות, ולהתבטא כפי שראית בסרט אחרי השירות. בסופו של דבר העם בחר את ההנהגה שלו וזה לא התפקיד שלהם לחתור תחת ההנהגה. כמו שנאמר, לכל עם יש את ההנהגה שמגיעה לו.

עד כמה שאני זוכרת לפחות אצל חלקם

התובנה ש(איך לנסח את זה?)
משטר הדיכוי אינו יעיל, ושההתנהלות הישראלית אינה חכמה
היא תובנה שהבשילה במהלך השירות, לאחר שההיסטוריה חזרה על עצמה בפעם ה-X והם חוו את זה על גופם הם.
זה אומר לאחר 15-20 שנות שרות. זה אותו תהליך שעוברת גם ההנהגה.
בעוד שאנשי השב"כ רואים גם את ניסיונות הצד השני להגיע להסדר,
ניסיונות שההנהגה הישראלית חושפת לציבור בהתאם לצרכיה (ראה המבצע האחרון).

זה פירוש מטריד מאחר ולקחי ההיסטוריה אינם נלמדים. אלא מאוחר מדי (נו, טוב, זה תמיד ככה, לא?)
אם הם היו פורשים במועד ועוברים לפוליטיקה - אולי היה סיכוי שדברים ישתנו.
וגו'

Woking

New member
לא ישתנו

בניגוד למערכת הבטחונית, שהיא לרוב (אבל למצער לא תמיד) סוג של מריטוקרטיה, ההנהגה הפוליטית היא נבחרת בידי ציבור, שכאמור מקבל את המנהיגים שמגיעים לו. המנהיגים הפוליטיים לעולם יתנו לבוחרים שלהם את מה שהבוחרים רוצים, ולאו דווקא את מה שטוב לבוחרים, בעיקר אם זאת תרופה מרה. אין דוגמא נפלאה יותר מזאת מאשר נתניהו, זגזגן מדופלם, אבל כבר קדנציה שלישית ברחוב בלפור אשר ברחביה. גם המדיניות האמריקאית מושפעת מאותה מציאות, ולמרות שבבית הלבן ובמחלקת המדינה ברור לכל שהידידה הקטנה מהשכונה הרעה שנקראת "המזרח התיכון" היא על מסלול התאבדות, הממשל האמריקאי מנוע מלהפעיל לחץ על המדיניות הישראלית בגלל דעת הקהל האוהדת בארה"ב. באופן דומה לראש שירות מפוכח שעובר לפוליטיקה עומדת הברירה הזאת: הסתאבות או אופוזיציה.

לישראלים יש אשליה שהבטן שתופחת להם בצורת התנחלויות בשטחים הכבושים היא הריון מבורך, אבל במציאות זהו גידול סרטני. את הכימותרפיה יספק כנראה בשלב מסויים בית-הדין בהאג. בנקודה הזאת ההנהגה הפוליטית בישראל תצטרך לבחור בין מאסר ממושך לבין בגידה ברצון המגלומני של בוחריה.

למעלה