אולי כאן תעזרו לי...

אולי כאן תעזרו לי...

אני יודעת שהיום יש הרבה מכשירים להסרת שיער. אבל אני מתכוונת למכשירים שמחליפים את המכון. ובכנות, ללכת למכון זה יקר מדי בשבילי (לאחר בירורים על המחירים על טיפולים.. זה יקר בשבילי).
העניין הוא, שאני צריכה המלצה על מכשיר טוב. ובשביל הידע, איך זה בדיוק עובד? גם על לייזר כמו במכון? או שיש עוד סוגים שונים של טכנולוגיה.
תודה לכל מי שעונה.

הקישור משום מה לא נכנס

niya

New member
צר לי להיות מבשרת הרעות

אבל המכשירים הביתיים לא מגיעים לרמת הורדת השיער של מכשיר שיש במכון קוסמטי טוב.
יתרה מזו, גם המכשירים שיש במכונים הקוסמטיים (דוגמת מכשירי IPL) לא עושים את העבודה.

ויתרה מזו, הסרת שיער בבית במכשיר "לייזר" - מאד לא מומלצת. לא לחינם צריך השגחה רפואית במכון קוסמטי.

חוץ מזה, יש היום קופונים שונים להורדת שיער - ממליצה לך לעשות במכון טוב, גם אם יקר - ואם אין לך כסף - פשוט תמשיכי להוריד בשעווה1להתגלח עד שיהיה.

בהצלחה!

עוד כמה שאלות

אבל אם יש את המכשירים האלה אז הם לא קבלו אישור רפואי או משהו כזה?
ואיפה יש קופונים, ממש לא ראיתי כאלה..... ואני חושבת שזה עדיין יקר מדי בשבילי...
וכל המטרה בשאלה שלי זה כן למצוא דרך להפחית את השיער, כי לעשות בשעווה או לגלח זה משהו שלא מפסיקים עם זה.. ואם הייתי ממשיכה עם זה אז לא הייתי שואלת על מכשיר לבית.

niya

New member
כמה תשובות

1. המכשירים קיבלו אישור רפואי - לא יודעת, אבל אם כן, זה רק אומר שהם לא גורמים נזק, או שלא הוכח שהם כן גורמים נזק כזה או אחר לגוף. האישור הרפואי לא מאשר שהם עושים את הפעולה לשמה התכנסנו כאן (הסרת ישער)

2. דווקא זה שהם "קיבלו אישור רפואי" (בהנחה שהם אכן קיבלו אישור כזה, אני לא בדקתי) - רק מדגישה את זה שכנראה הם לא עושים את כל העבודה.

3. כדי באמת להפסיק להוריד שערות - את צריכה ללכת למקום מקצועי שיאבחן את סוג העור שלך וסוג זקיקי השערה, ויתאים לך טיפול שמתאים לך בדיוק, ולא איזה מכשיר קקה-מייקה - תסלחי לי על הביטוי - שעובד על כווווולם - כי זה לא(!)

4. באתרי הקופונים למיניהם (גרופון, מג'נון וכדומה) - יש מדי פעם קופונים להסרת שיער. צריך לעקוב...

maksimma

New member
הנה כמה דברים שיש לי להוסיף

המכשירים הבייתיים פועלים בעוצמות יותר נמוכות מבמכון ולכן לוקח טיפה יותר זמן לתוצאות אבל מי שיודעת להתמיד תראה תוצאות וזה ישתלם לה.
הנוחות שבמכשיר כזה הוא די גדול (חוסך זמן המתנה, נסיעה, הוא נשאר שלך לצמיתות ותוכלי להשתמש בו גם עם בעלך/חבר/חברה וכו'..)
הוא חוסך כסף כי מכון ממש יקר אני למשל עברתי טיפולים בלייזר במכון וגם אחרי מעל 20 טיפלים המצב במפשעות לא השתנה ואני עד היום מצטערת שלא תבעתי אותם כל ההתנהלות שלהם היתה ממש ביזיון ואפילו השאירו לי כוויות בחלקים מסויימים בגוף!
הבנתי שהמכשיר של me עובד בשיטה שמשלבת אינפרא אדום וגלי רדיו וזה מפחית סיכויי לכוויות. (השיטה נקראת elos) את יכולה לגגל ולקבל יותר אינפורמציה על השיטה.
אני בעצמי בדיוק עושה בירורים בנושא כדי לסיים את מה שהתחלתי במכון לפני כמה שנים כי ממש אין תוצאות טובות.
בהצלחה!

אברר על זה גם!

אני גם חושבת שמכון זה יקר מדי בשבילי ובגלל זה חשבתי על שיטות אחרות.
אני גם אברר על המכשיר הזה ופעם ראשונה שאני קוראת על השיטה הזאת.
תודה על התשובות.

למעלה