אולי יש פה מישהו,

nepthys

New member
ניסיון ראשון...

צ´אקרות אלו שבע נקודות ראשיות של אנרגיה בגוף. כלומר, נקודות סמליות במשמעותן לסוג מסויים של אנרגיה. כלומר - יש לך נקודה בבסיס הגוף, שמייצגת את הבסיס הנפשי והחומרי שלך, נקודה בראש הגוף לייצוג האידיאל שלך, נקודה בלב לייצוג רגשות, בטן לייצוג כוח מניע, וכו´. ישנם כאלו שטוענים שבעצם כל הגוף הוא אנרגתי, ואלו רק שבע מתוך המוני נקודות. עכשיו, משהו קטן שאני חשבתי עליו ונראה נכון בהחלט - הנקודות האלו הן בעצם מבוססות על האנרגיות של שבעת כוכבי הלכת - כלומר - שמש מייצגת אידיאלים, ולכך יש צ´אקרה. ירח מייצג אנרגיות רוחניות ותת מודע - ולכך גם יש צ´אקרה. כל הצ´אקרות מסתרות בצורה תואמת לחלוטין עם אנרגיות הכוכבים. אם את רוצה, אני אעתיק ואדביק לכאן טבלה שהכנסתי לפורום הזה במסר אחר, כדי שתראי כמה שזה תואם (וגם תלמדי על אנרגיות כוכבי הלכת). אם ככה, הצ´אקרות הן שבע נקודות במקום סמלי בגוף ושתואמות את הסמליות של שבעת כוכבי הלכת, כל צ´אקרה והכוכב שלה... הצלחת להבין מההסבר היחסית מבולגן הזה? ומעגלים - "לסגור" מעגל פירושו לסמל שטח כלשהו (בכללית, בגודל מספיק גדול כדי להכיל אותך בתוכו וכדי לפעול בו את מה שאת רוצה לעשות, מכישוף למדיטציה), בשביל לעבוד בו עבודה עם אנרגיות. זה מתבצע בעיקר על ידי ארבעת האלמנטים, את מכריזה על כל אלמנט בכיוון שמתאים לו (לכל אלמנט יש כיוון - צפון, דרום, מזרח ומערב), שמה שם אולי איזה משהו לייצג את האלמנט (אדמה לאדמה, קטורת או נוצה לאוויר, מים למים, נר לאש), ומכריזה על המעגל. בערך, משהו כזה. השימוש במעגל הוא כדי למנוע מ"אנרגיות שליליות" להיכנס לך למרחב העבודה ולהפריע לך. בעצם, מבחינה פסיכולוגית (ואולי לא כזו פסיכולוגית), המעגל הוא שיטה טובה להתרכז ולהרגיש את האנרגיה שלך. הממ..שאלות?.. ולגבי האלמנטים - האמונה שהיקום בנוי מארבע אלמנטים, ואלמנט חמישי שהוא בעצם ה"רוח" (הנשמה, האלוהות), היא אמונה פגאנית (שאת יכולה לקחת גם אם את לא פגאנית), ויש לה מקורות אי שם באירופה (נורדים? אף פעם לא חקרתי את זה) וכן במיתולוגיה המצרית, בה היקום מורכב מאש, אדמה, שמיים ורוח (מיוצגים על ידי ארבעת האלים שו, גב, נוט וטפנוט).

nepthys

New member
על פגאניזם

פגאניזם מילונית זה עבודת אלילים. בעצם, עדיף לראות את זה יותר כעבודת האדמה והטבע - אדם פגאני הוא אדם שחייו קשורים קשר הדוק לטבע, הוא חוגג את הקציר והזריעה, ומביט על הסמליות בתנועות הירח, וכו´... הפגאניזם הוא בעצם הרעיון של לחיות "כמו פעם". כלומר, לקחת מסורת ותרבות של השבטים העתיקים שהתרוצצו להם בכדור הארץ, ולהתחבר אליה. להיות פגאני פירושו ללמוד ולהיות חלק מלמשל (ואלו התרבויות העיקריות שהפגאנים כיום מתעסקים בהן) הנורדים, הקלטים, הדרואידים, המצרים העתיקים, והאנשים בבבל. ללמוד על האלים שלהם, לעבוד אותם, וכו´. מה ההבדלים בין זה לבין יהדות/נצרות/איסלאם וכל שאר התרבויות המבוססות על התנ"ך? קודם כל - ההתמקדות בטבע (שהייתה גם פעם, אבל כיום, נמוגה).. דבר שני - העובדה ששאר הדתות ההן עשו רושם מאוד רע עלינו (דיכוא הכנסיה, היהודים החרדים) ולכן אנו מחפשים משהו שונה ו*רוחני*. שלישי - תפישת האלים. האלים הפגאניים שונים מאוד מהאל היחיד הנוצרי, היהודי והאיסלאמי כפי שהוא נתפש *כיום* (בעבר, האל היהודי היה דומה לפגאניים, מכיוון שהוא לא היה יישות נפרדת אלא חלק מאיתנו). האלים הפגאניים הם בעצם חלק מאיתנו, הם חלקים באישיות שלנו. בתפילות עתיקות הביטוי הכי נפוץ בפניה לאלים היה "אני זה אתה, בשרי הוא בשרך". הקשר עם האל הוא קרוב מאוד, הוא לא בא מתוך פחד אלא מתחושה עמוקה של רצון להיות חלק מהיקום. ושוב, מקווה שההסבר שלי נכון, ומחכה לג´סטין שיעמוד על הטעויות שלי (וסביר להניח שהן המון).

Justin Angel

New member
חן חן

למעשה אני לא רואה טעויות שהם עד כדי כך קריטיות שבאמת צריך לתקן. חן חן.

זה הסביר לי!

(בערך...) נראה לי ששאר חברי הפורום יודעים מה זה מעגל וצ´אקרות טוב מאוד... ואני לא *מבט מיואש לעבר שאר חברי הפורום* המס´ שלי באס"ק (איי סי קיו) הוא: 99160309

pumic

New member
סיידר תפוחית חמודה שלום

בחרת שם מאוד נחמד זה נשמע כמו בחורה קטנה וחמודה. אני חדשה בדיוק כמוך נכנסתי כמה ימים לפניך ואני מתחילה להדביק את הקצב אז בהחלט "אל ייאוש" דבר נוסף שאני יכולה להמליץ עליו שעזר לי מאוד הוא אתר בשם WWW.GEOCITIES.COM. זהו אתר בעברית ששם תוכלי להשיג אינפורמציה נוספת על כל נושא המגיה לי בכל אופן זה מאוד מאוד עזר. אשמח אם תספרי לי אם גם לך זה עזר? בהצלחה

pumic

New member
רשמתי את האתר אבל אם זה לא ברור אז

http://www.geocities.com/israghost/page1.htm

nepthys

New member
טעות מחוסר ניסיון אינטרנטי

www.gecities.com זה רק השרת של האתר שלך, ואין לו שום מידע על מאגיה. הוא פשוט נתן לאתר שאת רוצה להכיר לנו את המקום כדי להעלות מסמכים. הכתובת של האתר שלך אמורה להיראות ככה - www.geocities.com/????? או www.geocities.com/athens/9999/????.html מכל אופן, פשוט תעלי לכאן את הכתובת של העמוד הראשון באתר הזה..

אם מדברים כבר על אתרים...

פעם או פעמיים מצאתי לינק לאישהו אתר טוב, שנתן שיטות למדיטציה,+הוא היה בעברית... אם תמצאו אתר כזה, פליז לט מי נואו!

Justin Angel

New member
תפסיק כבר

זה אתר ghosts האתר שגוי בכל חלקיו ואני לא ממליץ אפילו לעיין בו. זה שכמה מילים כתובים על דף לא בהכרח אומר שזה נכון. העצה האישית שלי זה שלא תנסה ללמוד מהאתר הזה.

למעלה