אולי יש לכם רעיונות...

גלירון1

New member
אולי יש לכם רעיונות...

איך ללמד את אברי הפנים, באפן שיעניין יהיה אפקטיבי? כולי אוזן...

לא יודעת אם יתאים לכם

פשוט אצלנו הוא בתת רגישות לתנועה ולכן הרבה יותר תקשורתי בזמן התנועה. לכן אני לימדתי אותו בזמן שהתנדנד. אני פשוט עמדתי מולו, נידנדתי אותו וכל נידנוד הייתי אומרת "איפה האוזניים של איתי? - הנה האוזניים של איתי" וכמובן שכאשר הוא היה יותר קרוב אליי הייתי תופסת את האוזניים שלו לשבריר שניה. אותו המשחק הזה שעשע מאוד ופשוט היה שומר על קשר עין רציף כמעט כל הזמן (מה שכמעט ולא קורה בתנאים רגילים). ככה הייתי חוזרת על כל איברי הגוף, לא רק פנים: עיניים, פה, שיער, ראש, אוזניים, סנטר, רגליים, ידיים, בטן, כתפיים וכו'. וגם אצלנו הוא מאוד אוהב שירים, אז הייתי שרה איתו הרבה "אף, סנטר ולחיים..." וכל מיני שירים דומים וכמובן שנוגעת כל הזמן באיברים המתאימים - זה גם מאוד עזר ללימוד.

mayarel

New member
מי שטוב לו ושמח

השיר הזה לימד את רותם איברי גוף, להצביע בעצמו, להוציא לשון, להגיד כמה עיצורים בקיצור מכרה זהב השיר הזה ותודות לדתיה בן דור. פשוט משנים למה שרוצים היום כגון: מי שטוב לו ושמח ב-אוזנים!! /עיניים/ מוציא לשון/ אומר בהה/ נוגע בצהוב... עוד משהו שרותם אוהב זה שאנחנו מדביקים על הגוף מדבקות ואז אני אומרת עכשיו נדביק על הההההההההמצח! כשהילד מספיק שולט מאוד נחמד "להתבלבל" ולראות כמה זה מצחיק אותו ההורה הטיפשי שלו..

vered73

New member
באסה, נמחקה לי ההודעה אז אקצר

הפעם... "גוזל שלי" - שירים על איברי הפנים "אפרוחים" - שירים על איברי הפנים ועל שיניים.

meyravbh1

New member
אצלנו,המרפ"ב ניסתה עם דבקיות.

היא נתנה לו לבחור דבקיות בצבע שהוא רוצה,הצמידה לו לגוף,וכך הם שיחקו ביחד. מה שכן,היו מקומות בהם המגע עם הדבקיות עיצבן אותו נורא.

למעלה