אולי יש לכם רעיונות ????

big mama 2

New member
אולי יש לכם רעיונות ????

עשיתי אתמול סדר במזווה..... וחוץ מזה שמצאתי שם - 7 חבילות פסטה.... 10 חבילות שוקולדים ו - 3 קופסאת שוקו..... מצאתי גם המוני חטיפים - פסק זמן , ככיף כף , מקופלת.... בכמות כוללת של כמעט 3 ק"ג..... יש לכם רעיונות מה לעשות עם זה ????

oisdvib

New member
מכינים כוס קפה לוקחים חטיפ או שניים

ומתענגים. אני לא אספר למירי. מבטיחה.

big mama 2

New member
../images/Emo6.gif.... זה רעיון אחד.....

ואם אני אתמיד בו ...נראה לי שמירי תאלץ להגיע אליי ולחלץ אותי מהדלת עם מכבי אש.....

limim

New member
מתכון: עוגת מקופלת ושוקולד של תמרי

מתכון: עוגת מקופלת ושוקולד של תמרי רכיבים: 200 גרם חמאה כוס סוכר 3 ביצים קמח אסם קטן שמנת חמוצה רבע כוס שוקו מוכן לשתיה 150 גרם חטיפי מקופלת שבורים בגסות אופן הכנה: מקציפים חמאה וסוכר, מוסיפים קמח, ביצים, שמנת ושוקו. מפזרים פנימה מקופלת. מחלקים לשתי תבניות אינגלישקייק משומנות ומפזרים מעל כל אחת מהן שתי כפות שוקולית. אופים בתנור שחומם מראש במאה ושמונים מעלות 40-45 דקות הערות: מקור המתכון: פורום Ynet הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

limim

New member
עוגת שתי גבינות ושוקולד לבן

תיזהרי: היא מאוד-מאוד דיאטטית אבל איזה אויב... מתכון: עוגת שתי גבינות ושוקולד לבן רכיבים: לבצק: 1.5 כוסות קמח 120 גרם חמאה רכה 3 כפות סוכר 1 חלמון 1-2 כפות חלב קר למלית: 7 ביצים 1 כוס סוכר 400 גרם גבינת שמנת 400 גרם גבינה לבנה 9% 1/2 מיכל שמנת מתוקה 350 גרם שוקולד לבן לציפוי: 2 גביעי שמנת חמוצה 3 כפות סוכר 4 יחידות שוקולד מקופלת מפוררות אופן הכנה: 1. להכנת הבצק מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד וחלק. שוטחים את הבצק על תחתית התבנית, ודוקרים במזלג בכמה מקומות. 2. אופים אלת הבצק כ-15 דקות עד שהוא מזהיב, ומוציאים מהתנור. מנמיחים את התנור לחום נמוך (160 צ.). 3. להכנת המלית: מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר ושני סוגי הגבינה. 4. ממיסים בסיר כפול על אדים את השמנת והשוקולד ומוסיפים לתערובת הגבינות ומערבבים. 5. יוצקים את המלית על הבצק ואופים כשעה. מנמיכים את החום ל-130 צ. ואופים כ-20 דקות נוספות, עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת. 6. להכנת הציפוי: מערבבים שמנת+סוכר. מוציאים את העוגה מהתנור, ומעבירים סכין בין העוגה לבין דופן התבנית. מורחים את העוגה בציפוי השמנת. מכבים את התנור ומחזירים את העוגה לתוכו לחצי שעה נוספת. שומרים במקרר. 7. מגישים למחרת בעיטור פרורי שוקולד לבן. הערות: מקור המתכון: בני סיידא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

limim

New member
פז'ליסטה: כדורי שוקולד

מתכון: כדורי שוקולד רכיבים: רכיבים: שוקולד מריר 100 גר` 4 כפיות חלב/מים. 30 ג``ר מרגרינה. עוגת הבית מפוררת- שוקולד עדיף. 4 כפות רום. קוקוס. אופן הכנה: אופן הכנה: ממיסים כדקה במיקרו את השוקולד+מרגרינה+חלב. מוסיפה את העוגה המפוררת מערבבת עם הרום ואם יבש מידי מוסיפה עוד רום. מכינים עיגולים ומגלגלים אותם בקוקוס. הערות: הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

liat555

New member
חבילה לחיילים בעזה

שמעתי שמתארגנים להכין חבילה לחיילים זו האפשרות הכי יפה בעני אני כבר הכנתי ובעלי לקח את החבילה לקצין העיר והם יעבירו לעזה

big mama 2

New member
אבל הבעיה היא שזה שוכב אצלי

כבר המון זמן....וזה אולי לא כל כך טרי....

בלבי

New member
בחום הזה השוקולדים יגיעו בכל מקרה

דייסה לחיילים
יש לשלוח להם דברים "עמידים" יותר, לדעתי. אבל אני, לעומת זאת, ביג מאמא, פנויה ומזומנה למישלוחה של צ'וקולדים

למעלה