אולי יש לכם רעיון...

mooshmoosh

New member
אולי יש לכם רעיון...

האלן בוקר טוב לכם.. אולי מישהו יכול להציע לי רעיון למתנה לאח קטן (טוב בשבילי קטן, בן 21 ) חגג אתמול, ואין לי אפילו כיוון מה קונים מתנה לילד...אני רוצה משהו מיוחד,ושימושי, והתקציב... לא בשמים (יש שכה"ד וצריך לגמור את החודש..) אבל גם לא נתקמצן, הוא אחלה אח.. אז אם יש לכם רעיון, או כיוון אודה לכם מאוד..

נירש

New member
סליחה... "תגידי" ולא "תגיד"

ולא, לדעתי זה לא משנה באיזה כוס שותים את ה-
.

okok4

New member
לכבוד הקיץ החם אתה יכול../images/Emo42.gif

לקפוץ למשביל ולקנות לו גופייה או חולצה אוורירית ויפה. אם יש לכם DVD אז זה גם פתרון (לקנות לו DVD חדש, דשנדש ומענג, של "מולן רוז´" או של איזו סדרת טלויזיה שהוא אוהב, "אוז", "סימפסונס", "באפי", "תיקים באפלה", "הסופרנוס" וכו´ - כולם יצאו כבר בחו"ל וניתן להזמין לארץ בקלות ובזול). אם הוא חובב קולנוע אז אפשר מנוי שנתי\חצי שנתי לסינמטק. או גור חתולים חמוד.

anat30g

New member
ספר זה כל הסיפור

אני לא יודעת אם אחיך קורא ספרים - אם כן - אז קנה לו את אחד מרבי המכר האחרונים - בסביבות 70-80 ש"ח לספר. אם הוא לא טיפוס של ספרות - יש מגוון רחב של ספרי מתנה - החל מאמרות שפר, סיפורים ובדיחות ועד טיפים לחיים טובים.

נירש

New member
אוקיי... מה קורה פה באמת?

שלושה אנשים טועים? זה כבר באמת משהו...

anat30g

New member
לפורום לילה טוב

יש פורום כזה??? נראה לי שכולנו פה עייפים... סופהשבוע...

almog4

New member
עוד הצעות למתנה ../images/Emo77.gif

אפשר לשאול את האח איזה דיסק הוא היה רוצה שתקנה לו ואפשר לקנות לו בושם (CK-1 תמיד הולך אצל בני 21 )

lady_anne

New member
ואם הוא אוהב להתעסק עם דברים

אז תקני לו לדרמן - משהו שמשלב אולר וסכין ועוד כל מיני קונצים. עוד רעיון נחמד זה מנוי לעיתון שיכול לעניין אותו כמו מסע אחר או מנטה או אפילו הארץ, תלוי בתחומי העניין שלו, וככה הוא ישמח מחדש בכל פעם שהעיתון יחכה לו ליד הדלת.

מריצים דאחקות על חשבונם של עופות

בזמן שאלו מתהפכים בקברם. חוסר התחשבות משווע. ואפרופו: עדכנתי את הפרטים שלי. עכשיו כולם יוכלו להנות מהמורשת הענפה של אבותי הרוחניים.

למעלה