אולי יואילו להעיף את

amirh

New member
אולי יואילו להעיף את

המסגרת השחורה הזאת דפק לי ת´מחשב לא מסוגל לראות או להעלות כלום עד שלא תוסר המסגרת המפגרת לא אהיה פעיל כאן תודה

orinu

New member
עמיר, חבל. הרי אף אחד בתפוז

לא יתרגש מהאמירה שלך ואם זה מכוון לאיריס אז זה לא לענין ההפסד כולו שלנו.

amirh

New member
אורי תודה

אבל זאת מציאות אני לא יכול פתוח תגובות או תמונות זה מעצבן מאז שהופיעה המסגרת הזאת התחילו אצלי בעיות במחשב ועכשיו זה לא עובד בכלל

orinu

New member
מוקדש לעמיר

למרות שלא הספקתי להגיב, שתי תמונות הנשרים האחרונות גרמו לי 8להיות -{ מקנאה.

GiladF

New member
אני אצטט אותך - אתה כבר יודע מה אני

חושב על התמונה הזאת, בערך מה שאתה חושב על שלי... סה"כ תמונה טובה מאוד, אבל עד כמה שזכור לי היו יותר טובות מהסדרה.

philipk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז זה לא רק אני....

ואני כבר יומיים שובר את הראש למה בשלושה מחשבים שונים אני לא יכול להכנס לפורום
אני יכול לראות אך ורק את השירושורים בעמוד הפתיחה. מרוב יאוש כבר פתחתי את הקוד של עמוד הפורום והתחלתי לדבג אותו

roni33333

New member
עמיר ,תבדוק באקספלורר שלך ב-

TOOLS Internet options Advanced האם מסומן ב-V מה שקשור ל-JAVA כל מה שאתה משנה, תסמן כדי לחזור אחורה אם לא מועיל הצלחה רוני

roni33333

New member
פיליפ, ביצעת כיבוי טוטלי והדלקה ..

אחרי השינוים? אצלי ב-2 מחשבים עובד יפה, אחד XP והשני 98SE מוזר... אולי תעלה שאלה בפורום מחשבים???

philipk

New member
כן...זו לא הבעיה

ניסיתי שלוש קונפיגורציות שונות. WIN2000 בחיבור LAN. WIN2000 בחיבור ADSL, חיוג ו ISDN. winXP ב ADSL. יש איזו בעיה בין שורה מסויימת בקוד לבין האקספלורר. רק עוד לא מצאתי מהיא, והיה לי זמן היות ושוב הלילה ביליתי במשרד בגלל איזה שרת מגעיל שממרר לי את החים כל השבוע האחרון. בכל מקרה כרגע אני בורח בכדי לצלם קצת (אויי לבושה שבוע שלם ולא צילמתי פעם אחת...) לכשאני יגיע הביתה נראה מה המצב דרך נטסקיפ נוויגיטור. בכל מקרה שלחתי הלילה גם שאילתה למיקרוסופט, מקווה שנקבל מהם תשובה עוד היום. אולי להם יש איזה רעיון.

amirh

New member
רוני תודה

אבל זה לא עוזר הפנתי שאלה לתמיכה עדיין ממתין לתשובה כמו אחרים רבית שהעלו את אותה בעיה

תנסה בפורום ´תפוז תמיכה בתפוז´

ניסיתי את האפשרויות המוכרות לי,ולא ביטלו את הפירסומת, אבל לי יש חלונות 98. עיקר הבעיות הן עם חיבור ADSL וחלונות XP כשתמצא את הפתרון, נשמח אם תשתף כאן בפורום. אבדוק גם אני במקורותי. בהצלחה.

למעלה