אולי טריגר

2461

New member
אז אם זה מה שאתה מאמין בו

למה אתה שואל בכלל שאלות בפורום? לא לשמוע תשובה? לשמוע רק מה שאתה רוצה לשמוע? כי אם כן, תגיד מה ונכתוב לך את התשובה שתגיד

אני לא מבין מה זה קשור

מה הקשר בין עניין השיכור לזה שהפסיכולוג התעלל בי וזה שאני רוצה לשפר את יחסי-האנוש שלי? תהיו יותר ברורים.

אני יודע שאני פונה כשעסוקים בשיחות

ולכן אני עכשיו מנסה להימנע מזה. זה שאני מתפרץ הבנתי והעירו לי ועכשיו אני הרבה יותר עדין.

אז ניסיתי להבין

הפנייה לאנשים כשהם עסוקים בשיחות וההתפרצויות. עכשיו אני יותר עדין ולא מתפרץ אבל מפעיל סמכות מתונה כשצריך, ואני נזהר לבדוק מתי פנויים לדבר. עוד משהו?

2461

New member
כן עכשיו פשוט תסיק מסקנות ממה

שענו לך...זה מה שרצית לא? עצות...

כמו שכתבתי

מה שצריך עכשיו הוא לא להתערב בשיחות של אחרים, ולא להתפרץ בכעס. אבל זאת לא הייתה השאלה. השאלה הייתה מה לעשות בזה שהפסיכולוג התעלל בי וגרם לי נזק נפשי קשה.

טוב

אני אוהב פילוסופיה, ולכן אני מרוכז בפילוסופיה במקום במציאות. אני מדבר בדרך פילוסופית יותר מרגשית, ולכן לא מבינים שאני אוהב ומאשימים אותי בכוונות רעות. הפילוסופיה חשובה לי, ואני מחפש דרך טובה לשלב את הפילוסופיה ואת הרוחניות עם החיים ועם האהבה. אני מאמין שרוחניות כוללת אהבה. אני מנסה להוכיח שאף-על פי שאני פילוסוף, אני אדם טוב ואוהב.

עשיתי דבר רע

אני מצטער עליו. הזקתי נפשית לאישה שאהבתי מאד, במקום לעשות אותה מאושרת. אני מקווה שלא הרסתי את חייה או משהו כזה. טעיתי. דווקא אני שאני אדם כל-כך מוסרי וטוב, עשיתי את הדבר הנורא הזה מרוב אהבה לאדם. לעולם לא אסלח לעצמי. לו הייתי יותר עדין אתה, עכשיו אולי היינו באיזה קשר מינימלי. סיפור עצוב מאד. תמיד אזכור אותה לטובה.

למעלה