אולי חטאתי

מיראבלה

New member
אולי חטאתי

אתמול ואחרי הרבה זמן (מעל שנה) שאני אוכלת תזונה נכונה ושותה רק מים ותה צמחים התפתיתי ושתיתי קפה
(הריח שיגע אותי...) באמצע הלילה התעוררתי ולא הצלחתי להירדם למרות שהייתי מאוד עייפה. עברה שעה או יותר עד שהצלחתי להירדם (בדרך כלל אני לא מתעוררת בלילה) מה אפשר לעשות כדי להירדם במקרה כזה? האם שתיית חלב באמת עוזרת כמו שרואים בסרטים? ואם כן אז איך זה מסתדר עם תזונה נכונה, הרי חלב גורם לליחה. אני מחפשת פתרון רגעי. לסימפטום בלבד. ידוע לי שאם זו תופעה, אז צריך לחפש פתרון שורשי. תודה, מיראבלה

מאיר72

New member
קודם כל חטאים זה דבר טוב

הרי חוקים נוצרו על מנת שנשבור אותם! ועכשיו קצת יותר ברצינות, כמה זמן לפני השינה שתית את הקפה, אם שתית סמוך לשינה אני מניך בגלל שהרבה זמן לא שתית קפה הקפאין השפיע דיי חזק ולכן זה מה שקרה. אני לא יודע עד כמה חלב עוזר כמו שמראים בסרטים, אבל אם תשתי קצת חלב זה לא יגרום לך לליחה רבה כמו שאת חושבת, וכמו שאמרתי קצת חטאים זה טוב ובריא, המפתח הוא איזון אם את רוצה לשתות קפה פעם בכמה זמן זה מותר (קפה הוא מר בעיקרון והוא נכנס ישר ללב - רפואה סינית) וקצת חלב גם מותר. מילת המפתח היא איזון (ופרדוקס נחמד זה ניקוטין ברמה מסוימת בריא ללב). מקווה הצלחתי לעזור.

yoelnd

New member
תישן ילד תישן.....

כמו השיר..... יש כמה רעיונות: יש לכסניות למציצה על בסיס הומאופטי המביאות לישנוניות הנקראים: דולי דאל 1 כשעה לפני השינה, 1 רבע שעה לפני ו- 1 נוסף מתחת לשמיכה.... והכל לפי תחושה, אני אישית מספיק לי 1 עם השמיכה..... יש שכיבה - תנוחה יעילה לכך והיא שכיבה על צד שמאל רגלים מקופלות והשמת הידיים בין הבריים ועדיףהפוכות זו מזו - אין צורך לספור כבשים תוך כמה שניות נרדמים!!! עוד?...... רק בריאות!

nitzano

New member
../images/Emo32.gif אבל חשוב

כל הזמן אני שומע אנשים בפורום הטוענים כי XYZ מייצר ליחה . מעולם לא נקלתי בטענה כזו במשך לימודי ! אף לו פעם אחת ! למיטב הבנתי מזון אינו מיצר ליחה .תיפקוד לוקה של איבר מביא להווצרות הלחות והליחה .דוגמה לכך אפשר למצוא בעקרון סילוק ליחה ע"י חיזוק הטחול והנעת הצ'י . נכון קיים מזון אשר צריכתו בהגזמה תביא להווצרות ליחה .

מיראבלה

New member
אז למה אומרים

שמוצרי חלב פרה גורמים לליחה? כמה זה צריכה בהגזמה של מוצרי חלב? כוס חלב ביום (200CC) זה מוגזם? פרוסת לחם מרוחה בגבינה זה מוגזם? כוס חלב ופרוסת לחם בגבינה ביום זה מוגזם? תודה, מיראבלה

מאיר72

New member
לתינוק בן חצי שנה זה אולי מוגזם

לאדם בן 25 לא, אבל זה תלוי, אותו אחד בן 25 יכול לסבול מכמה דברים שהקצת הזה ישפיע עליו מאוד ועל אחרים לא. הכל תלוי

למעלה