איפה את?
איפה את גרה?
איפה את מסתובבת?
איפה את מנסה להיות ב'אקטיביזם' להגדרתך?
לגבי אינטרנט- פורומים זה מקום טוב. ריבוי דעות, הזדהות עם דעות,
יצא לי להכיר כמה א/נשים דרך האינטרנט אך ורק בצורה הזו- מפורמים, מהתכתבויות.. ודווקא לא מאתרי היכרויות. גם אם זו להתכתבות קצרה במייל, ארוכה, טלפונית ואף פגישות. אישית לא כיוונתי לזוגיות, אבל בטוחה שאם זה היה צריך להסתדר, זה היה מסתדר ועוד איך. וגם- עושות תיאום ציפיות.. למרות שגם כשאומרים 'פרנדלי'- זה יכול תמיד להתפתח למעבר, אבל זה פשוט מציב גבול והגדרה שהפגישה היא לא 'דייט' עכשו.
ואם את אכן בת 20, כפי שמעיד הכרטיס שלך- היכן המרכז חיים שלך כרגע? בצבא? בשירות לאומי? בדיוק סיימת? עבודה? לימודים?
כי זה משנה, מאוד.
יש א/נשים שעד הצבא, אפילו עד אחרי הצבא- בכלל לא היו בזוגיות. תראי, הכול יחסי.
יש לי חברה טובה שכל חייה (כמעט) לפני הצבא הייתה בזוגיות וכל הזמן בצבא בכתה לי שהיא רוצה חבר, רוצה חבר.
בשנייה שהיא השתחררה, הכירה בן זוג (רציני, לא תגידי סתם סטוציונר) בחדר כושר. ככה, סתם.
כשמשתנה משהו בחיינו- עבודה חדשה, כניסה ללימודים, שחרור מהצבא, סיום תקופה ותחילת חדשה- אנחנו גם משתנים כבני אדם והאפשרויות שנגלות ונפתחות לעינינו רבות וגדולות יותר, גם במובן המוחשי וגם במובן המופשט של המחשבה, ההתבגרות וההתפכחות.
ברור שתמיד, בכל דקה ושנייה יכולה ליפול עלייך (בקטע טוב

בחורה נפלאה. ברחוב, בתחנת האוטובוס, ברכבת, בתור לקופת חולים, או סתם בהופעה/ הצגה/ הרצאה שלא קשורה.. אבל תני לזה לקרות. ואם מישהי מוצאת חן בעינייך- גשי ותחמיאי לה, לא צריך ישר להתנפל ו'להתחיל איתה'. אפשר לראות, שנייה, לנשום, להחליף כמה מילים.
לפני כמה ימים הייתה פה מישהי שחיפשה 'איפה להכיר/ לחפש?', משהו דומה להודעה שלך..
רוב התשובות היו- להפסיק לחפש ולחשוב על זה כל כך הרבה.
נכון, זה פשוט להגיד, אבל הסטייט אוף מיינד הזה- להרגיע את עצמך ולא להשתוקק כל הזמן למצוא ולמצוא- עובד מצויין, דווקא בנושא של הזוגיות. (ואגב, בהרבה דברים נוספים בחיים. לפי הבודהיזם- זהו המתכון לאושר!)
תעשי דברים שכייף לך, שטוב לך. את לא צריכה ללכת למסיבה שרשום לה על המצח 'גאווה'. אם בא לך ללכת לפסטיבל לא מוגדר כי כייף לך- תלכי, בטוחה שיהיו שם עוד בנות שיעניינו אותך ואף יותר מהמסיבה ההיא, כי אלה תחומי עניין, עיסוק משותפים. ולמצוא מישהי במקום קרוב לתחום העיסוק שלך, זה פלוס גדול.
שיהיה בהצלחה!
את לא לבד, זה בטוח.
תסגרי את חוש ההשתוקקות ומנגד תפתחי את הראש ואת הלב ואת הפה (בחיוך גדול).