ועוד דבר.....תקרא תקראו!!!
אין לי בעיה עם נושאי השיחה שלכם אלא על הצורה של זה....הפכתם את הפורום לצ´אט.....תסתכלו על ההודעות רובן זה 2 או 3 אנשים שמגיבים אחד לשני במשפטים של חצי שורה, למה לא לעשות את זה בצ´אט? כרובי, כתבת על פורום פעיל...את יודעת איפה הטעות הענקית שלך? אם לא אני אסביר לך תפתחי את רשימת חברי הפורום, רשומים שם 106 אנשים, בכל העמוד האחרון משוחחים בינם לבין עצמם 15 אנשים, תעברי לעמוד הקודם אותו הדבר, אותם 15 אנשים....מה קרה לשאר ה90 אנשים בערך? אלה אנשים שנכנסו אמרו שלום, ראו שזה לא פורום אלא צ´אט של 10 אנשים ולא יחזרו לכאן יותר כי אין להם בשביל מה.... מידי פעם נדלקות כאן בפורום נורות אדומות כך אני מכנה אותם של אנשים שנמאס להם לקרוא כל היום על מה עשיתם למורה במקיף ואיך נראה הגב של ההוא ואיזה יפה החולצה של ההיא, אותם אנשים יתלוננו פעם אחת ובפעם השניה כבר לא יחזרו לכאן, תבדקי את זה בעצמך ותראי שאני צודק.... יש כאן שאלה של מישהו על שכונה ד....ראית איזה תשובה יש שם? "עוד מעט פיירמן יבוא ויכתוב הכל" באמת כל הכבוד....אני מבטיח לכם שאותו בנאדם אם כבר קרא את התגובה הזאת לא יחזור לפורום הזה בעתיד. כדאי שתתעוררו ובמקום לחשוב שאני משבית שמחות או שאני איזה מניאק תנסו אולי טיפה להבין שמה שאני מנסה לעשות כאן הוא לטובת הפורום אבל רגע למי אכפת טובת הפורום כאשר הוא מהווה תחליף לשיחת טלפון? תעשו חיים