אולי זה רק אני.........

אולי זה רק אני.........

אבל אם אתם נורא נורא רוצים לדבר על מהו טיבו של מטאליסט מאגניב וקשוח- לכו לעשות את זה בפורום מטאל...
נ.ב אני לא תמיד כזאת מגעילה... סתם מצב רוח

twigy

New member
אמממ תני לאנשים חופש להתבטאות

זה פורום באר שבע, לא פורום על באר שבע, אלא פורום שהמישתמשים בו הם באר שבעים, וזכותם לדבר על מה שיש להם. אגב
שרת יפה. ואני זה (אם תהית) זה שהיה היום בבוקר עם מיכאל כשאמרת לו שלום ואמרתי לך "היי הנה הזמרת" או משו כזה.

אממממממממ

אני יודעת...אני סתם במצב רוח נאחס. וברור שאני גם יודעת מי אתה
ואחרי שאמרת הנה הזמרת אז מיכאל הדגיש שהיה אחלה סאונדמן (מעניין מיזה...)

fireman

New member
אתה יוצר אחלה פרשנויות

כשזה נוגע לטובתך...מעניין אם היית תומך בזה אם דווקא אתה לא היית מתעניין בזה? פורום באר שבע נמצא בתוך אשכול ערים בתפוז ולכן זה פורום שעוסק בעיר באר שבע, אתה רוצה להתווכח איתי על זה? בבקשה! אני אביא לך את הנימוק של הנהלת הפורומים לגבי אשכול הערים בתפוז. ידידי היקר, בתפוז קיימים מאות פורומים בנושאים רבים ומגוונים, ביניהם גם פורום שעוסק באותו סוג של מוסיקה, אתה ושאר חברי הפורום שמתעניינים באותו סוג של מוסיקה מוזמנים להדיין בנושא בפורום הרלוונטי. העובדה שאתה תושב באר שבע לא הופכת את הפורום הזה למקום משכנך לקיום דיון בכל נושא שתרצה ועל אחת כמה וכמה אם יש במערכת תפוז פורום שעוסק בנושא באופן ישיר. פורום באר שבע אינו פורום שהמשתמשים בו הם באר שבעיים,(אתה מראה ת"ז בכניסה לפורום בכדי להוכיח שאתה באר שבעי?) אני בטוח שלא מכאן שעל חברי הפורום יכולים להמנות גם מי שהם אינם תושבי העיר העובדה שאתה באר שבעי לא מאפשרת לך לשוחח על מה שבא לך וכמה שבא לך הפורום בגלל שאתה באר שבעי....אולי אני אכנס לכאן עם כל המתגייסים מאזור באר שבע ונתחיל להתווכח על תאריכי גיוס של חודש נובמבר...תאמין לי שהשרשורים שיצרתם כאן יהיו טיפה בים לעומת מה שיהיה כאן....אתה תרצה שזה יהיה ככה? אני בטוח שלא אז הבה וניתן לכל פורום את הפוקוס שלו וניתן לו לעסוק במטרתו לו הוא הוקם, פורום מטאל למוסיקת מטאל ופורום באר שבע לעיר באר שבע

twigy

New member
......

נתחיל מזה שאני לא חובב ולא שומע מוזיקת מטאל. לדעתי, אם יש באר שבעיים שיש להם נושא משותף, זכותם לדבר על זה בפורום באר שבע, אם זה מה שהם רוצים וזה מה שעושה להם טוב. אני ממש לא חושב שאתה צריך לכפות על אנשים שמגיעים לפורום לשבת ולדבר רק על העניינים השותפים של העיר, לא כולם מתעניינים במבנה החדש שיוקם בעיר (אף על פי שאני כן) ועם זאת, יש הרבה אנשים שכיף להם לדבר על נושאים משותפים עם אנשים שגרים קרוב אליהם, ואתם חלקם הם מכירים או יכירו בעתיד.

fireman

New member
אני כופה?!

הצחקת אותי! שמת לב כמה הודעות כתבתם עם ההופעהות הדביליות האלו? אני אמרתי לכם להפסיק? אני הכרחתי אותך לדבר על טרנר ועל השחיתויות בעיריה? בינתיים מי שעושה פה מה שבא לו זה אתם, לא אני אז אל תנסה להפוך את המצב כאילו אני לא בסדר.... פשוט הפרשנות שלך הרגיזה אותי בדיוק כמו העניין עם הסיפור על הצופים, שזה מוצא חן בעיניך אתה שותק והפורום צריך להיות אך ורק לעינייני באר שבע, כשזה לא מוצא חן בעיניך אז מה פתאום מדברים על זה? לפחות אל תהיו צבועים, תמשיכו בשכונה שלכם, תכתבו מה שאתם רוצים וכמה שאתם רוצים על התיק שהיה להיא ועל התספורת של ההוא ועל זה שרץ על הבמה כל הערב....תמשיכו להיות אותם 10 אנשים שחושבים שהפורום הפך לפורום פעיל.... חברים שלי, פורום פעיל זה פורום שיש בו הרבה הודעות מהרבה אנשים ולא 50 הודעות ש3 אנשים כותבים....לתשומת לבכם.

twigy

New member
ערן

מהודעתך נשתמע כאילו אני אי פעם התנגדתי לאיזו שיחה כלשהי בנושא כלשהו שהתנהלה כאן, ואף פעם לא התנגדתי.

fireman

New member
תתייחס לזה כהודעה כללית

ולא כהודעה אישית ההודעה הזאת יכולה להיות נוגעת להרבה אנשים כאן בפורום

twigy

New member
בכל אופן אני לא יודע מה עם אחרים

אני יודע מה איתי. אני ממש לא צבוע. ואגב שלא תבין לא נכון, כולם פה מעריכים אותך מאוד.

fireman

New member
ועוד דבר.....תקרא תקראו!!!

אין לי בעיה עם נושאי השיחה שלכם אלא על הצורה של זה....הפכתם את הפורום לצ´אט.....תסתכלו על ההודעות רובן זה 2 או 3 אנשים שמגיבים אחד לשני במשפטים של חצי שורה, למה לא לעשות את זה בצ´אט? כרובי, כתבת על פורום פעיל...את יודעת איפה הטעות הענקית שלך? אם לא אני אסביר לך תפתחי את רשימת חברי הפורום, רשומים שם 106 אנשים, בכל העמוד האחרון משוחחים בינם לבין עצמם 15 אנשים, תעברי לעמוד הקודם אותו הדבר, אותם 15 אנשים....מה קרה לשאר ה90 אנשים בערך? אלה אנשים שנכנסו אמרו שלום, ראו שזה לא פורום אלא צ´אט של 10 אנשים ולא יחזרו לכאן יותר כי אין להם בשביל מה.... מידי פעם נדלקות כאן בפורום נורות אדומות כך אני מכנה אותם של אנשים שנמאס להם לקרוא כל היום על מה עשיתם למורה במקיף ואיך נראה הגב של ההוא ואיזה יפה החולצה של ההיא, אותם אנשים יתלוננו פעם אחת ובפעם השניה כבר לא יחזרו לכאן, תבדקי את זה בעצמך ותראי שאני צודק.... יש כאן שאלה של מישהו על שכונה ד....ראית איזה תשובה יש שם? "עוד מעט פיירמן יבוא ויכתוב הכל" באמת כל הכבוד....אני מבטיח לכם שאותו בנאדם אם כבר קרא את התגובה הזאת לא יחזור לפורום הזה בעתיד. כדאי שתתעוררו ובמקום לחשוב שאני משבית שמחות או שאני איזה מניאק תנסו אולי טיפה להבין שמה שאני מנסה לעשות כאן הוא לטובת הפורום אבל רגע למי אכפת טובת הפורום כאשר הוא מהווה תחליף לשיחת טלפון? תעשו חיים

fireman

New member
ועוד תוספת קטנה

תפסיקו לחשוב או לפנטז או לא יודע מה שפורום באר שבע זה פורום גדול....זה פורום פצפון, תכנסו לפורום אופנועים, מתגייסים, זיהוי שירים, מזג אויר ותיוכחו כמה אנחנו פורום פצפון

twigy

New member
אממ..שים לב..

שבכל פורום מספר האנשים שרשומים ברשימת חברי הפורום, גדול לפחות פי 2 וזה מכיון שברשימת חברי הפורום כלולים כל מי שאי פעם השאיר הודעה אחת קטנה מיום קיומו של הפורום, אנשים שהחליפו כינוי, אנשים שסתם באו לפרסם את הפורום החדש שהם מנהלים, או אנשים שהיגרו בחזרה לארה"ב. לכן לא ריאלי למדוד את מספר חברי הפורום כשהוא במצב שותף, יחסית לרשימת חברי הפורום "על הנייר".

crovee

New member
אתה צריך להרגע קצת

זה בסך הכל פורום זה לא איזשהו עניין גדול. הפורום התעורר לחיים, ובוא אני אסביר לך איך אני רואה את זה מנקודת מבטי: היו פה ארבעה אנשים. הם גדלו, התפתחו. עכשיו אנחנו יותר מ-15, בדוק. מספר הקולות בסקרים גדל יותר ויותר משבוע לשבוע. וההתעניינות פה גדולה. 106 חברים? ומה נראה לך? בפורום רוק ומטאל כתובים 200. זה אומר שישנם 200 חברים? לא. אתה עושה מזבוב פיל, זה בסך הכל מקום של אנשים לדון בו, על כל נושאי העיר... גם אם זאת התכתבות של שניים שלושה מחברי הפורום. זה לא שאם לא נכתוב דברים כאלה יבואו יותר אנשים. ההיפך הוא הנכון. רוב האוכלוסיה באינטרנט היא אוכליסה של צעירים. וכשרואים חדר של באר שבע, ושאפשר לדבר בו, זה רק מושך את העין. אתם צריכים להרגע עם כל העניין הזה של פורום. כולנו מעריכים אותך ואת שירלי על כך שאתם מנהלים את הפורום ונותנים לנו להתבטא בחופשיות ולהנות ממנו. אבל אתה לא צריך כל כך להעלב ולהילחץ. מה, עושים פה תחרות עם איזשהו פורום אחר? למי יש יותר משתמשים?

crovee

New member
ועוד משהו...

למה ציפית? שכל האוכלוסיה של באר שבע תבוא לפה? בחלום. אז גם המעט שיש פה נהנים, וגם על זה יש לכם מה להגיד.

twigy

New member
מיכל הוא קצת צודק

כשאנשים רואים דיונים פרטיים וצחוקים אישים הם מרגישים קצת "חברה סגורה" וזה מרתיע אותם מלהישאר.

crovee

New member
לא אמרתי שלא...

אבל מצד שני אנחנו גם לא בדיוק מאיימים פה על כל מי שלא משתתף בדיונים שלנו... הפורום הוא מקום פתוח, ולא קרה ולא יקרה מקרה שבו מישהו ירצה לשאול משהו או יבקש עצה ואנחנו לא נענה לו כי הוא מפריע לנו באמצע "שיחת הצ´אט" שלנו... ועובדה היא הפורום כן גדל וכן מתפתח. אני לא יודעת, זה תלוי במהנלים לגבי איזה צעדים צריך לנקוט, אבל אני חושבת שככה זה בסדר גמור. אני רק מביעה דיעה.

crovee

New member
ערן

אתה שאלת אותנו, את כל חברי הפורום מה לדעתנו עדיף שיהיה- שנעסוק אך ורק בתחומי העיר או שנוכל לטעות משני העולמות- גם ענייני העיר וגם לערוך שיחות אחד עם השני. רובנו אמרנו שכדאי שהפורום ימשיך להתנהל כמו שהוא עכשיו, וזה אכן מה שקרה. אני לא מבינה איזה מין קטע זה שכל פעם אתם חייבים לדכא את הפורום הזה מחדש. הגר, אם אפשר להזכירך אהובתי, משוש עייני- את בעצמך אמרת שכדאי שנדבר גם על באר שבע וגם על דברים שלא כל כך קשורים. הפורום כל כך מלא והתזוזה שלו בימים האחרונים היא בלתי פוסקת. כמובן, חייבים להפסיק את זה בצורה כלשהי! לא יכול להיות שפורום באר שבע ישנה את שמו מ"הפורום הנידח ביותר" ל"פורום פעיל ביותר"!!! לא ניתן לזה לקרות! הגזמתם לגמרי. עד שיש רוח חיים בפורום הזה, גם אותה אתם מדכאים.

אני ממש מסכימה...

כי סך הכל פורום זה כדי להשתשעשע ממנו... אנחנו לא אמורים להחליט החלטות חשובות על עתידה באר שבע... כמובן שנדסקס פה ושם על העניינים בעיר שנוגעים לנו.. אבל אם היה פרויקט שרוב חברי הפורום היו בו וממנו התפתחה השיחה לתחומי העניין שלנו.. למה לקטוע את זה? עד שהתחיל לעניין פה קצת והפורום הפסיק להיות יבש כמו הנגב..

למעלה