אולי זה לא חדש אבל

אולי זה לא חדש אבל

מי שרכב בחוות הקאנטרי לשעבר יודע שסקי בוי מת מקוליק (יותר נכון הרדימו אותו) והולכים להרדים גם את יודית וברק.
חבל

asaren

New member
מגעילים רצחניים וחסרי לב../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

taz512

New member
לא צריך לדבר ככה

את לא יודעת את הנסיבות וגם אני לא. אבל במקרים מסויימים שרואים שהסוס בסבל מוחלט וכבר אין מה לעשות הפיתרון היחידי לפעמים הוא הרדמה. ככה הסוס פחות סובל, אני לא יודע מה איתך אבל אני אישית לא הייתי רוצה לראות את הסוסה שלי סובלת. טאז, השד והנסיבות

asaren

New member
טוב, סליחה../images/Emo7.gifמתנצלת מעומק לבי..

אבל אני נגד הרדמות אם יש דרך - אפילו קלושה - אחרת. ודרך אגב - קודם שתהיה לי סוסה, ואחרי זה נדבר על איך אני רוצה שהיא תחיה (או תמות..)

למה לאזאזל???

למה לא דאגו לזה שהם לא יקבלו קוליק???!!!! זה קצת יותר חכם מאשר להרדים אותם אחרי הטעות......

Puff Ball

New member
מה???? מתי הולכים להרדים אותם??

חשבתי שרק ברק חולה.... מה יש ליודית??

ScooBy

New member
עד כמה שידוע לי

מאנשים שאני מכירה מהקאנטרי ובכלל בגלל שאני מלירון ג´וקי זה שברק חולה בשפעת. אבל ליודית אין כלום... היה לה והיא הבריאה...

the Adi

New member
זה ממש ממש ממש לא נכון!!!../images/Emo46.gif

סקיי בוי היה באמת מאוד חולה, היה לו קוליק מאוד קשה והוטרינר היה ימים שלמים בחווה אבל הוא לא הצליח לצאת מזה וכל מה שנותר זה להרדים אותו. (אגב,סקיי בוי היה אחרי 3 ניתוחי קוליק ולא היה טעם להכניס אותו לעוד אחד) לגבי ברק- ברק אכן מאוד חולה וסביר להניח שניתן היה לגלות את המחלה שלו לפני הרבה זמן אבל , על אף העובדה שהוטרינר טיפל בו במסירות במשך כמה שבועות, ועל אף העובדה שפרנקי בעצמו העביר כמה לילות בשינה ליד האורווה שלו, אין ברירה וחייבים להרדים אותו - זה באמת לטובתו לגבי יהודית- זה ממש, אבל ממש ממש ממש לא נכון!!! יהודית בריאה כמו שור ואין לאף אחד כוונה להרדים אותה.

alona11

New member
שאלה

ממה נגרם קוליק
אפשר לרפא במהירות
כי לסוס אחד בחווה שלי התחיל עם קוליק והמדריכה שלי הציעה לקחת סמרטוט ולשפשף את אזור הבטן. מה דעתכם

vet

New member
שטות גמורה

תחפשי בהיסטורית הפורום ובמאמרים בראש העמוד ואם תרצי עוד מידע תשאלי.

ScooBy

New member
קוליק

נגרם מהרבה סיבות. המכנה המשוטף של כל אחד מסוגי הקוליקים השונים הוא כאב באיזור הבטן ומערכת העיכול. כאשר לסוס יש קוליק הדבר הראשון שעושים זה להוליך את הסוס. במקרה והכאב לא עובר מומלץ לקרוא לוטרינר.

אמממממ...

לגבי הסמרטוט אני לא יודעת אבל אצלנו באורווה לוקחים את הסוס\ה והולכים איתה ברגל {לא ברכיבה} בזמן הזה מתקשרים לווטרינר. קל יותר לפתור את המחלה כשהיא רק התחילה אז אם זו רק ההתחלה אז תזמינו ווטרינר והוא יטפל בקוליק {יחזיר את הקיבה למקומה}. אני מקווה שהסוס שאצלכם בחווה יבריא מהר!!!!!!!!!

אולי יהודית לא חולה

אבל היא נורא זקנה (שירית אמרה לי שיש סיכוי שגם אותה צריך להרדים)

למעלה