אולי זה לא הכי קשור

red flower

New member
אולי זה לא הכי קשור

אוקיי, אולי זה לא הכי קשור לפורום אבל זה פשוט הכעיס אותי לראות דעות קדומות כל כך לגביי נשים וסקס לפני כשבוע כתבתי בפורום התנסות מינית שהייתה לי ושאלתי כמה זנותית אני...ובסוף הבנתי שאני באמת לא זנותית כי רציתי חויה מינית. מסתבר שהאדם שחויתי איתו את זה, בטוח שנשים שעושות סקס ישר אחרי שהן יצאו מקשר, ועושות את זה בלי רגש, הן שרמוטות..... הוא כמובן דיבר על מישהי אחרת..אבל זה בכלל לא משנה! אני פשוט לא מאמינה שהוא חושב ככה?? עוד יש אנשים שפויים בעולם ? שמאמינים שסקס על כל רבדיו הוא לא דבר מלוכלך? גם אם זה סוג אחר של קשר ? (וזה בכלל לא משנה, כי כן היו לי רגשות כלפיו...שנעלמו לגמרי כששמעתי את הדיעות שלו) הוא גרם לי להרגיש כל כך רע אחר כך..כל כך זולה...עד שהבנתי, לעזאזל איתו! עשיתי את מה שעשיתי כי רציתי וכי רציתי לחוות והטעות היחידה שלי הייתה שבחרתי אדם כל כך טיפש לעשות את זה איתו! הרגשות או חוסר הרגשות, או כמה זמן עבר מאז הקשר, או כל דבר אחר הוא ענייני הפרטי בלבד...וזה לא אמור להצביע על כמה שרמוטה אני... סקס זה כיף, אבל זה רק סקס! למה אי אפשר לקבל אותו כדבר טהור גם כשהוא לא "אני בתולה קדושה שמתמסרת רק לאהוב ליבי לאחר שחיכיתי כחצי שנה"?!?!

התרמית

New member
הפראדוקס

קודם כל, אני לא כותב פה הרבה, אבל קורא כל יום. וזעקתך צרמה לי, נגעה לליבי. הרי כל גבר שמחפש סטוץ מצפה למצוא בחורות שמעונינות גם הן בסטוץ. כל גבר שמחפש קשר טווח בינוני שכזה המבוסס על סקס, מצפה למצוא אישה המעונינת גם היא. ובמילים אחרות, גבר שחושב שנשים שמעונינות בסקס הן... נשתמש במונח זולות... לדעתי האישית, מוציא את תיסכוליו שלו על החופש החדש והמופלא שנשים חוות בימינו. לדעתי, גברים שמרבים להשתמש במילה שרמוטה, או מזלזלים כך או אחרת בנשים שמרגישות טוב עם המיניות שלהן הם בעלי חיי מין חדגוניים ועלובים למדי. אז RED, הוא ראוי לרחמים ולא שווה את הכעס. עצתי: תעברי הלאה עם חייך, תני לו להישאר אי שם מאחור.

bugbuster

New member
כמה נכון.

דווקא הביטוי המיושן, מעניקה לו את חסדיה, נורק מדבר אלי. אני אזיין אותך ואנקנק אותך, ואדפוק לך ת'צורה ישל האימא של האימא שלך יא' כלבה, כן, כמה שמגרה אותנו במצבים מסויימים להגיד את זה, הרי זה במצבים שבת הזוג מאפשרת לנו. מעניקה את הזכות להיות מזויינים בידה גם ככה. אנחנו יצורים אלימים כגברים, לאט פאייס איט. וישנם כאלה המודים בכך ומסוגלים לראות ולהבין כיצד הגיעו ליכדי מישגל כלל. מדוע זה הם הם שמשגלים אישה ולא זכר אחר, הטאוב יש להניח לא פחות? כשהבחירה היא לעולם וברוב הניגזרות בעולם החי, בחירתה של האישה, בת הזוג, הנקבה, אחרי בדיקה ובחינה קפדניים. כך שמי הבועט בכך, בהכרה והידיעה הזו, הרי איננו אלא יצור מבוהם, ריקמת שרירים סתמית שלא נועדה אלא לתמוך בזיין. רקמות כאלה יכולה אישה למצוא גם בזיין של פרד.

red flower

New member
קודם כל תודה

על כל התגובות הכנות והתומכות.. טוב לדעת שיש עוד אנשים שזוכרים סקס הוא הדדי וכיף... ומה שמצחיק שגם הוא חושב ככה. הוא פשוט כל כך הסתרבל בדיעות הקדומות של עצמו. אני בכל מקרה הבנתי שכנראה שזה שהוא מספיק מבוגר להעמיד אותו, לא אומר שהוא מספיק מבוגר לעשות את ההבחנות האנושיות הדקות במערכות יחסים שונות..ולקבל בבגרות דברים. גם אם זה זה שפיתחתי רגשות כלפיו. יש אנשים שפשוט מתכערים כשהם חושפים צדדים כאלה באישיות שלהם. הוא נהיה מכוער ולא סקסי....ואני שמחה שזה נגמר כשזה התחיל. מצחיק איך עדיין, אחרי כל השנים, והשינוי באופי של התפיסה המינית (ואולי בגללם) עדיין גברים, רבים מדי לטעמי, חיים בתפיסות "טוהר מיני" של נשים על פניי גברים. אני אולי מימשתי את הסטיגמה שנשים מתאהבות במי שמזיין אותן, אבל הוא הוכיח שגברים עדיין חושבים שכל הנשים זונות חוץ מאמא.... איזה מזל שפה אני יכולה להוציא הכוווול

שלום לך,

לפי דעתי אין שום רע בלהתמסר לגבר לא משנה כמה היו לפניו או כמה זמן היה מישהו לפניו. אני מאמינה שכל אחד חייב ללכת לפי התחושות שלו והרצנות שלו כי אחרי הכל חיים רק פעם אחת לא?! אולי הוא אמר את מה שהוא אמר כי הוא מהמתחסדים האלה אבל אני גם חושבת שכל דבר קשור גם למה שאדם משדר אני לא מכירה אותך בשביל לדעת מה שידרת לו כדי שהוא יחשוב ככה. יש לי שאלה אחת בשבילך טוב נו שניים 1.רצית לעשות את זה? 2.נהנת באותו הרגע? אם כן אז לכי עם זה ושימי פס אחד גדול על מה שהוא חושב כנראה הוא לא הבחור בשבילך. אני וחבר שלי בפגישה הראשונה שלנו התמזמזנו אחד עם השני כמו מטורפים ויש בינינו אהבה מטורפת הכל תלוי בגישה לפי דעתי שלך תמיד ואיתך תמיד מלאך באפלה

זהו שחווית עם עצמך ההוא היה ויברטור

דווקא בגלל שלא היה קשר מתמשך ולא יכולת לדעת את עמדותיו/דעותיו וריגשותיו. ומה הקשר לשרמוטיות,יש דבר כזה בכלל אצל אשה בוגרת?

lyimo

New member
אדומה ריחנית

מה שחושב איש אחד, ממש לא חשוב. חשוב מה שאת מרגישה. האם גבר שיצא מקשר וישר עושה סקס הוא בן זונה? זה שאמר לך את מה שאמר הוא כןןןןןןן. אז התעלמי מגישות מטופשות, ילדותיות, שוביניסטיות של ילד מפגר והמשיכי לעשות מה בא לך ומה עושה לך טוב..

למעלה