אולי זה אני?!

Siren

New member
אולי זה אני?!

מקבץ ביקורות קצר מהשבועיים האחרונים, פסימי במיוחד בלי שום קשר למצב. אורקה ראשונות: חלמון מושלם וקלאמרי מוקפץ על קרם כרובית ובצל מעושן מאכזב. המרקם של הקלמרי הצטיין אבל השילוב עם כרובית והבצל לא מסתדר. עיקריות: דניס שלם אפוי בתנור ברוטב חמאת קארי וקרם תפו"א היה רע. קארי מר והתוספת סתמית. לעומתו פילה דג ים על חציל שרוף ויוגורט טרגון היה טעים. לקינוח אכלנו את שלישיית הבורלה וקיבלנו על חשבון הבית מלבי. בלילה כבר לא הצלחתי להרדם עד שהקאתי את נשמתי ב-2 בלילה. בת הזוג לארוחה ישנה כמו תינוק אז אולי אין קשר לאוכל. בכל אופן הזיכרון לא מתוק ביחס למחיר (לפחות זה דיאטטי). פרנק פיש באנו עם אורחת כבוד (אמא מסוג פולני כבד) והתאכזבנו לגלות שמהיום הסלטים עולים 10 ₪ לסועד. לא התבלבלנו וביקשנו לדבר עם אחראי אבל המלצרית ויתרה עוד לפני שהוא הגיע. כניראה סועדים רבים מתמרמרים (אם הדניס עולה 89 ₪ למה לגבות כסף על סלטים?) או שמדובר בבדיקה של הסועדים לשינוי כי למחרת (שבת) חבר טוב הגיע ולא ביקשו את התוספת. והאוכל... טוב כתמיד. סלטים מעל הממוצע דניס על אסקבץ פלפלים TO DIE FOR. קלואליס חמוצים טעימים אבל למה לחמניות כל כך פשוטות? ציפיתי ללחם יותר מיוחד מהמקום. העיסקיות של שבת מתומחרות גבוה יותר אבל בפועל נהננו מהמחיר המקורי. צ'אודר סרטנים בסגנון ניו אינגלנד טעים, סלמון נורווגי בעישון ביתי קר נחמד, פילה דניס טוב וניוקי עם בייבי שרימפס ושמן פטריות כמהין מעולה. ביקורת נוראית כשמחשבים את העלות ואת המוניטין שיצא למקום.

ננה f

New member
נוראית בקלואליס?

הביקורת המושחזת דורשת הסבר קצת יותר מפורט. מדוע נוראית? על פרנקפיש אין לי מה לומר, אם אתה מוכן להרוג בשביל משהו שם, ועוד יחסים לסנדוויצ' ביקורות המוזר שלך. לא הבנתי אם החזרת באורקה את המנה של הדניס קארי המר? בכנות שהשילוב של קלאמרי/כרובית/בצל מעושן נשמע נהדר, גם אני הייתי בוחרת במנה הזו. ולגבי ה... אינסידנט, אולי יש קשר, אולי סביר שאין. אני לא מחובבי הברולה. איך היה המלאבי?

Siren

New member
המלאבי?! מעולה!!!

זאת ממש סטיה חדשה. מה שניסיתי לומר שבקלואליס היה בסדר גמור. המנה העיקרית שלי היתה מצויינת והשאר טעים. וזהו. רק טעים. לא מעולה, לא מפיל, לא חוויתי אורגזמות כפולות או משולשות ובטח שלא עשה לי טעם של עוד. התאכזבתי מהלחם הפשוט שהיה מאוד טרי אבל בכל זאת פשוט וחסר יצירתיות שכה מצופה ממקום כזה. יכול להיות שהבחירה במות לא היתה נכונה, יכול להיות שבאתי עם ציפיות גבוהות, יכול להיות שאני לא מבין גדול ועוד מיליון תירוצים והמצאות. בשורה התחתונה היה טעים נקודה סוף.

Merav B R

New member
אגב אורקה,

לפי פרסומת בעיתון לפני כמה ימים, קרפצ'יו הקוקי סן ז'אק בשמן כמהין חזר לתפריט
מי בודק?

למעלה