אולי זאת רק אני אבל.....

nogao10

New member
אולי זאת רק אני אבל.....

לאחרונה שמתי לב שהמון שירים של בונג' מזכירים אחד את השני, אני יודעת שג'ון כתב את כולם, אבל זה בכוונה, או שזאת סתם אני???? "Don't know where I'm going But I know where I've been" דומה ל: "I don't know where I'm going Only God knows where I've been" וגם "You say you've cried a thousand rivers " דומה ל: "If the river I've cried ain't that long" ואלה הדברים שממש ממש מציקים לי כבר המון זמן, אולי יש למישהי עוד? אני יודעת שאם ג'ון היה חושב שהוא חוזר על עצמו הוא היה מפרק, אבל בחול זאת, בעיקר השורה בlost ו blaze מפריעה לי.......

mikeys barking

New member
אני שונאת לחשוב על דברים כאלו.. =/

פעם הייתי שומעת גרין דיי, מאוד אהבתי אותם ושמעתי אותם המון. כשגיליתי שהם מופיעים בכל הופעה בדיוק את אותו הדבר (כלומר, אפילו הצערות שלהם וההערות הם אותו הדבר. פשוט אחד לאחד) הערכתי אותם פחות ופחות התעניינתי. ככה גם עם להקת מיי כמיקל רומנס. באלבום השלישי הם לגמרי התמסחרו והפסקתי לשמוע אותם. יכול להיות שזה לא קשור, אבל עכשיו כשאני חושבת על אותם להקות אני הרבה פחות מעריכה.. אל תעשי לי את זה לבון ג'ובי ):

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifכן שמתי לב לזה..זה לא מפריע לי..

בכלל יש לבון ג'ובי שירים טובים..והנושאים דומים.. כמו ליבין אונ אה פרייר ובורנ טו בי מיי ביבי.. (הם מזכירים לי אחד תשני) איצ מיי לייףף ואברי דיי גם דומים..ועוד..

כן, נו, חפיף../images/Emo3.gif

זה ג'ון, מותר לו

inbal287

New member
שמתי לב לזה מזמן...

אבל זה לא כזה מפריע לי. השירים טובים, הם לא בנאליים, והם מעניינים... נסלח להם

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנזכרתי

שב --Just Older יש את המשפט- But you cant win until youre not afraid to lose וב-- These Open Arms..יש את המשפט Can`t win if you don`t know how to lose משפט יפה האמת..

למעלה