אולי התגברתי?

lokin

New member
אולי התגברתי?

אולי התגברתי?

גם לי זה קרה. נכון, לא באותה צורה, אבל זה קרה אף אחד לא אנס אותי, אבל תקיפה מינית? זה כן. כשהייתי צעיר, בן חמש , לא יותר, גרתי בשיכון משפחות, בבסיס צבאי. ההרגשת הביטחון שמקום כזה נותן, היא לא תתואר. אבל... לא כך הם הדברים, מסתבר. כי במקום הזה, שיש בו שומר בכל מקום, מטוסים, תותחים, המון חיילים, כולם מכירים את כולם (בשיכון, לא בבסיס), והכי חשוב, ההורים נמצאים חמש דקות הליכה ממך, זה קרה. הוא היה בן של שכן. גר מאה מטר ממני. היה מגיע, כשאני הייתי לבד, אצל המטפלת, ולוקח אותי לביתי. ושם, היה דורש ממני להתפשט, ולהסתובב ערום. כמובן שהוא עשה אותו דבר. ו... זהו. זה לא נראה לי שגוי, וזה נראה לי בסדר. והוא היה בכלל, מנהיג. גדול ממני בשלוש שנים, והייתי מאושר שהוא מסתובב איתי, כך שהייתי מוכן לעשות בשבילו הכל. זה נמשך חודש, אם לא יותר. (אני לא ממש זוכר. די הדחקתי הכל עם השנים). אחרי התקופה הזו, הבחור כבר עזב את השיכון, והכל חזר לעצמו. אבל, לא. משום מה, יום אחד, אחד הבוגרים (היה בן 18) לקח אותי למקום מסתור, רחוק מכל אדם, ושם הוא עשה יותר. הפשיט אותי, ו.... אתם יודעים... לא אונס. רק מעשה מגונה, ככה קוראים לזה. ורק פעם אחת. עם השנים, גדלתי, והתבגרתי, ודי התעלמתי מזה. לא סיפרתי לאף אחד. נרתעתי ממערכות יחסים (לא היתה לי חברה, או כל דבר דומה לזה, ואני כבר בן 21). לא שלא היו לי הזדמנויות. היו, והרבה. אבל לפני שזה הגיע למשהו (אפילו נשיקה), עצרתי הכל. אבל... איך אפשר לדעת, אם התגברתי על זה, או שרק הדחקתי? אולי זה יצוץ? אולי זה מה שמפריע לי? טוב.. אני מצטער שזה נראה ככה. המון משפטים פשוטים, בלי שום קישור. אבל... זה קשה לי לכתוב על זה. לא כתבתי את זה בשום מקום, לא דיברתי על זה עם אף אחד, ו...למעשה זה קיים רק בזיכרון שלי. אז תסלחו לי, נכון? ו.. אני מצטער שאני בשם בדוי, ועקום כזה. פשוט, יש כאן כמה שמכירים אותי, ממסגרות אחרות, ומפורומים אחרים.....

alona..

New member
אולי?

כתבת שאף אחד לא אנס אותך, אני מקווה שאני לא בוטה מידי, אני מקווה שלא אכאיב לך אם אני אהפוך את היוצרות ואומר לך שלדעתי זה אונס. אין לי מושג מה היה שם.. לא פירטטת, אבל עדיין מעשה שנעשה מתוך כפייה הוא אונס! גם אם הנסיבות לא השאירו לך ברירה אחרת, גם אם היית ילד ואמרת כן <נניח> כי הוא היה גדול יותר וחזק יותר ומקובל יותר וכו`. בדיוק כמו שבעל יכול לאנוס את אישתו אע``פ שלכאורה טיבעי שיקיימו יחסים. שאלת אם הדחקת את זה.. אני לא מכירה אותך, התשובה היא אצלך אבל משהו באיך שכתבת וניסחת את ההודעה שלך גורם לי להאמין שכן. אתה מדחיק. לא מתכחש אבל מדחיק.. כתבת: ``אף אחד לא אנס אותי... *רק* מעשה מגונה... *רק* פעם אחת...`` אז כן, אתה מדחיק אבל מאידך כתבת פה על זה. אין לי ספק שזה דרש ממך המון אומץ, לא הפחד מפני החשיפה עצמה כמו העלת הדברים על הכתב, הענקת שם לסיטואציות שעברת. הגדרת הרגשות והתחושות בינך לבין עצמך. יש לך בעיה עם מערכות יחסים ואומנם אני לא פסיכולוגית אבל כן, אני מאמינה שזה בהחלט קשור. שאלת אולי זה יצוץ.. לא יודעת מה אתה מצפה שיצוץ, ההשלכות כבר שרירות וקיימות, אתה נרתע ממערכות יחסים, ברגע שזה מגיע לנקודה מסויימת שהיא הקו האדום שלך אתה עוצר הכל. שאלת איך אפשר לדעת אם התגברת, או הדחקת אני חושבת שבכדי למצוא את התשובות לשאלות האלו אתה צריך לחפור בעצמך. אם התגברת מדוע אתה עוצר את עצמך כשנוצרת תחילתה של אינטימיות בינך לבין מישהי אחרת? בין אם הדחקת או שאתה מדחיק ובין אם לאו, כתבת פה את ההודעה הזו, שיתפת בפעם הראשונה בחייך, אני מתארת לעצמי מה זה דרש ממך ולדעתי עשית צעד ענק. תמיד תוכל לפנות לפסיכולוג אפילו דרך קופת חולים או להתקשר למוקדים שמופיעים בהודעת מנהלת הפורום אפילו רק בכדי לשאול שאלה קטנה שמציקה לך, לקבל חוות דעת ממישהו שעבר או שדיבר עם מישהו שעבר חוויה דומה לשלך. או סתם בשביל אוזן קשבת, אני לא חושבת שזה יהיה קל, אחרי הכל ההודעה הזו זו הפעם הראשונה שהעלת את הנושא. לי אין תשובות (לצערי הרב) אבל אני כן יכולה להבטיח לך, שכשתרצה, אני אהיה כאן בשבילך. אלונה.

למעלה