אולי הפעם זה יצליח

ayala73

New member
אולי הפעם זה יצליח

היי המכתב לא מפוקס - כך אני כרגע לפני כמה חודשים כתבתי לכם, בקצרה אני וחבר שלי הכרנו לפני כ-8 חודשים אחרי 4 חודשים של הכרות הוא הציע לי נישואים (מסעדה יוקרתית טבעת יהלום וכו') התלהבות התרגשות ...... מיד אחר כך עברנו לגור ביחד עם ציפייה מאוד אופטימית לעתיד רק שלשתינו זו היתה הפעם הראשונה שאנו גרים עם בני זוג ומכאן החל מסע של עצבים שלי ושלו חוסר ביטחון לא ברור בדיוק למה, אחרי מס' חודשים מפרכים כאלו החליט חבר שלי לדחות את החתונה, כדי לראות אם אכן אנחנו באמת מתאימים. עם הרבה כאב הסכמתי בלית ברירה להחלטה שנבעה מהמון כאב ועצבים. עברנו תקופה מאוד קשה שמשום מה נשאנו ביחד ואז לפני כחודש לערך קרה הפיצוץ הגדול שמעתי על מישהי מהעבודה שלו שמנסה להתחיל איתו וכל חוסר הביטחון שלי בקשר צץ, רבתי צעקתי בכיתי קמתי והלכתי יומיים אח"כ הוא מתקשר לחזור, חזרתי כי לא יכולתי לשאת את הכאב הזה בלעדיו לפני שבוע בערך אחרי דיכדוך של שתינו שוב הרצון לעזוב את הקשר אשר בא הפעם ממנו, המון בכי כאב וכו' - שלאחריו החלטנו להיפרד אני שבוע הייתי מחוץ לבית אצל חברה, יום חמישי דיברנו והחלטנו לנסות פעם אחרונה, ישנה מועקה באויר למה באמת אני פה - זה היום הראשון שלי אחרי שבוע. למה מהפחד להיות לבד, אני באמת אוהבת (לא אהבתי איש מחברי הקודמים באמת ואותו כן) אולי אני בסערת רגשות עדיין? למהההההההה? החלטנו ללכת ליעוץ זוגי , זה נורמלי אחרי 8 חודשים ????????????????????

ליידילי

New member
דווקא נראה כרעיון טוב

הלוואי וכולנו היינו הולכים להיוועץ בטרם מיסדנו את הקשר. בימינו, כאשר אנו מגיעים למסיבות חתונה, איני יכולה להימנע מלחשוב על כל הדברים שבני הזוג מבטיחים זה לזו תוך שאין להם מושג לגבי יכלתם למלא לאורך זמן. אינספור נושאים וגורמים שאין להם מושג לגביהם בכלל. וחוסר אפשרות מוחלט בידיהם לשער או לקחת בחשבון. אני תמיד תמהה - מה זו השמחה הגדולה הזו של כל הסובבים, כאשר איש מאיתנו אינו מאיר את עיניהם של הצעירים, שכל מה שהזינו אותם בסרטים ובספרים ובכלל אינו תקף במציאות. - ואם לחזור אליך ולשאלתך, לא - זה לא נורמלי. - אבל בנושא הזה - זה טוב בהרבה מן הנורמלי.
בהצלחה.

seeyou

New member
../images/Emo12.gifישנה מועקה באויר ?

כאשר ניגשים לטיפול,מכול סוג יש תמיד תקווה חשוב ,להצלחת הטיפול האמונה שבבן אדם וגם ברצונו להצליח. בזוגיות זה קצת מסובך יותר הוא מכיל מספר רב של "מחלות"... אתם אמורים ללבן מה הסיבה לבגידה שלו תחילה כבעיה פרטית ולא של הזוגיות. לפעמים גוררים "מחלות" של תרום נשואים לתוך המסגרת ובמרוצת הזמן הופכים אותם לבעיות של הזוגיות. בהצלחה... keep smiling יוסי

אולי את רגישה מדיי?

את אומרת ששמעת שמישהי ניסתה להתחיל איתו בעבודה, אז מה יש לו שליטה עליה מה לעשות, השאלה היא איך הוא הגיב ? לניסיון החיזור שלה ולא העובדה שהיא ניסתה לחזר אחריו, נשמע כאילו על כל פיפס את עושה לו סצנות. חוץ מזה אל תאמיני לשמועות, חפשי לראות בעיניים שלך את העובדות תעקבי אחריו ורק כשתיראי במו עינייך שהוא נענה לחיזוריה רק אז תגיבי ותפוצצי את החבילה.

למעלה