אולי היית זאת את

אולי היית זאת את

מקיץ מבעד לתנומות, בוהה במרחב וגומע את היום החדש שנפער. חלמתי חלום, ואני מאמץ את הרהורי להגיד לעצמי מהו, אך מראותיו נגוזו, ומאומה מהן לא נותר בי. אולי היית זאת את שפלשת אל מעמקי תנומתי ודיוקנך נמוג.

שמים1

New member
אולי זה היית אתה

בעמקי שמיכת חלומות חובקת שרעפים וחיוך מתוק נסוך על שפתיים. אולי היתה זו ידך שריפרפה קלות על שמורות עיניי ושפתותיך שהברישו קלות על אודם שפתותי. אולי זה חום גופך שעטף גופי וליבך פעם ברוך תחת כפות ידי הקטנות. אולי זה היית אתה שפלשת אל חמימות ערגותיי ודמותך מלווה את יומי .

odo13z

New member
מחשבות עלייך........../images/Emo66.gif

חלום בוקר התגשם בטיפות מטר אחרונות. אור צהוב אפרפר על שדות עמק והרים ירוקי אלונים מעוגלי ירכיים רכי כתפיים שמוטות מחייכים אלי בדרך..... השקט מעל.....והרטט מתחת מתאזנים.... וזורמים עם צלילי הכינור והצ'לו..... ברדיו. להקת תורים על הכביש......עפה לכל עבר..... והמקהלה מזמרת בהרמוניה שמיימית......מגניפיקט.....

ריקי די

New member
שם

חלומות נותרו חרוטים על גופי בעמקי הבשר הכמה, במגע העור שנותר רך מלטף געגוע אצבעותיך. ושם אתה מכוסה ערגות שולח תשוקות אל גופי.

טאKילה

New member
לו רק יכולתי

לו רק יכולתי לחדור אל חלומך והיית פורש כפיך לגעת להסיר מעלי קליפת געגוע הייתי לך תשוקה יוקדת כשגוף בגוף סופג ניחוח עז.

יערית 1

New member
לו יכולתי../images/Emo20.gif

לו רק יכולתי הייתי עוטפת אותך באהבתי כולאת מבטך במבטי מוחה דמעתך מלחיי. בוחרת בנתיב אהבתך לקול צלילים ענוגים שיפלחו שתיקה כואבת. לו רק יכולתי דמותך מעיני להסיר רטט קולך לשכוח הייתי הולכת הרחק, לך לא להכאיב. לשזור בליבך פריחות אביב לגרש שלכת מליבך.

למעלה