ותשמעו אמהות מיועדות
כן!!! יש לי הרבה מה להגיד מנסיון אישי ובכלל.
יש לנו לאמהות דרך קשה מאוד קשה רגשית.
לכולנו.
אף אחת לא באה כולה חיוכים וכייף ושמחה אדירה (טוב נו אני דווקא שמחתי קצת אבל זה לא עזר להתנהגות הדבילית ....)
כולנו מרגישות ככה
לא המצאתן את זה
דרך הפונדקאות היא מיוחדת מורכבת וקשה מאוד רגשית צריך להתמודד עם זה אין ברירה בחרתן להיות חלק מזה יש עוד דרכים כמובן אבל זו הדרך שבחרנו בגלל המגבלות שלנו
מולנו אישה בריאה שללעולם לא תבין מה זה מטופלת םוריות היא תבין בראש היא לא תבין בלב גם אם ממש תרצה זה לא שם הן לא יכולות להבין אין מה לעשות ככה זה בחיים כתבתי את זה גם לפונדקאיות.
ובואו נגיד ככה - השילוב הזה של אם נושאת ואם מיועדת הוא קשה וברוב המקרים הפונדקאית זו אישה שלעולם בחיי היום היום הרגילים לא הייתן פוגשות והן זרות לנו כמו שאנחנו להן וברוב המקרים הן לבד ואנחנו נשואות והן מפחדות מאיתנו גם ויותר והן צריכות לפעמים לקחת תרופות שהן לא מבינות אפילו למה צריך והן עושות את זה בשבילינו
הן ישאו את התינוק שלכן תאהבו אותן כמו שאתן אוהבות את הילד שיהיה לכן ויהיה לכן זה הכל תזכרו את זה תמיד הילד שלכן יהיה בבטן של האישה הזו תנו לה אהבה תמיכה היא צריכה את זה, היא צריכה להרגיש שהיא עושה עבודה חשובה וכשהיא מקבלת שלילי - ואני מאוד הופתעתי מזה אצלינו, הפונדקאית התנהגה כאילו היא מטופלת פריון של 10 שנים נכנסה ללחץ היתה אומללה, אני הייתי כב ר למודת כשלונות צחקתי עליה בליבי... אבל התרגשתי מעצם זה שהיה לה אכפת בחיי הוציאה אותי מעצמי הבחורה.
הן רוצות להצליח לא פחות מאיתנו הפודקאיות הן יקחו תרופות יפתחו רגליים אצל הגניקולוג שלנו, ישאו בסבלנות את השאלות התהיות על דברים אינטימיים שימו עצמיכן במקומה אתן לו יכולתן הייתן פונדקאיות?? אני לא . מודה. אני גמדה. הן כן יכולות ורוצות ולא חשוב למה כסף, מצווה לא עקרוני לא חשוב המציאות היא העובדה היא שהן נושאות או ינשאו בעתיד את האוצר הכי היקר שלכן והיא צריכה אותנו שניהיה המשענת שלה, שתרגיש בטוחה תקשיבו לה תשמעו כל מה שהיא אומרת, נסו להבין ולקבל הכל גם אם זה מוזר או מצחיק או הזוי תנו לה מקום שתרגיש שיש לה כי זה קריטי
ההתחלה היא קשה מאוד אחרי הכל אתן שתי זרות בקטע הכי קשה בעולם זה נופל בידיוק על הכשלון שלנו להרות בשביל זה יש אמהות מיועדות אחרות לבכות ולקטר איתן בשביל זה עושים מפגשי אמהות מיועדות זה חשוב שלא תהיו לבד ותתיעצו עם אמהות אחרות ובשום מקרה או פנים לא תשתפו את הפונדקאית שלכן בחרדות ובפחדים שלכן הן באות נקי תשאירו את זה ככה תחייכו תנו להן כוח ובואו לבכות אצל אמהות מיועדות אחרות תתמודדו כי בסוף הטיפולים באים ההריונות באים העוברים והם צריכים לגדול בבטן שמחה אל תשכחו את זה.
ההתנהלות היא בהתחלה מוזרה תעשו סדר תקבעו טלפונים כמה פעמים בשבוע מפגשים כמה פעמים בשבוע ממש ככה אס אמ אס לשלוח זה בדיוק 10 שניות וזה עושה את ההבדל תגידו להן בוקר טוב שיהיה לך יום נעים, אם אתם מאתרים פחד או צער או סגירות שימו לב ותפתרו את זה מיד לפני שזה יצמח ויתגלגל וכולם יכנסו לסרט
הן לא צריכות לשאת את הצער שלנו הן נושאות את השמחה שלנו
תחשבו על זה זה הכל כל פעם שיש מחלוקת תביאו עוגה תשלחו אס אמ אס תחייכו כל הזמן שתרגיש שאתם סלע מאחוריה וככה תגיעו לחדר לידה יחד מחובקות כמו שצריך.
וחיבוק ענק זה לא קל אבל זה אפשרי ומנסיון של שני תהליכי פנדקאות עם שתי פונדקאיות שונות לגמרי באופיין אני אומרת לכן זה יצליח.
בהצלחה!!!