אולי היא ילדה......

שקדי

New member
אולי היא ילדה......../images/Emo68.gif

גרה בעיר לא גדולה עודלא עשו עליה סרט אף עתונאי לא שאל מה דעתה יש לה תכניות משלה היא כבר רוצה להיות בוגרת בדמיונה היא יוצאת להרפתקה אולי היא ילדה העולם לצדה היא מושיטה את ידה וכשהערב יורד ומריחים כבר את הגשם בא לה לרוץ ברחוב בלי להסביר יש לה תלתל מתמרד בסך הכל היא די נרגשת היא מצפה למחר כמו לאביר זה שגרם לה לבכות עוד לא יבש את דמעותיה ובסביבה מסכימים היא תתגבר היא ממשיכה לחכות לא מסתירה את רגשותיה אם יצלצל היא תגיד בוא נדבר אולי היא ילדה העולם לצדה היא מושיטה את ידה רחל שפירא בתקוה שתהיה לכולנו וגם לילדה ההיא שבת שקטה ונהדרת.......................

ואולי כבר לא ../images/Emo35.gif

הזכיר לי את השיר של עוזי פוקס "ילדונת". זוכר את המילים? השירשור על הביצה והתרנגולת הזכיר לי סיפור\בדיחה על תרנגולת וביצה. היה היו פעם שני שכנים – אנגלי וסקוטי. לאנגלי היתה תרנגולת, ובכל בוקר היה יוצא אל חצרו, אוסף משם את הביצה שהטילה התרנגולת, ומכין לו אותה לארוחת בוקר. יום אחד, יצא לחצר להביא את הביצה, והנה להפתעתו ראה כי התרנגולת שלו הטילה את הביצה בחצרו של השכן הסקוטי. הוא התכוון לגשת אל שכנו ולבקש ממנו להחזיר לו את הביצה, כאשר בדיוק יצא הסקוטי לחצר ולקח את הביצה. "היי, תסלח לי, שכן נכבד!" אמר לו האנגלי, "הביצה הזאת היא שלי. התרנגולת שלי הטילה אותה!" הסקוטי לא הסכים אתו: "אולי התרנגולת היא שלך, אבל הביצה הזאת הוטלה בחצרי, ולכן היא שייכת לי!" הם התווכחו עוד שעה ארוכה מבלי להגיע להסכמה, ואז אמר האנגלי: "ראה, במשפחתי – בעלת המסורת ארוכת שנים – נהוג במקרים כאלה לפתור את המחלוקת בין גברים. אני בועט בך בביצים, ומודד זמן - תוך כמה דקות אתה עומד שוב זקוף על הרגליים. אחר כך אתה עושה לי אותו הדבר ומודד זמן. מי שמתאושש יותר מהר – הוא המנצח. מסכים?" הסקוטי הסכים. (מה לא יעשה סקוטי בשביל ביצה חינם..). נכנס האנגלי הביתה, נעל את זוג המגפיים הכי כבדות שיש לו, חזר אל החצר, ובעט בסקוטי בביצים את הבעיטה הכי רצינית שיכול היה לבעוט. הסקוטי נפל לרצפה כשהוא גונח מכאב, ושכב ככה על האדמה, מקופל ונאנק, במשך 30 דקות. אחר כך קם על רגליו ואמר לאנגלי: "עכשיו תורי לבעוט בך". הסתכל עליו האנגלי ואמר לו: "אתה יודע מה, אתה יכול לשמור לך את הביצה.." מאד לא אנגלי, הא? (אויש, הסטריאוטיפים...) אבל מה זה כואב... אני רק יכולה לתאר לעצמי...
שבת שקטה ונהדרת לכולם.

שקדי

New member
כל בני ביתי באו לראות.....

למה אני צוחק......תודה חונה´לה ואגב כך נזקרתי בבדיחה שסיפר היום ידידי פרופ´ למתמטיקה פרופ´ אחד למתמטיקה ואשתו שניהם בני 54 מיצו את זוגיותם והיו מקניטים איש את רעותו יום אחד נסע הפרופ´ לכמה ימי עיון בעיר פלונית ושלח משם מייל לאשתו בזאת הלשון אני שמח לבשר לך כי מימשתי היום עם בת 18 היה אדיר..... למחרת קיבל מייל מאשתו בזאת הלשון גם אני מימשתי עם בן 18......וכפרופ´ למתמטיקה אתה בטח יודע כמה פעמים 54 נכנס ב18 וכמה פעמים 18 נכנס ב54..............

חחחחחחחחחח

חושבת שהתרגיל שלה כואב מכל בעיטה... ובעלי שעומד על ידי אומר: "חבל שאין לך ביצים הייתי מדגים לך" תגיד זוכר את המילים של עוזי פוקס לשיר. יש שם שורה משהו כמו האם את יודעת מה ששתי עינייך מבקשות. זוכר? אולי תגיע אתנה33 החמודה היא יודעת את כל המילים. כולה ילדה...

שקדי

New member
הילדה הזאת אגב......

היתה אצלנו של´´תניקית לפני כחצי דור ממש נוסטלגיה....... והיום דופקת נפקדות סדרתית לכי תסמכי על צעירות

אתה מדבר על

אתנה? המתוקה הזו היתה אצלכם שלתניקית? תשמע סיפור על שלתניקיות. אתה יודע שהם מחוץ לאחריות של הצבא? בת אחותי נפצעה בשל"ת ורק אז התוודענו לעניין. לא בטוחה שכל אותם נחלא"ים צעירים מודעים לעניין.

גם עקרות הבית הן מחוץ לאחריות הצבא

הרי עצם השל"ת מיועד מלכתחילה לאנשים שהם מחוץ למסגרת הצבא או בעלי פטורים שונים מגיוס לצה"ל. למה צריך להיפצע כדי להבין דברים כה אלמנטריים, הגם שבכך את בהחלט מקפידה על רצף רמת הקשקשת המקצועית הגבוהה כאן. יודעת מה בכלל פירוש המילה הזו, של"ת?! חשבת פעם על כך?! ועוד להתגאות בכך בראש חוצות?! תראי כמה טוב היה, אם רק היית מספרת את זה במסר אישי-פרטי או בצ´ט שנמחק, ולא מנציחה את זה בפורום. עם יד על הלב: עדיין לא השתכנעת?!

תסיר את היד מהלב אלומיניום

גש לארון התרופות, קח כדור - ותרגע. אתה הרי הנהנתן הראשי מהקשקשת, מריץ לך את האדרנלין, נותן לך הזדמנות נהדרת לגעור, להעיר. אדון אלומיניום נכבד, כבר אמרו לך החברים וגם הגברת מגי המנהלת - לא מתאים לך פתח לך פורום משלך, לנו נוח כך! תדע לך שכמו בסיפור על ה"זאב זאב" אף אחד כבר לא מתרגש מה"צעקות" שלך, התרגלנו! יש כל מיני דגים בים..... ועוד אחת קטנטונת מר כל יודע. אני למשל לא מתביישת לומר שאני לא יודעת גם לא מתיימרת כמוך לדעת ה-כ-ל. אני גם לא מפחדת או פוחדת לטעות. בן אדם - לא מלאך ולא שרף.. ובטח לא עם אגו בשחקים!

לא רק שלא ענית עדיין לשאלה העיקרית

אלא שעכשיו מתעוררת שאלה נוספת: אם, נניח, באמת נכון מה שאת אומרת, שאת בכלל לא מתרגשת מה"צעקות" שלי נגד הקשקשת ושמאוד נוח לך בקשקשת הזו - - - - אם כך - למה עדיין אני צריך לקחת כדור ולהירגע?! במילים אחרות: אם את כל כך רגילה וכל-כך נוח לך - אז למה קפצת פתאום לתיקרה במקום להשיב ברוגע תשובה עניינית?! עם יד הלב: עדיין לא השתכנעת שהקשקשת מיותרת בפורום ומקומה בצ´ט או באימיילים הפרטיים?!

חחחחחחחחחח בחיי שאתה מבדר אותי

אתה מצחיק אותי נורא. עוד לא הבנת אני דואגת לבריאות שלך? תוריד את היד מהלב, בן אדם בגילך, אסור לו שיתרגז, קח כדור, תרגע ותהנה. מצד אחד אתה כל כך מתחסד, ממש נזיר, ומאידך מכניס לפורום תמונות פורנוגרפיות? וואלה עליך לא האמנתי. חשבתי שאתה מעיין כל הזמן בכתבי הקודש, או כותב מאמרים בענייני בלשנות. ואם מדברים על בלשנות... יש עיתונאי מוכשר בשם רוביק רוזנטל במעריב, הוא מנתח מילים כמו שצריך. לאחרונה קראתי את מאמרו על המילה "בלגן" - כדאי לך, אולי גם אתה תלמד משהו חדש. נראה לך? ואסיים עם הברכה, שבת שלום. מה חשבת שאכתוב?

באמת יפה מאוד, ממש יפה מאוד

שאת מנסה להפיק לקחים ומשתדלת לדבר קצת על רוביק רוזנטל, אבל אבוי: מסתבר שלא רק מה שאת כותבת הוא בגדר קשקשת - אלא גם צורת הקריאה שלך מקושקשת, כי אם היית מבינה גם את מה שאת קוראת - היית מבחינה שהוא בעצם לא כתב שם כלום מתוך עצמו - זה גם לא היה מאמר, אלא תשובה לקוראת עילגת שהסתמכה על מילון ספיר, וכל מה שהוא השיב לה - היה פירוש המילה בלגאן מתוך מילון אבן שושן, ועוד איזכור קצר של שורש המילה ממילון אטימולוגי רוסי. עם יד על הלב: עדיין לא השתכנעת שעדיף לך להעביר את הקשקשת לאימיילים או לצ´ט?!

עכשיו שים יד על ה-../images/Emo23.gif

נכון שאתה נהנה? איפה עוד יכולת לנהוג בפטרוניזם כזה אם לא בפוורום שלנו? לו היינו פורום של פרופסורים כיצד היית מתבלט? אגב, לא לחינם הזכרתי את רוביק רוזנטל, "בתחבולות תעשה לך מלחמה"... ועוד לא ענית לי על הדיכוטומיה שבהבאת תמונות פורנוגרפיות מול הדרישה שלך לפורום שעיניינו אך ורק נוסטלגיה.

יפה מאוד: את ממש משתפרת! ../images/Emo15.gif

קודם כל - מתחילים לראות קצת תוכן. לא רק סתם קישקושי-סרק. שנית - את מעתיקה יפה את המילים הלועזיות כמו דיכוטומיה ופטרוניזם. נדמה לי שזו פעם ראשונה ברבע השנה האחרונה שאני רואה אצלך מילים כאלה ארוכות, ואם תתמידי בכך - עוד נגיע גם למילים יותר ארוכות. בראבו. שלישית - את מגלה מעורבות גם בעניינים שהיו על סדר היום, לא רק בוקר-טוב, שבת-שלום, וקושקוש מאמוש ולקטוף קלמנטינות. עכשיו תעברי לשיעור הבא, ותתחילי לתרגל את עניין הדיוק: לא סתם לקשקש על "תמונות פורנוגרפיות" שהבאתי - כי הרי לא היתה אלא תמונה אחת בלבד, אז על איזה "תמונות" את מדברת. כל אי-דיוק - דינו כקישקוש. נסי להימנע מכך. עדיף הודעה אחת ביום במקום 50 - אבל שתהיה הודעה בונבוניירה. לא הודעה קישקוש. ואם אני לא משיב לך כרגע מה פשר התמונה ההיא - לא נורא: תתאפקי. בשבוע הבא נלמד חומר יסוד בענייני הבנת הנקרא, הבנת הכתוב, הבנת רמזים, ובכלל - קריאה גם בין השורות, לא רק את השורות עצמן. אה, ועוד עצה קטנה: השתדלי להימנע משאלות כמו ששאלת כאן, למשל: איך הייתי מתבלט בפורום של פרופסורים. ראשית - משום שבפורום של פרופסורים איש לא צריך להתבלט. אבל בעיקר - משום שברוב המקרים אפשר ללמוד על תכונות האדם יותר מהשאלות שהוא שואל מאשר מהתשובות שהוא עונה. קוראים לזה השלכה. ובשאלתך הנ"ל כבר חשפת מה באמת מניע אותך בקשקשת האובססיווית. לא תאמיני - אבל זה בדיוק מה שחיפשת למצוא אצל האחר: יצר מוזר של רצון להתבלט. נסי להתגבר על כך. השתמשי הרבה בתיבת המסרים ובצ´טים. פורום נועד למטרות אחרות. לא לקשקשת.

שקדי

New member
לא יכול להימנע מהזיכרון..../images/Emo13.gif

על אותו ילד שהיה מושך בצמות של הילדה אותה אהב כל השאר לא ענינו אותו ובמקום לתת לה פרח משך בצמות והציק אבל מה אני מבין.......................

נו, אז אולי תחליט כבר להחליט: ../images/Emo15.gif

ילד שאוהב ילדה - איזה יופי של דבר - או עקרב ונחש בלי תכונות אנושיות?! ועוד משהו שעליך להחליט: ילד שאוהב רק את הילדה הזו - וכל השאר לא מעניינים אותו - או אותו עקרב שעוקץ "לא חשוב מי בדרכו"?! עם יד על הלב: אינך מרגיש שאתה עצמך שותף בכיר לקשקשת שלה?!

החוק השלישי של ניוטון

"כשגוף אחד מפעיל כח על גוף שני, מפעיל השני על הראשון כח השווה לקודם בגודל ובקו הפעולה, אך מנוגד לו במגמה". (מצוטט מהספר "פיסיקה תיכונית, מכניקה" של סירס וזימנסקי). כך שכל מי שתורם וקטור משלו למערכת הכוחות בקשקשת, שותף לה (גם אני כעת, בעוונותי). ובכירותו של מי בקשקשת גדולה יותר יכולה להמדד גם על פי כמות המלל שהשקיע (כולל המלל בכתובות המקושרות). לא רק על פי הידע או חוסר הידע. שבת יפה ושקטה שתהיה לנו. שנוכל להתפנות לנוסטלגיה בסגנונות שונים ולא להיות רק בעניני אקטואליה כואבים או שהידים של קשקשת.

שקדי

New member
זהו החלטתי......

לא להשתתף יותר בשפיכת שמן על גלגלי ההתנשאות והלגלוג מי שנהנה מזה.........בלעדיי

נשיקות לך על ההחלטה החכמה

מי אמר לא מזמן, שאתה אהבל? אני??????????????????????????? לוקחת חזרה את דבריי סמיילי של לב

מגי - מקווה שהבנתי טוב

את דברייך, שאתה חוזר לפורום נוסטלגיה....נטו. יענו, שירים וסיפורים........בלי השתלחויות.......... אתמול נכנסתי, חשבתי שאני בפורום ארבעים פלוס.... כך זה נראה שם......... קילקל לי את כל הבילויים הסוערים .............

למעלה