אולי די ???????????

אתה יודע לונלי? לא מכירה אותך

ואין לי מושג אפילו איך אתה נראה (האמת שלא מתאמצת גם לנחש) אבל לפי ההודעות שאתה מכניס כאן מידי פעם, תמיד כועסות, תמיד נרגנות, תמיד עוקצות מדמיינת אותך ככה: יושב מול מסך המחשב, עם תחתונים (הלבנים של פעם עם הכיס הגדול בצד) כרס לא קטנה מתבייתת על המקלדת, שערות על החזה, שיער לא מסופר ודי פרוע, לא מגולח וסיגריה בזוית הפה (ואם לא מעשן אז יש לך שם בטח קיסם) פרצוף זעוף וכועס, ודי מזיע. מכיון שאני רואה שנורא כואב לך שאנשים מצליחים להסתדר אחד עם השני, אני אפרוש כאן בשיא, ואלך לי לפזז בחזרות שלי, וככה אשכח שיש אנשים כמוך. אנשים עצובים וממורמרים דרך אגב, הכדורים שנועם המליץ בעבר, יכולים מאד לעזור לך, לי זה עזר

vered 37

New member
../images/Emo13.gif תרקדי את הלילה זה לילה לרקוד

אגב הכדורים האלה הם כדורי מציצה או בליעה ? תביאי אחד שיסדר לי את הראש !

מציצה מציצה, רק מציצה ../images/Emo3.gif

אני לא בולעת
וואלה, החופש אוטוטו נגמר, ומתחילים לחזור לשיגרה, בתוך השיגרה הזאת יש את הלהקה המבורכת שאני נמנית בה, איך שנגמרות החזרות מחכה כבר לחזרות הבאות ולהופעות, זה המרפא לכל עצב ודכאון

vered 37

New member
את יודעת....

סופי... צודקת.. מוסיקה וריקוד בשבילי זה נשמה... נכנסת לעולם משלי .. נמצאת בשכרון חושים.... את הכדורים לפח וחסל!

Lonely In Blue

New member
האמת... סוף עונה

שהתגובה היחידה שהגבתי לך אי פעם, היתה על הודעה אחת כעוסה ונרגנת, בה כתבת על מישהו העונה לתיאור שתיארת כרגע, ואשר לפי הודעתך היה בעלך. ניסיתי אז, להחזיר אותך לשפיות, והבנתי, שמדובר במקרה אבוד. ( את בטוחה שהכדורים עוזרים ??? )

vered 37

New member
ממך נעלבתי קשות....

אני היחידה שלא הגבת לה ..למה למה למה זה מגיע לי??? לונלי באמת די..... לא בא לי לקחת פנדל ...

כפרות נשמה, אם היית קורא שוב את

מה שכתבתי קודם, היית מבין שלא התכונתי לתגובות שלך אלי, אלא להודעות שלך באופן כללי וכן, אתה צודק, אני מקרה אבוד, כולם אומרים לי את זה. ולא, אני לא שפויה, אבל אל תדאג לי בזה, אני מסודרת בענין, אני מקרה של סכיזופרניה קלאסית בשילוב של פארנואידית. אבל נועם מסדר לי כדורים באופן רצוף (ככה זה בין חברים)

Lonely In Blue

New member
סוף טוב, הכל טוב

מי פילל ומי מילל, שאהבה כזאת תהיה ביניכם, בינך ובין נועם גורדון. רומן שהתחיל בכך שרשם לך כדורים כחולים... ועל כך קמו עליו להקיאו, קראו לו מניאק ושאר מיני מחמאות... וכעת... זר סיגליות קשור בסרט. יפה לכם.

חשוב, חשוב ... בכל מקרה, הכי מגניב

היה אז, כשהכנו את הסושי יחד, עשינו גם ירוקים, לבנים, צהובים וצבעוניים. ואפילו בכל מיני גדלים וטעמים. וכל היתר כבר כתוב בספר דברי הימים של הסושיה של נועם וקוקו
נ.ב. כשהלונלי הנירגן יחלוף גם את התקף התיסכול והשעמום הנוכחי, אולי אפילו נכבד אותו באיזה ביס (וירטואלי).

אז זהו...

לא הייתי בטוחה לחלוטין אם חשוב לו... נתתי בכל מקרה. נדיבות אפשר לומר. נ.ב. מוכנה לתת חתיכה שלמה..מעשה ידי וידייך...אם רק יעזור. מוכנה.

קוקו חייב פה תיקון מיידי

את צריכה אדומים כחולים ורודים ורדרדים צהובים ירוקים בקיצור הרבה הרבההההההההההההההההההה

למעלה