יש לי תמונות מההופעה בצוותא ביולי.. איפה אני יכול להעלות אותם??
E ezraz New member 22/9/04 #22 אתה יכול להעלות אותן לפורום כאן או באתר הרשמי של עמיר יש צלמית (ICON) "שליחת תמונות". שים לב שהעלאת תמונות לפורום מוגבלת לתמונות בגודל עד 250KB.
אתה יכול להעלות אותן לפורום כאן או באתר הרשמי של עמיר יש צלמית (ICON) "שליחת תמונות". שים לב שהעלאת תמונות לפורום מוגבלת לתמונות בגודל עד 250KB.
ל ליטל1 האחת New member 22/9/04 #23 או אפילו תעלה לפה לפורום שנראה קצת וכדאי שזה יהיה במהרה ! כולנו בקוצר רוח
I idanb2 New member 23/9/04 #24 אי אפשר... ניסיתי...הבעיה היא שהתמונה הכי קטנה שוקלת מעל 305KB.... תמונות מדהימות ואני ממש רוצה להעלות אותם..אני יעלה אותן באתר...
אי אפשר... ניסיתי...הבעיה היא שהתמונה הכי קטנה שוקלת מעל 305KB.... תמונות מדהימות ואני ממש רוצה להעלות אותם..אני יעלה אותן באתר...
I idanb2 New member 23/9/04 #26 נחום שלחתי חלק מהתמונות... זה מה-15 ל-7 מצוותא...מחר אני אשלח את השאר אני פשוט לא מוצא את הדיסק ששאר התמונות נמצאות עליו...יש לי גם תמונה שלי איתו... כשאתה מעלה אותן אז תגיד לי..תמונות מדהימות...אני מחכה לתגובות
נחום שלחתי חלק מהתמונות... זה מה-15 ל-7 מצוותא...מחר אני אשלח את השאר אני פשוט לא מוצא את הדיסק ששאר התמונות נמצאות עליו...יש לי גם תמונה שלי איתו... כשאתה מעלה אותן אז תגיד לי..תמונות מדהימות...אני מחכה לתגובות