אולי די?

tuti100

New member
אולי די?../images/Emo7.gif

היום בבוקר .. טסט שני.. היה דווקא ממש טוב.. עד ש(כמובן)הוא דפק לי ברקס.. והוא באמת היה טסטר הוגן.. הוא כ"כ התרגז עליי אחרי הברקס הזה.. הוא צעק עליי ' למה הרסת לעצמך?? היית עוברת!" יופי.. פשוט נפלא לדעת שאם לא הייתי סתומה הייתי עוברת.. כייף.. ואין לי כסף יותר לשלם על טסטים (אני מימנתי את הרישיון הזה.. ומעכשיו ההורים יצטרכו וכ"כ לא רציתי שזה יגיע לזה..) .. אוווווווווף.. (ו.. אני התלמידה היחידה (!) של המורה שלי שנכשלה מתחילת החודש.. עברו לו בינתיים כמעט 20 תלמידים החודש! וזו שהיתה איתי היום גם עוברת בטוח.. למה הייתי חייבת להרוס? :/ ) סורי שפורקת..

Yakird12

New member
לא נורא מאמי...

אל תתבאסי...טסט שני זה שטויות . בטסט הבא אני מקווה שתעברי . בהצלחה :]

כל כך מבין אותך

לי היה מקרה כזה טסט שני שעמדתי לפני רמזור לפונים ימינה ובגלל טמטום של שניה הסתכלתי על הרמזור השני לפונים ימינה שהתחלף בדיוק לירוק.....(זה כבר היה סוף הטסט והייתי בטוח שאני עומד להתחלף כל שניה) אתה יכולה לתאר לעצמך מה קרה ואיך הטסטר צעק עלי שפשוט הרסתי לעצמי הייתי בבאסהכי באמת על שטות קטנה ידעתי שנכשלתי וממש כל הטסט היה מושלם!! אספתי כוחות ואמרתי שאם הייתי במרחק נגיעה מהרישיון בטסט הזה... טסט הבא הוא אצלי ביד היום זה עבר ואני כבר חצי שנה עם רישיון ומסתכל אחרת על הדברים המון בהצלחה ...טסט הבא זה שלך עידן

tuti100

New member
תודה לכם..

עכשיו אחרי כמה שעות (והרבה בכיי..
) קצת נרגעתי.. הייתי עם חברה כל היום (שקיבלה יום חופש מהצבא) והיה נחמד.. פשוט.. העניין הזה כ"כ מרושש.. בכל אופן.. תודה על העידוד..

tuti100

New member
תודה ..

המורה שלי החמוד שלח לי הודעה "לצערי לא עברנו.. אל ייאוש!" חח.. זה היה שילוב של באסה וחיוך ..

tuti100

New member
חח בינתיים יש חיוכים..

עד שאכנס לאוטו ואתרגז..
(ותודה על התגובות שלך..
)

לא נורא, כולה טסט שני!!!!

יאללה טסט הבא את מצליחה ואני יהיה הראשון שיברך אותך

למעלה