אולי די

אין טעם לכעוס../images/Emo24.gif

יש צדק בדבריו בכך שהוא אומר שהעילגות, הבורות והזלזול בשפה כל-כך מושרשים בקרב הדור הצעיר....
הוא היה צריך לזקוף יותר לזכותה של איה שהיא כן לומדת ומנסה לתקן את שגיאותיה חבל שהוא סיים את הכתבה בנימה כל כך מגעילה... זה היה יכול להסתיים הרבה יותר יפה ובצורה לא פוגעת לטעמי אם הניסוח היה שונה
שלא לדבר על כך שהיא (וקרן) לא היחידות עם טעיויות בהגייה בזמן השירים
מקווה שלא תירי בי

hilali1

New member
חס ושלום אני פשוט חושבת שהבנו

שהעניין מיצה את עצמו ושאין לי כח יותר לקרוא את ההערות הלשוניות האלה כאלו כולם יודעים לדבר בלי שגיאות וכאילו זו צרתינו היחידה.

ady18

Well-known member
דעתי בענין

אז היא שרה לא הכי תקני בסדר כמה מילים תאמיני יותר מעצבן שאתה הולך ברחוב או משהו ואנשים מדברים יותר גרוע: כמו יושנים ,אני מדבר אתך, אני אוהב אותך זה מוציא לי את העצבים יותר מהכירה הכירה .

שונצצ

New member
תכלס

את צודקת חפרו על זה יותר מידי... כולם עושים טעויות אף אחד לא באמת יודע לדבר עברית בצורה מושלמת. העברית של פעם והעברית של היום השתנתה לחלוטין כמעט ואין אדם בארץ שמדבר עברית תקניתואם תמצאו אחד כזה אז או שהוא אבשלום קור או שהוא מורה ללשון או שהוא מתעסק בזה... את כולנו מתקנים המון ואנחנו מנסים ללמוד גם איה ככה ואין שום צורך שידברו על זה כל כך הרבה... זה לא רק הנוער שבקושי יודע עברית תקנית זה כל הארץ.

600d

New member
לא לירות, רק לדקור את מי שמתקרב

הוא ליצן שרוצה לנפח לעצמו את האגו - אני יודע לשון. את המטרה שלו, את העבודה שלו הוא לא השיג. אף אחד לא רוצה לשמוע(במקרה הזה לקרוא) שהוא לא בסדר ובמידה מסוימת לא מספיק אינטלגנטי. התחושה שלי היא שנוח לחפש את איה כי היא "בחורה טובה" מספיק.

למעלה