אולי דיי???!

Angel Of Tears

New member
אולי דיי???!

בנות! זה לא הולך ככה! תפסיקו לשים ספויילרים, זה מרגיז וזה מוציא את כל הטעם מלראות את הסדרה! אז תגידו לי "אל תקראי.." אבל אתן כותבות את זה בכותרות של ההודעות וגם כל הפורום הזה הפך לפורום ספויילרים וזה מטופש! תדברו על דברים אחרים חוץ ממה יקרה בפרקים הבאים.. רוצים נושא? למה ג´ואי כל כך מתוסבכת ותמיד מצליחה לתסבך את עצמה עוד? למה היא לא מבינה שלא יהיה שום דבר עם הפרופסור כי זו עבירה על החוק ולמה היא לא פשוט הולכת עם החמוד הזה (שכחתי איך קוראים לו) למרות שהוא קצת דביל ומוצאת לעצמה מערכת יחסים נורמלית? בבקשההה...
ANGEL

LillipooT

New member
איפה?!

איפה יש ספויילרים בכותרות?! ועכשיו גם יש חוק חדש ("חוק") שמחייב את סימון הספוילר..ככה שהן סיבה שיהרס לך. ולמה שלא ילך עם הפרופסור? אז מה אם זה עובר על החוק... למי אכפת? זאת אהבה
למרות שלא נראה לי בכלל שהיא אוהבת אותו..לא יודעת באמת מה יש לה. היא באמת אוהבת לסבך את עצמה..

לאנה

New member
אני מאד מצטערת לאכזב אותך.........

אבל אל תקראי!, עובדה שזה מעניין בנות אחרות, ואם אותך לא, אז יופי לך, תפתחי דיון, תשאלי שאלות, אבל אל תתלונני!, כל הבנות שמות הזהרות, ואף-אחד לא מכריח את אף-אחד לקרוא. את רוצה לדבר על ג´ואי?, סבבה. לפי דעתי ג´ואי כזאת מתוסבכת בגלל שהיא פשוט מסרבת להתגבר, והיא יותר מדי פרפקציוניסטית וכבדה. מצד שני היא גם נורא מגזימה, אני מתכוונת היא די קיצונית - או שהיא תעשה משהו בדרך ה-כ-י חנונית שאפשר, או שהיא תשתגע לגמרי. למשל: היא נורא דאגה "לצאת עם אליוט (זה השם שלו דרך אגב), או לא לצאת?", היא החליטה שכן, אחרי שיכנועים רבים מצד אודרי (איזה מותק) ובסוף מה היא החליטה?, לצאת לפגישה עאלק לימודית, ועוד לשקר בקשר לזה. פשוט טמטום. וכל זה בלי להזכיר כמובן את הנשיקה שלה עם הסבאל´ה (ע"ע פרופסור ווילדר).

LillipooT

New member
משהו מוכן להסביר לי

איך הילדה מוציאה A בהכל?! זה מטורף....! היא באמת נורא כבדה...היא שוקלת 15 פעם לפני שהיא עושה משהו! היא צריכה להשתחרר...לקחת את החיים בקלות.

לאנה

New member
אודרי היא הסיכוי היחיד שלה, אבל....

גם את החברות איתה היא כמעט פיספסה!, היא ישר הדביקה לה סטריאוטיפ של בלונדה-מטומטמת-ששוכבת-עם-כולם (או בקיצור -
)ולא טרחה להכיר אותה. רק בזכות ג´ק וג´ן היא נתנה לאודרי סיכוי.

לאנה

New member
אני לא מאמינה!

הסתעלתי קצת בהודעות פה, ופתאום אני קולטת שעוד שבועיים יש לג´ואי פרק משלה!, מה זה אמור להיות?!, גם ככה הסדרה מתעסקת בה כמעט כל סצינה, טוב לא להגזים......, אבל בכל זאת!, את פייסוש לא רואים רבע שעה ולה נותנים פרק? "אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה!!!"

LillipooT

New member
חחחח...

באמת לא ברור הפרק הזה... למה רק ג´ואי נמצאת שם? כל עונה עוסקת בכלליות במישהו אחר, זה מה ששמעתי, העונה הזאת עוסקת בעיקר בג´ואי.. שיהיה.

לאנה

New member
אז אני מאד מצטערת לאכזב אבל.......

איזה עונה עסקה בפייסי?!

LillipooT

New member
כנראה

את פייסי לא אוהבים :) תמיד מקפחים אותו..לא יפה. אולי זה גם באשמתו..כאילו אולי הוא עסוק מדי בשביל הצילומים לסדרה או משהו.

LillipooT

New member
ג´ואי ודוסון

עדיין מובילים בסקר. כנראה אנשים עוד לא לגמריי יתיאשו מהם.. טוב - לפחות הם ישמחו מפרק סוף העונה

Piper

New member
נכון!!!!! איך אתם לא מבינים את זה??

אנשים! תסתכלו על החתימה שלי!!!(על החלק הראשון) איך אתם לא מבינים את זה?? דוסון וג´ואי הם זוג משעמם!! בכלל,גם בנפרד! דוסון וג´ואי משעממים!

LillipooT

New member
אני מסכימה

לזה שג´ואי ודוסון משעממים! ממש ממש מסכימה! אבל מה עםג´ואי ופייסי? אתם לא זוכרים איזה מושלמים הם היו?! איזה רגעים רומנטיים היו להם..ואיזה מאוהבים הם היו..? איך אפשר לשכח מהזוג הזה ?!

Angel Of Tears

New member
בננות...!!

דבר ראשון, מה יהיה מעניין בפרקים אם תדעו מה הולך לקרות בהם? אתן לא רוצות קצת מתח? דבר שני.. לאנה, את צודקת, היא כל כך לחוצה, פרפקציוניסטית, כבדה והכל, הבעיה שלה הייתה שכל מערכות היחסים שלה היו עם אנשים שהיא מכירה מאז ומעולם (נראה לי, נכון?) וזה אנשים שהיא יכולה הייתה לצפות אותם מראש. אני חושבת שיהיה לה מאוד קשה להכניס אנשים אחרים למעגל החברים שלה (ע"ע אודרי, שלקח לה הרבה זמן להכניס למעגל החברים), היא חייבת לפתוח דף חדש ומהר, אבל לא דף פלילי, או תיק פלילי למורה שלה. על איזה אהבה את מדברת? אני לא חושבת שיש שם אפילו שמץ של אהבה, הערצה עיוורת, אולי, אבל לא אהבה. ג´ואי חייבת מישהו חדש ולשם שינוי מישהו נורמלי, שיחזיר אותה למציאות ויוציא אותה מהספרים ומ-ה-ר!! היא לא החליטה לצאת עם אליוט אף פעם וזה היה ברור כל כך, אבל אם זאת הייתה רק "פגישה לימודית" כמו שהיא קראה לזה אז למה היא הייתה צריכה לשקר לו הא?! ואליוט הוא ממש מתוק, למרות שהוא קצת משוגע והוא יכול לעשות לה טוב (אההה...)...
ANGEL

LillipooT

New member
ממ..

למה..יכול להיות שהיא כן תכננה לצאת עם אליוט. נראה לי שהיא כן חשבה שהוא חמוד. פשוט..היא השתפנה ברגע האחרון או משהו.. או שהיא פשוט לא יכלה להגיד לפרופסור לא. זאץ לא אהבה..לא..אבל היא כן נדלקה עליו. נראה לי שהיא נדלקה על הרעיון של "לצאת עם מורה"=אסור.. מאשר עליו!

Angel Of Tears

New member
מממ...

אני חושבת שהיא לא נדלקה בגלל האסור אלא בגלל הדמות שלו- יש לו חכמת חיים, הוא מבוגר, אולי גם סקסי, יש לו כוח וביטחון, כל מה שהיא כאילו מחפשת בגבר, אבל בעצם היא נדלקה על המעמד שיש לו אולי, אם ככה נקרא לזה, כמו שיש הדלקות על מדריך, מורה וכו´. חוצמזה, אני חושבת שהיא לא התכוונה לצאת עם אליוט, כי היא ידעה שהפרופסור יבוא קודם, אבל זה שהיא שיקרה לו היה רע!
ANGEL

לאנה

New member
אני מסכימה עם איינג´ל.........

אם זאת הייתה "סתם" פגישה היא לא הייתה צריכה לשקר. אם אני הייתי במקומה, ובכל זאת הייתי מחליטה לשקר, הייתי ישר מתחרטת כשהיית רואה את הפרצוף החמוד והמסכן/ פאפי פייס של אליוט!, איזה מתוק!

למעלה