אולי גם אני?

אולי גם אני?

ספרתי בפורום הרבה על הדר עכשו בא לי לדבר עלי מותר? אז ככה הדר ירשה את זה ממני , אבל אני לא חולה. אמא שלי מספרת שהייתי עד גיל הבגרות מאוד היפראקטיבית עשו לי eeg וראו ניתוקים קלים ביותר לא קיבלתי שום טיפול תרופתי .גם לא רטלין כי ההורים התנגדו ועם גיל הבגרות חל עצלי שינוי ניכר . כיום אני מרגישה , ואולי גם בעבר ואני רק לא זוכרת, שאני לפעמים מרחפת מדברים אלי ואני פשוט לא פה. אולי כי אני תרודה ואולי מסיבות אחרות לא מובנות לי בדיוק. לעיתים רחוקות אני מרגישה רעד קל ברגל ומעט מועדת במדרגות אבל זה לעיתים מאוד רחוקות.פעם לא הייתי ממש מודעת מה זה . אבל היום כאמא לילדה אפילפטית ספרתי לרופא על התופעות האלו אולי גם אני עדין קצת אפילפטית . אבל הוא אמר לי להרגע ולא להכניס לעצמי שטויות. יכול להיות שכל התחושותה אלו הן רגשיות בגלל שיש לי ילדה כזו.אז מה דעתכם?

dandaa

New member
זה יכול להיות התקפונים קלילים

או טיקים של עצבנות, בכל מקרה שווה לטפל. הרעד ברגלים יכול לעבור עם מגנזיום אך זאת כמובן ר ק ד ע ה שלי ואני כמובן לא רופאה!.נסי להתיעץ עם נירולוג לגבי משהו פשוט כמו מגנזיום ברמה סבירה. ותרגישי טוב!

qt1

New member
תפוזינה הגדולה ../images/Emo141.gif

לדעתי אם את לא רגועה לגבי מצבך הבריאותי, בקשי מרופא המשפחה שלך הפניה לבדיקה אצל נוירולוג, במקרה הטוב בבדיקה כללית יאמר לך שאכן הכל תקין ואין צורך לבדיקות מעבר, ואם הרופא יסודי יותר הוא יבקש ממך לגשת לEEG , אולי את מתוחה בגלל המצב של הדר,סביר להניח שלא קל לך. בכל מקרה, אל תזניחי את בריאותך, כדאי להיוועץ בנוירולוג- לדעתי לפחות.
תרגישי טוב

למעלה