אולי גם אני אנסה? סנובורד
W warzu New member 7/12/13 #8 למה בהתחלה כתבת אזלו כולן׳ואחר כך׳כולן אזלו׳ ??? למה ? מה גרם לשינוי הקיצוני הזה במבנה התחבירי ? איך לדעתך זה יכול להשפיע על מזג האויר באלפים ועל בריחת הוזון ?
למה בהתחלה כתבת אזלו כולן׳ואחר כך׳כולן אזלו׳ ??? למה ? מה גרם לשינוי הקיצוני הזה במבנה התחבירי ? איך לדעתך זה יכול להשפיע על מזג האויר באלפים ועל בריחת הוזון ?
א איל שחר New member 7/12/13 #9 ההסבר טכנולוגי בעיקרו והוא שתפוז, טכנולוגיה מדהימה שכמותו, נתקע, וכך יצא שכתבתי פעמיים. השינוי במבנה אירע בשל השינוי בתחזית. הייתי חייב להתאים עצמי לגווני הוורוד החדשים.
ההסבר טכנולוגי בעיקרו והוא שתפוז, טכנולוגיה מדהימה שכמותו, נתקע, וכך יצא שכתבתי פעמיים. השינוי במבנה אירע בשל השינוי בתחזית. הייתי חייב להתאים עצמי לגווני הוורוד החדשים.
W warzu New member 8/12/13 #10 ורוד... תחזית תמיד אופטימית. דרך אגב, לגבי הח ליפה הורודה, רק גבר שבטוח בגבריות שלו יכול לאפשר לעצמו ללבוש ורוד !
ורוד... תחזית תמיד אופטימית. דרך אגב, לגבי הח ליפה הורודה, רק גבר שבטוח בגבריות שלו יכול לאפשר לעצמו ללבוש ורוד !
ט טלית נודדת New member 7/12/13 #3 וזה בן 3 כבר ותיק על השלג: http://www.youtube.com/watch?v=UoV4OB7O7L4