אולי בפורום אחר??

Sabre Runner

New member
אולי בפורום אחר??

לא לא לא, אני לא רוצה להעביר את הפורום למקום אחר. פשוט, דיון חוץ-פורומי קטן העלה את הרעיון שאולי הסיבה שמשחקים לא עובדים פה הוא בגלל הטרחה שהם דורשים. מה שאני לא ממש מבין כי מה שזה דורש זה כמה דקות בכל יום. בכל מקרה, קיום הקומונה בוטל כי לא לוחצים על הקישור. ובכלל, קיום משחקים בפורום הוא קשה בגלל שהממשק של הפורומים של תפוז הוא דיי גרוע ובכלל לא מותאם למשחקים. אז השאלה היא כזאת, אם אני מארגן לנו פורום אחר, בעל ממשק יותר נורמלי (כמו הפורומים של חברת 'הגיבור', או של Nevermore אם מישהו מכיר. זה ממשק מאוד מקובל), שיותר מותאם למשחקים האלה ושגם יותר מבליט הודעות חדשות, האם יהיה מישהו שרוצה לשחק?

ננסק

New member
ייתכן

הבעיה כאן היא שההודעה צונחת אוטומטית לעמוד הקודם, וזה משכיח אותה מלב כל.

DDN

New member
אני לא חושב שאתה צריך ללכת רחוק כ"כ

בפורומים של האורק יש לך מקום למשחקים, שם ההודעות מגיעות אחת על השנייה. למרות שיהיה חבל. משחק פורום כן יכול (ובעבר הוכח שזה מצליח) לעבוד כאן אם משגיחים עליו. כל מה שצריך זה לדאוג שמישהו מהמנהלים ימשיך להקפיץ אותו. כמו שאמרתי לג'אפוופ, אני אקפיץ אותו בערב.

Sabre Runner

New member
הקפצה, לא רעיון טוב.

זה רק מסרבל יותר את הממשק הבמילא מסורבל של הפורום. אם כבר, אז לפתוח הודעה חדשה עם קישור לשרשור הקודם. מה שאני מציע הוא פורום נפרד, בעל ממשק שיכול לסחוב פתיל עד אלפי הודעות, כשכולן באות מסודרות אחת אחרי השנייה בלי שום יישור נוסף וכל עוד יש הודעה מהחודש האחרון, הפתיל נשאר גלוי. יש רק שתי בעיות עם ההצעה: 1) זה יצריך מאנשים להחזיק עוד קישור בדפדפן. 2) הפורום נמצא באתר באנגלית. אפשר לכתוב בו בעברית אבל לשלב אנגלית ועברית ביחד יוצא בעייתי.

DDN

New member
תשובות

אז שג'אפו יפתח הודעה חדשה. לבינתיים, הוא ביקש ממני להקפיץ וזה מה שאעשה בערב. למה באנגלית כשאפשר בעברית? כבר המלצתי לך על הפורום של האורק.

Sabre Runner

New member
תשובות בחזרה.

זה לא מה שאמרתי. אמרתי שהפורום נמצא באתר אנגלי אבל אפשר לכתוב בו באנגלית. אני מציע אותו כניסיון לפתור מה שנאמר לי שהוא אולי מכשול למשחקים ארוכים ומצליחים. אני לא בונה פורום חדש. יש לי אחד מוכן שאני מנהל אותו ואני בקשר עם האחראי של כל המערכת ויכול ליצור פורומים אחרים אם צריך. מה שאמרתי הוא שזה פורום נפרד; שאפשר לכתוב בו בעברית וזה יהיה יותר נעים לנו או שאפשר לכתוב באנגלית ואז אנחנו מסתכנים בשחקנים חדשים שיגיעו גם מחוץ לקהילה.

BluePrint

New member
(pay attention (it's cheap

אורק פעם ראשונה... אורק פעם שניה..... אורק פעם שלישית. הובן? פורומי האורק פועלים עם ממשק כמו באתר האנגלי שאפשר לכתוב בו באנגלית, רק שהם באתר ישראלי ואפשר לכתוב בהם בישראלית. (אישית, אני מעדיף עברית. אבל זה כבר וויכוח אחר) בנוסף, אתה מכיר את האחראים, יכול ליצור איתם קשר, ואינך צריך לפתוח פורומים אחרים, כי הם כבר שם.

למעלה