אולי במקום...

דג זהב 1

New member
אולי במקום...

להתאכזב כל הזמן תתפסו את עצמכם בידים ותעשו משהו.................

shooki11o

New member
חלק מ"לתפוס את עצמנו ביידיים"

זה להיות כאן לשתף אחרים ולשמוע מהם עצות או סתם לשפוך ת´לב

@@

New member
שלום דג זהב 1

אנחנו לא בוחרים להתאכזב,החיים פשוט מאכזבים אותנו וזה ממש לא ניתן לבחירה! ותאמין לי שאנחנו עושים הרבה בשביל לצאת מהאכזבות (כי נראה לי שמבחינתך זה נראה ממש קל לצאת מאכזבה), עצם זה שאנחנו פה זה מראה שאנחנו מנסים לעזור לעצמנו ולשאר חברי הפורום. יום נפלא ריקי

שלום לך ריקי

מה שאני רוצה להגיד בזאת שצרכים להמשיך הלאה זה לא יעזור להיות מיו

@@

New member
אתה צודק

אבל זה ממש לא קל וכולנו משתדלים להמשיך הלאה.

@@

New member
בשמחה חמוד ../images/Emo8.gif

יצאתי עם גבר מקסים כשנה וחצי ועמדנו להתחתן, הוא החליט לפרק את כל החבילה כנראה פחד ממחוייבות, יש לציין שהוא תמך בי ברגעים הכי הקשים עקב הפרידה, הראה סימני חזרה, סצנות קנאה וכל מיני רמיזות שחשבתי שהנה אנחנו חוזרים, אבל לבסוף הבנתי שזה יכול להסחב עוד כמה שנים טובות. אנחנו פרודים שנה ו- 4 חודשים, כל משך הפרידה הינו בקשר מאוד טוב, טלפונים נפגשים ומעבר לזה...עד שהבנתי (מלפני כשבועיים) שאין לי ברירה שאני חיבת להתנתק ממנו. מאוד קשה לי אבל אני משתדלת להסתכל קדימה, כל משך הפרידה לא הייתי עם אף גבר כי הוא היה תקוע באמצע. בכל אופן אני מקווה לטוב, ושתהיה לכולנו אהבה טהורה ויפה. ולך אני שולחת
דגול תודה על ההקשבה. ריקי

דג זהב 1

New member
לריקי החמודה

כאן דג בשביל להקשיב אשמח להמשיך להתכתב איתך./דג זהב וצב ים הם 1

@@

New member
את זה כבר הבנתי

ששניכם הוא בעצם אחד, בכל אופן חמוד גם אני אשמח להתכתב איתך. ואני גם אשמח לדעת למה אתה פה? אני טובה בלהקשיב וגם לעזור. באהבה ריקי

דג זהב 1

New member
תראי...

היו לי אכזבות כרגע אני לא מאוכזב אילצתי את עצמי לשכוח את מה שהיה

@@

New member
אני שמחה

לדעת שכרגע אתה לא מאוכזב. שולחת
ריקי

@@

New member
מאודדדדדדד ../images/Emo4.gif

אני עדין מנסה להחלים מהאכזבה שנחלתי, אבל לעומת מה שהיית כרגע אני במצב טוב יותר, אבל זה נורא קשה בפרט זה שאני עדין אוהבת אותו, אפילו יותר מידי אוהבת אותו, אני מקווה שזה ענין של זמן, ובסופו של דבר אני אתאהב במישהו אחר ולבנתיים אני מאוד משתדלת לעזור לעצמי להחלים ואולי גם להכיר. ומה שנותר הוא לקוות ולהאמין. דרך אגב בן כמה אתה? ריקי

@@

New member
היי דג זהב

אני בת 27, ולפי ההודעות מלמעלה הבנתי שאתה שולח הודעות ד´ הפלאפון, די חבל כי אם היית מחובר למחשב אולי היית יכול יותר לכתוב (כי די זה מעצבן לרשום מהפלאפון). בכל אופן נשתמע ריקי

@@

New member
נראה לי שלא הבנת

אני התכוונתי לזה שאתה לא יכול לכתוב הרבה מכיוון שאתה רושם בפלאפון, ולי אין בעיה עם זה, אם אתה רוצה להתכתב או סתם בא לך לקשקש אני פה בשבילך.
ריקי

למעלה