אולי בכל זאת?

מוקטן

New member
אולי בכל זאת?

נסיון אחרון... ממש מבקש עזרה - אני עדיין תקוע. תודה מראש.

galh

New member
תזכיר מה השאלה?

כי להחליף גלגל באוטו אנחנו לא יודעים. זו בעיית חומרה.

melatonin

New member
חומרה

מעניין אותי לדעת, לדעתכם, מה רמת ההבנה בחומרה אצל התוכניתן הממוצע? האם אתם מתעסקים הרבה בחומרה שלא בהיבט התיכנותי, או סולדים מהנושא לחלוטין ולא מבינים בו דבר?

vinney

Well-known member
תלוי במתכנת ובעבודה שהוא עושה

יש מתכנתים שלא יכולים שלא לדעת את החומרה (מפתחי DEVICEים למיניהם, מערכות הפעלה, מערכות משובצות וכו), ויש כאלה שזה ממש לא מעניין אותם (מפתחי GUI, אינטרנט, מערכות ענקיות למיניהן). ברמה האישית אני חושב שמתכנת שלא מכיר את החומרה לפחות ברמה הבסיסית לא יכול להיות מתכנת טוב בשום תחום, אבל בטח יהיו רבים שלא יסכימו איתי.

gmorphus

New member
זאת השאלה והנה קצת עזרה

מצורף לינק לשאלה. הנה סידרתי את זה קצת:
main() { expression *p = new Exponent( new literal(2.0), new Sum( new literal(1.0), new literal(2.0)) ); Expression *q = new CondExp( new Sum( new literal(1.0), new literal(-1.0)), new Exponent( new literal(4.0), new literal (3.0)), new Product( new literal (2.0), new literal (3.0)) ); cout << *p << " = " << p->eval(); cout << *q << " = " << q->eval(); }​
והפלט
( 2 ^ ( 1 + 2 ) ) = 8 (( 1 + -1)) ? ( 4 ^ 3 ) : ( 2 * 3 ) = 6​
קודם כל, אתה לא צריך ש Expression יהיה string כלשהו. יותר מזה, אתה לא יכול! מה שאתה צריך לעשות כדי שזה יודפס כמו שצריך על המסך זה להעמיס את האופרטור >>. למדת לעשות דבר כזה? אתה מבין למה?

מוקטן

New member
כן, הבנתי כבר

שהדרך היא להעמיס את >> לא יודע למה לא חשבתי על זה קודם... כי למדנו את זה. בכל מקרה כבר יש לי כיוון אחרי שחרשתי הרבה בספרים ואני יושב לקודד את זה... מקווה שילך בקלות. ו-gmorphus ממש תודה גם על רמת ההשקעה בשאלה שלי בפורום וגם על הפנייה האישית.

למעלה