אולי בכל זאת

gmach

New member
אולי בכל זאת

רגע לפני שאני קונה אולי בכל זאת מישהו מוכן לשכנע אותי אחרת לגבי קנייה באתר בארה"ב. או אם מישהו שמע על ERITECH.COM תודה.

raananta

New member
חשוב!

כאשר אתה קונה מכשיר מחו"ל דרך חברה מסודרת אז על-פי חוק (אני חושב) הם מחוייבים לרשום את תכולת האריזה, דבר זה יגרום לתוספת מע"מ 18% כאשר החבילה תגיע לארץ. חוץ מזה שווה לבדוק אם מוטל על המוצר הספציפי מכס למרות שבד"כ לא. בכל אופן המחיר שתשלם על הזמנת מוצר מחו"ל יהיה גבוה יותר ממה שכתוב באתר ב-18% לפחות, וכדאי לבדוק מה הוא ההפרש והאם זה באמת כדאי כי בשביל 300-400 ש"ח לא הייתי מתאמץ. בקיצור אם ההפרש גבוה לך על זה. לגבי האתר אני ממש לא מכיר אותו.

gmach

New member
מחיר

מחיר ל2210 293 דולר. אני אאסוף אותו משם בעצמי מחבר שווה?

mikeoreli

New member
תשובה

לגבי האתר, אני חושב שהוא אמין גם בגלל שיש לו אישור של VeriSign וגם הם מפרסמים שם טלפון וכתובת מלאה של החנות ולכן אני חושב שהם אמינים. לגבי המוצר, אני מקווה שאתה מבין שהוא מוצר מחודש ולא חדש ולכן הוא כזה זול. אם אכן אתה טס לארה"ב/קנדה ומביא את זה משם לארץ או שחבר מביא לך אותו לארץ אז זה שווה כי אז לא תצטרך לשלם 18% מע"מ ומחיר השליחה לארץ.

gmach

New member
מחודש???

תודה על חוות הדעת. באמת לא שמתי לב שמדובר במכשיר מחודש. מה באמת דעתך בנושא המחודשים והאם HP נותנים שנה אחריות גם על מחודשים. עוד שאלה איזה כרטיס הרחבה אני זקוק בשביל שימוש בקבצים כבדים ב2210. שוב תודה.

raananta

New member
מחודש או חדש../images/Emo35.gif זאת השאלה../images/Emo70.gif

קצת קשה לומר כי המכשירים הללו במקרים מסויימים לא עוזבים את המפעל ומתגלה תקלה ואז הם מתוקנים... נשמע לא רע אבל לדעתי בכדי לחסוך 50$ זה לא כדאי. אבל אם ההפרש ממש גדול אז יש אולי מצב לקנות מחודש.

למעלה