אולי בכל זאת...

אולי בכל זאת...

סוף סוף הגיע יום טוב, כמה קשה להגיד את זה, אבל כמה כיף, הטוב שלי הפעם הוא חלקית רע לחברה טובה, אבל אולי גם הרע הזה יהפוך לטוב, על הבוקר היא סיפרה לי על דבר שעבר עליה, ועל הפתרון המיידי שנקטה בו. את האמת, הרבה זמן חיכיתי שהיא תעשה את הצעד הזה, קיוויתי שהיא תעשה את זה, והנה זה קורה. מקווה שיהיה לה רק טוב, כי לי זה רק עזר :) עכשיו אני מקווה שהחלק השני של אותה תפילה יתגשם לו...אחרת כל זה לא היה שווה. סוף סוף קצת טוב גם בשבילי.

efriend

New member
אתמול הצעתי למישהי כאן לשנות את הכינוי שלה

מ-dietoday ל-live-tomorrow, אחרי שהיא התחילה להרגיש הרבה יותר טוב. אולי גם אותך הכינוי הזה כבר לא הולם. רק רמזת מה קרה, ויש לי ניחושים כמובן, אני מאוד מאוד מאוד מקווה שההחלק השני של המשאלה ייסתדר לך והכל ייצא מושלם. ונקודה למחשבה, בלי חלילה כוונה להשבית שמחה: כדי שתוכל לזכור את הטוב ולשאוב ממנו כח כשרע לך, אתה צריך גם לזכור את הרע כשטוב לך. כך במקום שייחיו בתוכך שני אנשים שלא מכירים אחד את השני, האחד נהנה והשני סובל, תהפוך לאדם אחד שלם. מה אתה חושב? שלך (כמו שאתה יודע) e-friend

ואכן יהיה לה טוב

היא בחרה ליישר את ההדורים ואכן זה קרה, אני מאוד שמח בשבילה ומקווה שיהיה לה רק טוב, החברה הטובה ביותר שהיתה לי מעולם, ואני שמח שהכל הסתדר כך שהיא מרוצה.

efriend

New member
כולנו בני אדם אל תכעס על עצמך

אתה אוהב אותה מאוד, וזה מאוד נוגע ללב.

אני מודה

אני אוהב אותה מאוד, היא החברה הטובה ביותר שהיתה לי מעולם, היא עזרה לי לא מעט בעבר, וכך גם אני עזרתי לה, מבין האנשים הבודדים, שאני סומך עליהם היא הראשונה. באמת אדם טוב, אין דרך אחרת לתאר אותה. לעומתה...היום נפגשתי עם ידידה אחרת, שעד לא מזמן חשבתי שהיא חברה טובה גם כן, ואיזה הבדל, אין בכלל מקום להשוואה, זאת מדברת רק על עצמה, וכמה היא רוצה ככה ורוצה אחרת, ורק דורשת ודורשת, והשניה, מתעניינת משתפת ודואגת, איך בכלל יכולתי להשוות ולהכניס אותן לאותה קבוצה שנקראת חברים...

efriend

New member
נו, אז אתה יודע לאהוב, ויודע לקבל אהבה,

אז אתה מה-זה תהיה בסדר! באמת, השאר זה רק פרטים שצריך למלא

לפעמים דווקא הדברים הלא נעימים והרעים

שקורים לנו מובילים אותנו אל הטוב. אני לא חושבת שהייתי בקשר הנוכחי שלי עם הבחור המקסים שלי והופכת להיות מי שאני לולא הייתי עוברת את כל החוויות השונות שהיו במיוחד בתחום הרומנטיקה ועברתי דברים לא קלים בכלל.

למעלה