אולי בהריון???-

רחלי*

New member
אולי בהריון???- ../images/Emo53.gif

בנות יקרות! כבר כמה זמון שאני רק קוראת ומנסה קצת להתרחק מהפורום המדהים הזה. אבל עכשיו אנחנו ממש זקקוקים לעזרתכם. אני ביום ה-15 אחרי כוריגון ואתמול הפסקתי את האוטרגסטון. הבוקר עשיתי בדיקת בטא אבל המזכירות המעצבנות רבו וצעקו בינהם ופספסו לכתוב בדיקת בטא וכך הבדיקה התעקבה עד שהמרפאה נסגרה. בינתיים בעלי רץ לקופה להוציא את הבדיקות אבל אנחנו ממש לא יודעים מה זה אומר? -אנחנו מפחדים לחשוב יותר מדי טוב ואח"כ להתאכזב. אז הנה התוצאות: HCG QUANT 112.00 IU/L זה לא גבוה מדי ליום ה-15 ?? זה יכול להיות מושפע מהזריקות וכו´?? פשוט מפחדת להאמין ולהגיד בכלל את המילה הזו.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

זה לא אולי נשמה, זה בודאי. בטא יפה בועטת. לא, זה לא גבוה מידי, זה מצויין. והכוריגון מזמן נעלם לו מהדם שלך. ומעכשיו כנראה תצטרכי את הבנות בפורום הריון
שיווו, עשית לי טוב בנשמה עם ההודעה שלך היום. שיעלה ויכפיל ישלש ויפעם, ויבכה לך בלילה בעוד תשעה חודשים. עשינו
על התרחקות מהפורום
שיהיו לך תמיד כאלה בשורות טובות נועם

רחלי*

New member
נועם ../images/Emo51.gifאבל...

זה לא נראה לי הגיוני - יש לי כאבים בבטן ובכלל זה נראה כמו משהו שיכול לקרות לאחרים ולא לנו. בכל זאת מחכה למרפאה מחר. אני כל כך מבולבלת לא יודעת אם זה אמיתי - אולי טעות בדף או לא יודעת מה . בנות אל תאחלו לי עדיין איחולים רק החזיקו אצבעות וקוו והתפללו יחד איתנו שזה אכן מה שנועם אמרה. אחרי שנוודא תקבלו את ההודעה החלומית שכל חודש נכתבה בראש ולצערינו עד כה לא יצאה לפועל.

נועם@בת

New member
רחלי, אם זה מפריע- אין לי בעיה למחו

למחוק, ולכתוב מחרתיים מחדש. הכל- רק שתשני טוב בלילה.

רחלי*

New member
אויש נועם../images/Emo20.gif

נועם את פשוט מקסימה חס וחלילה פשוט אני כל כך בלחץ ממה שכתבת ... מקווה שלא פגעתי בך . הלילה בטוח לא אשן אבל תודה על הדאגה. כל כך מתקשה להאמין שאחרי 3 שנים זה סוף סוף הגיע גם אלינו.

נועם@בת

New member
פגעת? ממש לא, סתם עשית אותי

מאושרת. בואי נתחלק בעבודה, אני אאמין- את תסחבי תשעה חודשים
נועם

לבקשתך מחזיקה לך אצבעות חזק ומתפללת

את כל התפילות שבעולם שיעלה, יגדל ויכפיל את עצמו. בהצלחה עד לקולולולולו.

עמית@

New member
מסכימה עם נועם- זה ממש זה ואפילו

בטא יפה.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם עמית

kathi

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

הריון בטח הריון, 115 זה ערך די מכובד , הכוריגון כבר לא משפיע על התוצאה , תלכי לישון עם חיוך ענק, ושיהיו לך אחלה חלומות, ובקרוב אצל כולנו.

למעלה