אולי באמת?

אלאסטור

New member
אולי באמת?

קצת היסטוריה, בזיכרון הגרוע ביותר של סנייפ, הוא משתמש נגד ג`יימס בכישוף שגורם לו לחתך בפנים, נראה לכם שזה הגילגול הראשון של ה`סקטומסמפרה`? . ובלי הרבה קשר, ולמרות שכאן לא המקום וכו`, אני חייב לומר שאני פשוט בהלם, מהשחקן שנבחר לשחק את סנייפ הצעיר בסרט החמישי. אלא אם הוא יעבור שיפוץ פנים מסיבי ביותר, הוא פשוט לא סנייפ! אולי מתאים לרמוס לופין כצעיר להיראות ככה. ואגב, אולי באמת כדאי לאחד את הפורום עם פורום הסרט, פורום הסרט חסר ניהול, גוסס לאיטו, וגם הפורום כאן סובל מהתייבשות קלה, אז... אולי באמת?

gwenog jons

New member
אני לא יודעת איפה אלאסטור מצא אבל-

www.harypotter99.tipo.co.il תכנסי לעמוד הסרט החמישי ותסתכלי....ואזהרה-תשתדלי לא לחטוף שבץ מהשחקנית של אמברידג'(מכוערת+++)והשחקן של ג'יממס הצעיר מזה חמוד..(במראה)אבל מזה היו צריכים לשים את דן...כי הוא מזה לא דומה לו....(לפני שמאי תהרוג אותי-גם דניאל נראה טוב)

זה לא מעלה לי..../images/Emo12.gif

זה רק נותן לי את הארת של טיפו..
האמת זה ככה בכל האתרים של טיפו.. אממ.. אז אפשר שתעלי פה תמונות וכאלה? כי אני פשוט לא יכולה להכנס... סורי אם זה אוף מדי..

בפורום 660 יש.

שרשור עם קישור לאתר פאנזון/מאגלנט שיש שם תמונות של כל הסט המיועד.

ספירלי1

New member
אממ

ב"ה לא טוב לאחד בין הסרט ולספר כי זה שונה כ"כ.. זה בכלל לא קשור. אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הולכת לראות את הסרט החדש!! והפעם אני רצינית!

אלאסטור

New member
מישהו אמר פעם

בפורום, שיש כמה דברים משותפים לאוהדי הספר הארי פוטר, ואחד מהם, שמחכים בקוצר רוח לסרט הבא, כדי להתלונן שהוא הרס... וגם אם תתנפלו עלי, אהבתי.

חחחח..

*התנפלות* אבל האמת שאני לא יודעת אם זה נכון.. הסרטים טובים כשלעצמם, אבל הורסים לספרים, וזה אני אומרת לך מראש.. אני לא מחכה כדי שיצא הסרט ואז אני אוכל להתלונן עליו!

אבל הרביעי גם בתור סרט הוא לא טוב

הם קופצים מקטע לקטע ולא מבינים כלום אם לא הייתי קוראת את הספר לא הייתי מבינה כלום

אלאסטור.

א' - בקשר לקללה, יש מצב. [למרות שזה לא קשור לפורום הנ"ל.] ב' - התמונה של סנייפ הצעיר היא תמונה מסרט אחר ולא מהסט של הארי פוטר. השחקן עוד יעבור שיפוץ פנים, התאמות מחשביות ועוד ועוד איפור וכד'... עד שהוא ידמה מספיק מבחינת הסרט לדמות שאותו הוא מגלם. כנ"ל לגבי לופין והשאר, למרות שלופין נראה עכשיו יותר נורמלי מאשר הסרט השלישי. ג' - פורום הסרט גוסס לאיטו וחסר ניהול בינתיים, אך לחבר בין הפורומים -
. במלוא מובן המילה. לשם כך הם נפרדו. כשעניין הסרטים יחזור לאט לאט - הפורום יקום לתחייה. שוב, לחבר -

אלאסטור

New member
מסקרן אותי לדעת

מה יש להרבה אנשים בפורום נגד הסרטים? גם אני חושב שהם בעיתיים למדי בהקשר לספרים, אבל לדעתי הם די נחמדים כשלעצמם, או יותר נכון כתוספת לספרים (אם לא בודקים אותם בזכוכית מגדלת).

Jade E

New member
:X

לדעתי הם צריכים להחליף בין השחקן של סיריוס הצעיר לשחקן של סנייפ הצעיר...

ממ

בקשר לסקטוסמפרה- יש מצב.. בקשר לשחקן- גם אלן ריקמן עצמו לא נראה ממש "סנייפי"... ובקשר לסרט- נראה לי שאתה צודק. אני לא מבינה למה בכלל צריך פורום לסרט... זה לא סרט כזה טוב, ואין לו קיום בלי הספר.. וזה עובדה שהוא רדום. וחוצמזה אם פעם בשנתיים יצאו כאן הודעות שמדברות על הסרט, אנחנו נשרוד את זה.

למעלה