אולי אתם תעזרו לי..

אולי אתם תעזרו לי..

אני אספר את הסיפור שלי בקצרה.. אני בן 20 משרת במשרד צהל"י בשרות חובה.. הפקידה של היחידה שלנו בעצם הסיפור הוא עליה.. במילה אחת התאהבתי. עד לפני יום היה לה חבר עכשיו הם נפרדו.. שמתי עליה עין כבר כמעט חודש.. לאט לאט התחילה ההתאהבות.. אני חייב לציין שהנערה הזו היא אחת הבנות היפות שראיתי בחיי ואני לעומתה.. או לא לעומתה ממש לא נאה במיוחד.. היה לנו טיול באזור הצפון לא מזמן .. שלחתי לה כל מיני רמיזות שאני מעוניין בה - היה לה עדיין חבר אז מה שהיא בעצם אמרה לי זה שיש לה חבר ולמרות שהמצב בניהם רע היא בחיים לא תבגוד יצא לי להבהיר לה שאין לי כוונה שתבגוד ושאני אחכה לה.. כל השיחה הזאת הייתה בעצם במעין "בצחוק כזה". בטיול הזה יצא לי לישון איתה באותה מיטה אחרי תמונות של החבר'ה מהמשרד מסתבר שנתנו גם ידים באמצע השניה - ישבו יחד במסעדה ושתינו משהו כמין דייט כזה שקרי.. כל הדברים האלו לכאורה הראו לי כאילו יש לי סיכוי ולו הכי קטן שבעולם.. אבל.. שוב אחרי כל הסיפור הזה ואחרי שאני ישכור אהבה מהנסיכה הזו ביקשתי מאחת החיילות במשרד ללכת ולשאול אותה בעקיפין טיפה עליי מבלי להפיל אותי.. החיילת הזאת בתמים או לא פשוט אמרה לה " שמעי דיברתי איתו הבנתי שהוא דלוק עלייך מה את חושבת..?" מה שהחיילת שבעצם ניסתה לעזור אמרה לי זה שאותה בחורה שהתאהבתי בה הייתה ממש מבואסת שהיא שמעה את זה והחיילת עוד הוסיפה ואמרה לי אם אתה רוצה לשמוע לי אין לך סיכוי איתה רד מזה..
, מה אתם חושבים לרדת מזה? אני אוהב אותה.. אוהב אותה נורא.. הקשר שלנו כיום אחרי הטיול נשאר על קנו.. אני רוצה להתקרב אליה לתת לה הרגשה שאני איכותי שאני שווה משהו שלא הכל במראה.. אני רוצה אולי לנסות וכן למצוא חן בעייניה.. מה עושים? איך לפעול על מנת לנסות ואיכשהו כן לתת סיכוי לאהבה הזו.. החברה האחרונה שהייתה (היינו יחד שנתיים) בהתחלה לטענתה לא רק שלא אהבה אותי.. היא נגעלה ממני.. אחרי כמה חודשים האהבה הגדולה שהייתה בנינו.. אחחח.. אלוהים אני מאחל אהבה כזו גדולה והדדית לכל אדם באשר הוא.. אבל במחשבה שניה זה אולי כי הייתי בגיל תיכון? אנשים הם שונים וכל אחד בדרכו הוא.. אני מבולבל ואובד עצות.. כואב לי הלב וגם הראש מרוב מחשבה על הילדה הזו.. אין לי רגע נחת.. שכחתי כבר איך זה להתאהב כניראה..

shannyqua25

New member
מזל שאתה

לא אחראי על קריאת ההגדה אצלי בפסח... אחי זה קצרה זה?!!?! לא חשוב, קראתי הכל, אם ביררו לך והבחורה אומרת רד מזה אז רד מזה, למה להכאיב לעצמך עוד יותר.? למה לחיות בנדמה לי? שכח ממנה, היא לא בקטע, וכשהיא כן תהיה, אם בכלל היא כבר בטוח תגרום לך לדעת מזה, אם עדיין תהיה שם בשביל להעניק לה את כל מה שאתה מוכן עכשיו... הצלחה ועידודים, יהיה בסדר

למעלה