אולי אתם תוכלו להסביר ?

99aviv

New member
אולי אתם תוכלו להסביר ?

הכרתי בחור לפני כחודש בשנות ה 20 המאוחרות. הפגישה הראשונה לא הייתה להיט (השיחה לא זרמה ואחרי כשעה שאלתי אותו אם הוא רוצה שנתחיל לזוז). אבל, כל הפגישות הבאות היו ממש כייפיות. הוא היה מאוד נלהב בפגישות שלנו. תמיד אני זו שסיימתי את הפגישות כשנעשה מאוחר. הוא תמיד אמר אני לא ממהר. הוא היה מאוד אכפתי ומאוד עדין. הוא גם נהג לומר לי לפעמים "את נראית מקסימה היום" או "את מאוד יפה ". שיחות הטלפון שלנו היו קצרות מאוד, אבל הפגישות היו כל כך כייפיות. תמיד חייך כשראה אותי יוצאת החוצה לפגוש אותו. הוא נהג להחזיק לי את היד כשהלכנו יחד. הוא אמר שאני מאוד מעניינת, ושמאוד כיף לו איתי. נפגשנו 5 פעמים במהלך 3 שבועות וחצי. בפגישה האחרונה לא היה משהו יוצא דופן בהתנהגות שלו והיה ממש כיף. בסוף הפגישה הוא אמר לי שהיה לו מאוד כיף, ואמרתי לו שגם אני נהניתי מאוד. הוא אפילו אמר בסוף הפגישה שניפגש כמה ימים אח"כ. לפני מספר ימים הוא התקשר ואמר שהיה לו במהלך השבוע זמן לחשוב על מה שקורה ביננו. שהוא חושב שאני מאוד יפה ומעניינת ומאוד כיף לו איתי, אבל הוא לא מרגיש שזה מתקדם לכיוון רציני. בזה זה נמגר. הייתי מאוד מופתעת, ואני עדיין מופתעת ודי מאוכזבת. הוא הראה כל כך הרבה התלהבות . אני באמת לא מבינה. אולי אתם מבינים ?

nate2000

New member
גם אנחנו לא

מי שמבין זה רק הבחור וגם זה לא בטוח. אין טעם לנתח מה היה ולמה נגמר. עושים פס וממשיכים לדייט הבא.

רגשותינו משתנים

כל הזמן. יתכן, שבמשך הקשר הכירך יותר והרגיש, שאינך מתאימה לו. לכן הפסיק לאהוב.

Night firefly

New member
לפעמים הלהט עובר

קורה שמשהו עובר עוד לפני שהוא התחיל, גם לי קרה שיצאתי עם מישהו והכל היה מדהים ואז פתאום היה עובר לי, זה לא משהו שאפשר להסביר זה פשוט קורה. אז מה שנותר לך לעשות זה להמשיך הלאה ולא לנסות להבין את זה יותר מדי. סתם חבל על המאמץ

meli99

New member
אני חושבת שהתשובה טמונה דווקא במה שאת מספרת..

נראה שהוא עשה הכל כדי להתקרב אליך ואת קצת קיררת את העניינים וגרמת לו לחשוב שאין מצב להתקדם... אני מציעה לך לדבר איתו בכנות ולהגיד לו שהוא מאוד מוצא חן בעינייך ושאם נתת לו תחושה אחרת זה היה בטעות. אולי תציעי לו לנסות להיפגש שוב ושאת תנסי להיות יותר פתוחה אליו. אני מאוד מאמינה בלומר הכל, את אמנם עלולה להיפגע קצת אך גם עשויה להרוויח הרבה. אם את ביישנית או שמרנית או פשוט סגורה, שתפי אותו ובקשי ממנו לעזור לך להיפתח מכיוון שאת רוצה באמת לתת לזה צ'אנס.

99aviv

New member
תודה meli

הוא באמת מאוד מצא חן בעיניי, לכן חבל לי כל כך שאפילו לא הייתה הזדמנות אמיתית לנסות. רק לעתים מאוד רחוקות אני מכירה גבר שבאמת מוצא חן בעיניי. בגלל נסיונות קודמים שלי החלטתי להיות זהירה יותר בקשרים העתידיים שלי, ולא למהר לפתח רגשות, או להראות התלהבות יתרה. אולי זו טעות. מצד אחד, כך נפגעים פחות, אבל אולי גם מפספסים דברים טובים. ובאמת תהיתי האם זה תרם לכך שהקשר הזה הסתיים.

qqqq29

New member
התנהגות באמת משונה

הוא מתנהג כאילו הוא מתאהב וברגע אחד מחליט שהוא לא רוצה .. אני ממש לא מבינה לעתים באמת קשה להבין ולפענח התנהגות בני אדם

smartblonda

New member
לדעתי הרחקת אותו ממך

בכך שהיית "קרירה" מעט והוא פשוט הרים ידיים כאשר הוא ראה שזה לא משתנה.

99aviv

New member
יש אפשרות לתקן ?

יש לי הרגשה גדולה של פספוס, כיוון שסוף סוף אחרי שנים הכרתי מישהו איתו הרגשתי שזה יכול לעבוד, שיכול להיות שזה זה. יש משהו שאפשר לעשות, כדי לתת צ'אנס נוסף לקשר זה ?

99aviv

New member
מישהו מוכן לייעץ ? יש אפשרות לתקן ?

יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לקבל הזדמנות נוספת איתו? למקרה שהסיבה היא כמו שחלק אמרו כאן, שאולי ההתנהגות שלי היא זו שגרמה לו לרצות להפסיק את הקשר תודה לכל המגיבות והמגיבים .

כנות

רק כנות. תשמעי גם אני לפני שבועיים בערך ביום האהבה הכרתי בחור מקסים.ואנחנו נפגשנו כבר איזה חמישה פעמים-ואנחנו בקשר טלפוני יומיומי-ובינינו יש כנות שלא תאמן. הוא היה כנה איתי-הוא אמר לי שהוא מרגיש שאני לא לוקחת אותו ברצינות...שאני מתייחסת אליו כאל סתם כזה וסתם אחד.אם הוא לא היה אומר לי לא הייתי עולה על זה בחיים. הסברתי לו שהוא מוצא חן בעייני...ויש לי משיכה אליו ושלא ידאג-שאני לא יוצאת ככה ונפגשת ככה עם כל אחד. תהיי כנה איתו-תגידי לו שאת רוצה להבין למה הוא התכוון שזה לא הולך בכיוון רציני-מצידך או מצידו? שיבהיר לך קצת יותר את העניינים. ואם את שומעת ממנו שמצידך זה לא בא לכיוון רציני תבהירי לו. אין לך מה להפסיד...את מקסימום יכולה רק להרוויח. בהצלחה לך...תעדכני.

pa ta ta

New member
לא מבינה.

אני לא מבינה בכלל, אבל לשמחתך טוב שהוא נזכר עכשיו, ולא אחרי שאתם כבר עמוק בתוך הקשר.. הוא לא מסביר את עצמו וחבל. תמצאי לך מישהו טוב יותר מן הסתם :)

omer73

New member
יכול להיות

שזה קשור למשהו ששידרת? זה נמשע טיפה מוזר, אבל יכול להיות שבמהלך הפגישות, וגם בטל' שידרת לו ריחוק, או אדישות, והוא החליט לרדת מזה. אם את עדיין מעוניינת בו כדאי שתרימי טל', תשאלי אותו למה הוא מרגיש ככה, כי אולי מדובר באי הבנה, ואז תראי, אם הוא מעוניין לתת צ'אנס, שתכירו יותר טוב, או שהוא החליט סופית לרדת מזה, ומה שנשאר לך זה רק להמשיך הלאה.

99aviv

New member
תודה אולי באמת אנסה, אבל האם יש טעם ? הרי הו

אולי באמת אנסה, אבל האם יש טעם ? הרי הוא החליט שהוא רוצה להפסיק

99aviv

New member
תודה אולי באמת אנסה, אבל האם יש טעם ? הרי הוא

אולי באמת אנסה, אבל האם יש טעם ? הרי הוא החליט שהוא רוצה להפסיק

למעלה