אולי אתם יודעים

Eshed92

New member
אולי אתם יודעים

נשלח אלי לפני זמן מה טופס, שבו נתבקשתי למלא פרטים אישיים,לכתוב באילו ארצות ביקרתי בחיי, ומהם חמשת התפקידים שהכי הייתי רוצה בצבא. מישהו יודע מה המשמעות של הטופס הזה?זה קשור למודיעין?

Itamarro

New member
איך אני אוהב את השאלון הללו

זה לא קשור למודיעין, זה לא קשור לשום חייל שאתה מכיר. הטופס הוא תחילת מיונים לקבוצת תפקידים מסוימת, אבל חשוב להדגיש שזה לא מנילה, והם לא שואלים בשביל לתת לך, אלא שואלים בשביל לראות לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת בצבאי. חוץ מזה, הטופס הזה אפוף סודיות, וקיבלת אותו כי אתה דובר שפה שניה ברמה של שפת אם או יש לך אזרחות זרה. עצתי, תמלא את הטופס בכנות, ובמהירות.

jennie 00

New member
גם אני קיבלתי תטופס הזה

וואלה מילאתי את זה לפני איזה חודש-חודשיים ככה ועדיין אין לי מושג אם זה עשה משהו ..

no name89

New member
כל אחד בעל אזרחות זרה מקבל את הטופס

לי יש אזרחות זרה, ושפה שניה ברמה טובה, אבל לא קיבלתי שום שאלון... כל אחד בעל אזרחות שניה צריך לקבל?

matan115

New member
גם אני

יש לי אזרחות זרה ושפה שנייה ברמה טובה וגם הנתונים האישיים שלי טובים...אני צריך לקבל?

Itamarro

New member
אתם אמורים לקבל, זה שלא קיבלתם

אין לכם מה לעשות עם זה. בכל מקרה כמו שאמרו מעליי תמלאו ותשתקו, אם תתמיינו לזה אתם כבר תדעו.

עפ"י מה אתה אומר

שכל מי שיש לו אזרחות זרה ו/או שפה שניה ברמה של שפת אם מקבל את זה? אתה יודע את זה ממקור רשמי?

GammaRay

New member
לא כל אחד.... וגם לא 50% מהם.

ומקור רשמי לא נראה לי יגיד משהו על הטופס הזה... איך אני יודע אני לא אפרט אבל בטוח לא מגורמים רשמיים סתם מנסיון(ככה זה ש90 אחוז מהכיתה שלי דוברים לפחות 2 שפות ואיזה 30 אחוז מהם בעלי אזרחות כפולה..). תמלאו מקסימום תקבלו משהו ותלכו ותרגישו שושואיסטים...

אני לא פניתי אליך.

סבבה שאתה עונה, אבל אתה עונה בהתייחסות ישירה לשאלה שכוונה באופן ישיר ל-Itamarro.

Itamarro

New member
אין לי מקור רשמי

אבל מניתוח נתונים שערכתי היום, 100% מהאנשים שנשאלו ועשו איתי את המבחן היום היה להם שפה נוספת כשפת אם/אזרחות זרה, ו100% מהם קיבלו את הטופס הספציפי. לדעתי, היות והיו גם אנשים שעשו את המבחנים על מדים, ובטופס מצוין בבירור שניתן לקבל אותו גם אחרי הגיוס, המטרה היא לשלוח את זה לכולם. אין לי שום מקור רשמי, אלא רק ניחושים מלומדים. בכל מקרה הלך טוב היום, ובראיון האישי המראיין מאוד התרשם.

GammaRay

New member
יפה שהלך טוב..

ואני מסכים איתך, רוב מי שנמצא שם יש לו את אחד מהנתונים האלה או שניהם(אם לא כולם כי גם אני בזמנו לא שמתי לב ליוצאי דופן בקטע הזה).. אבל נראה לי שהשאלה שלו היא.. האם כל אחד שיש לו אזרחות זרה/שפה נוספת חוץ מעברית ברמת שפת אם מקבל את זה. והתשובה היא לא כל אחד ככה שהקריטריונים עדיין לא מוסברים(וגם אם כן עדיף לא להסביר אותם)... בהצלחה בהמשך אגב,הוא לא פחות מעניין..

yoyom987

New member
איזה מבחן?

איזה מבחן עשית היום? כי גם לי היה היום מבחן מוזר בבית החיל בתל אביב (ברחוב וייצמן) אמרו לנו שהם מ-אכ"א ושהם עושים לנו מבחנים שולחים אותם ליחידות לפי מה שאנחנו מבקשים אבל זה היה מוזר כי היינו רק איזה 25 או מדהו כזה וכולנו כמעט דברנו אנגלית ממש טוב היה אחד שאפילו לא ידע עברית

jennie 00

New member
גם אני עשיתי מבחן דומה

רק שעשיתי את זה באבן גבירול .. שזה ממש סטייל מבחן בגרות

MorphZ

New member
צר לי להרוס

אבל גם אני קיבלתי ואין לי אזרחות זרה..

סעמעמק

New member
תמלא ותשתוק

כל מני אנשים מקבלים אותו וכבר מליארד פעמים בפורום שאלו עליו ולא קיבלו תשובה (כנראה כי אסור לגלות אותה...) אולי זה כי יש לך אזרחות זרה\שפה שנייה ואולי לא (אני קיבלתי את זה בזמנו ואין לי שום דבר כזה וגם לא דיברו איתי אחרי זה). באיזה צבע הטופס שלך?

Eshed92

New member
הטופס בצבע לבן

אין לי אזרחוות שניה, לאבא שלי יש, ויש לי רק אנגלית ברמה של 5 יח"ל, לא יותר מזה.

זהרר ש

New member
ואם שלחתי אותו אחרי מלא זמן?

אמרתם למלא מהר אבל חשבתי שזה סתם משהו שולי ולא היה לי כח לבדוק בדרכון את כללל הנסיעות שלי.. קיבלתי את זה לפני איזה שלושה שבועות ושלחתי היום. זה באמת משנה? זה יפגע לי בסיכויים להגיע למשהו שווה?

Itamarro

New member
אם לא הקשבת קודם

למה שתקשיב עכשיו? בכל מקרה, זה לא נושא לשיחה. ממלאים, שולחים, ומקווים לטוב.

Krishi

New member
מזל טוב.

אתה ג'יימס בונד הישראלי הבא

למעלה