אולי אתם יודעים?

שלגיה ו7

New member
אולי אתם יודעים?

איך זה הולך? החתימה בספר , לפי א-ב ? כי אני ב---ז' זה כבר בטח עבר ...... אני כבר יכולה לאכול ?

לפי מה שאני יודעת...

זה הולך לפי שם המשפחה.כן לפי א-ב... וזאת הסיבה שתמיד הצום עובר לי נורא מהר...כי אני ב-א'. ואם הצום מתחיל ב-4 אז ב4 וחצי אני כבר יכולה לאכול

מה קרה לך?!

מילק, אני מתפלאה עליך, את לא מעדוכנת. בשנה שעברה התחילו ב-א', אז השנה מתחילים ב-ת'. אלמנטרי, כאילו.

Neta558

New member
טוב, במקרה כזה

היא תצטרך לצום חצי שעה היום בערב. מזל שהודעת בזמן.

אצלי חתמנו על הסכם

אני מוותר לו על הבקשה לחתימה והוא מוותר לי על הדרישה שאחשוב שהוא קיים ושאני חייב לו משהו.

אני בג' אז פשוט הוא חושב שאני עדיין

בארוחה מפסקת...או בסיגריה של אחרי האוכל... אני לא יודע אבל נראה לי שאו שזה ככה או שבכלל הוא לא יודע עליי... לפי כל השנה... נותן מכה ולטיפה מכה ולטיפה כנראה בא לו ליתעלל בי לשגע אותי... אני לא יודע מה קורה לו אבל הלו אם אתה מבקר כאן בפורום.... תשמע....אני מבקש ממך להיות החלטי... או שתשמיד אותי או שתעזוב אותי אין לי כוח למשחקים שלך כבר יכול להיות שאתה חושב שאתה אלוהים...אבל גם אני חושב שאני מלך האינסטלטורים...כנראה אנחנו די לבד עם המחשבות שלנו.. אליך רק חלק מהעולם מתפלל וכשאני בא לבתים ויש להם בעיה אם אומרים"תודה לאל שהגעת".. אז מה העיניין?מי אנחנו אתה אני או אני אתה? וחוץ מזה אם אתה כ"כ כזה תותח... למה עדיין לא זכיתי בלוטו? למה החודש נגמר שבועיים אחרי הכסף? למה יש בבטן עוד בת ולא בן? למה האוטו מתקלקל מדי למה מחירי הדלק כאלה? למה יש מלחמות? למה בנים מתים לפני הוריהם? למה ולמה ולמה? אם את ה לא יכול לתקן לפחות אל תהרוס או כמו שנאמר"אם אתה לא חלק מהפתרון אתה כנראה חלק מהבעיה"...אז אם נכנסת לפורום ולהודעה הזו... תחשוב על זה... שי גל

yoelth

New member
לכל מי שמתלבט איך זה עובד

יש לי הודעה בשבילכם. זה לא מא-ת ולא הפוך. כרגע קיבלתי מאלוהים אימייל והוא מסביר איך זה עובד. מצ"ב לעיונכם. אבל אל תגלו לאף אחד שאני הפצתי את זה , כי במקרה והוא קיים אכלתי אותה.....

שי ,עם כל ה-"למה" אני מסכימה חוץ מ

למה יש בבטן עוד בת...
אתה נורמלי
אתה יודע איזה כייף זה בנות
תשאל את: נמי,יואל,seegal ,אמא של שתי שבלולות,אמץ,עפרה,mic1511 ואפילו אני..ואני בטוחה שיש פה עוד הרבה עם שתי בנות... אין כמו בנות
ו...בפעם הבאה בטח יהיה בן...{מקסימום בפעם הרביעית,חמישית
}

אני מסכים עם "אין כמו בנות"

אבל מת לבן..מה לעשות?? אני שמח שיש הריון...ולא ממש מצטער על הבת הנוספת ובטח לא על הקיימת...רק שקיוויתי לבן...זה אומר שאני לא בסדר? אני בטוח שאוהב גם את החדשה באותו טירוף כמו את הקיימת האור בחיי או כמו שמישהי ניסחה את זה " השמש האדירה שמאירה את הכוכב הקטן שלי"..שובל..המלכה הבלתי מעורערת שלי!!

seegall

New member
שי - מה הלחץ?

יש לך עוד הרבה הזדמנויות להצליח במשימה... 2 בנות זו רק ההתחלה... בינתיים, תהנה מהנסיונות

אשתי אומרת שאם רוצה בן...

צריך עוד אשה כי היא עם הריונות וכל העיניין סיימה... זה לא קל לה ולנו בכלל... אבל לכי תדעי אולי באמת עוד יהיה לנו בן זכר לתפארת המשפחה ....ב"ה יתברך

seegall

New member
אני מזדהה מאוד עם אשתך../images/Emo45.gif

אין ספק שיש מקום להפסקה ומנוחה אחרי 2 לידות ראשונות, במיוחד אם הן לא היו קלות. רוב הנשים לאחר לידה מבטיחות שזוהי הלידה האחרונה שלהן...וראה זה פלא - ממשיכות ללדת...
וכמו ששמתי לב, יש לך כשרון שכנוע די חזק כך שאני בטוחה שתצליח לשנות את דעתה בעוד שנה שנתיים.

חצי מצחיק...

את ההריון הזה תכננו מאז ששובל נולדה...לקח לנו רק 4 שנים לבצע... את הבא אין אותו בתכנון בכלל...אז ייקח לי 8 שנים לבצע מה שאני חושב שזה הרבה יותר מדי כי אני לא חושב שאחיה כ"כ הרבה זמן(במיוחד אם אחיה את הזמן הזה על הברכיים בתחנונים לעוד תינוק/ת אבל אולי את צודקת... הפעם אני אתאמץ ואשלם הרבה כסף ואדאג שיצא בן... גם אם אצטרך לשדוד בנק על מנת שיצא בן.. בכל אופן אני מקווה שאצליח לשכנע כמו שאת חושבת..אבל אם לא.... מ י ש ה י ר ו צ ה מ מ נ י י ל ד ? ב ן ז כ ר??

yoelth

New member
בן זכר במבצע משרברב!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כדאי לכם בנות. בעיקר שכתוב בהמשך שהביקור חינם למי שבא מהפורום.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק......

seegall

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifטוב...אם הביקור חינם אז...

למעלה