אולי אתם הותיקים תדעו..

Miss Silence

New member
אולי אתם הותיקים תדעו..

מישהו שמשרת בצבא ארה"ב ,אמריקאי ואינו יהודי, רוצה להתגייס לצה"ל מאוד 100X איך הוא עושה זאת? לאן הוא פונה? יש לכם אולי כתובות או משהו? הוא כרגע בעירק.. וחיפשתי כתובת בכל אתר עולים על מדים ולא מצאתי... הוא בכלל יכול להתגייס? /להתנדב?

deathcaster

New member
תגובה

גם יש ערבים מוסלמים שביקשו להתנדב לצה"ל וקיבלו אישור. כמובן שהוא צריך להפסיק את שירותו הנוכחי ולהגיש בקשה מסודרת לאכ"א. יש כתובת מסודרת באתר אכ"א לפניות של מתנדבים. וגם טלפון אם איני טועה.

Miss Silence

New member
חיפשתי באתר של אכ"א

זה מצא לי כתובת אינטרנט אבל רק אם אתה מועמד לגיוס או כבר מגויס עם מ.א והכל יכול להכנס לראות אותה ולשלוח בתור עצמך והדואר הרגיל לא כתוב כך שאם מישהו שכרגע בעירק ירצה לשלוח דואר צבאי ידע איך לעשות זאת...

deathcaster

New member
תגובה

תפעילי קצת את המוח... אם מישהו נמצא בעיראק כרגע, זה נראה לך ריאלי שהוא יתנדב לצה"ל ? רשמתי שהבחור צריך להפסיק את שירותו הנוכחי, אלא אם זה נראה לך הגיוני מסיבה כלשהי שצה"ל יעסיק יקבל אליו מישהו ששייך לצבא אחר.

Miss Silence

New member
סליחה?!

יכול להיות שהוא רוצה לצאת מהצבא האמריקאי כדי להתנדב לצה"ל אולי??? אה שכחתי..כל מי שבצה"ל לא יכול לעשות תוכניות להמשך עתידו ולברר דברים כי הוא בצבא. אז אין לו אפשרות להיות במגע עם העולם החיצוני...ואף אחד לא ירצה אותו כי הוא משרת את הצבא כרגע. אין להם ראש גדול לראות לעתיד, מי שבצבא ישאר שם תמיד! מה זה השטויות האלו. מישהו יודע אולי ויכול לעזור לי???

oracle 817

New member
הצעה שלי

תפני לקפ"צ (קצינת פניות הציבור) בנושא ואולי שם יוכלו לעזור לך: טלפון 5691000 03 טלפון למקרים דחופים 5692450 03 פקס 5699400 03

deathcaster

New member
תגובה

יש לך בעיה בהבנת הנקרא. הדבר הראשון שהוא צריך לעשות זה לצאת מהשירות הנוכחי שלו, כבר רשמתי לך את זה בהודעתי הראשונה. את צודקת, אלו אכן שטויות, אם לא מבינים מה כתוב.

למעלה