אולי אתבודד

מלודי6

New member
אולי אתבודד

אולי אתבודד; אולי אתנדף אתהה בלבבי על כל העובר אקח לי סל מחשבות עמוס ומורכב טנא מושלם, גולמי ומשובח אשב; אנוח; אנצור כל שכוח אחרוש כל פינה אתור למרחב אפסע בשרעפיי אל עבר רעיוניי בכל פתח מקרי שתמיד אפשרי לתקווה ישנה; למילה הטובה; לשמחה שחזרה; להגשמת ההילה; לצורך הזה ששוב הוא שב לקנן שפוגע בין רגע בתוך נימת הפאר לכל מה שהופג שטרם נשלם שנשאר בו חלקיק שאיננו שַקָד שרוצה גם לגמוע, לפעום ולשמוע כל צחוק רענן, קול ילד קטן לרוץ בין פרחים לאסוף השברים לנטוע ייחול לצפות בקיום וגם אם אין זה היום עוד איננו תהום כי ליבי עוד תפילה למימוש הערגה כשאהיה בו ביום, אדע כך פתאום שכל שעבר היה בו פתח נסתר לגלות הארה לחוות תחילתה של מה שעתיד להיות פסגת העונג הרם

דודי 34

New member
כשאין מה להגיד

פשוט פותחים את הידיים ומגישים
ענק בתוספת
וכמובן
שבימים האחרונים

סומבודי

New member
מלודי

שמך נאה לך, ואת נאה לשמך (וגם כשלעצמך
). השקי את הייחול, כי הקיום קום יקום.

touti

New member
מלוודיייייייייייייייייייי

צ'מעי בובה מותק זה נקרא בשירה ובקלות וואו תביאי עוד

הסיגנון וקצב המילים ... מדהים ... !

הכמיהה והציפיה מקבלים האצה ותגבורת , עי השורות הקצרצרות ... למדתי משהו חדש , אודה שאני מגלה אשה מלאת חיים , שמבטאת את רצונותיה ושאיפותיה דרך חרך וסדק , כמין צניעות שבגדלות , שלא מחפשת `שערים גדולים` להכנס בהם ... מלודי יקרה , גילית בפנינו פאן יפה ונפלא באישיותך ... יש עוד הרבה מה לומר כאן , רק נבצר ממני לעת עתה ... תודה לך !

ותשחק

New member
גם אתה

גילית בפנינו פאן יפה ונפלא באישיותך בראיית הטוב כתמיד, וזה הרבה מעבר למבריקות ניתוחך..

חן חן ... כדרכך לראות מעבר ... חחח

איזו בת מזל הינך ? הרואים מעל ... המביטים אל תוך ... החשים מבעד ... בא לי לשאלך אך הפעם ...

../images/Emo24.gif

רגשת כאבת ניסית למדת אהבת נתת פעלת והשכלת... אבל יותר מכל... חיית!!!

מלודי6

New member
מאשורת יקרה, וכל כותבי הפורום

אבקש ממך דבר מה, ומכל הכותבים כאן: ישנו דבר המקובל בין היתר באקדמיה, הנקרא זכויות יוצרים. כל דבר שנכתב בהשארת אדם אחר, בשינוי מילים קלות ממה שנכתב במקור, נוהגים לציין זאת באופן מפורש. כתבת לי דבר מה שאת המקור שלו אני כתבתי. אני שמחה שמה שכתבתי בעבר נגע בך, השאיר בך חותם, העלה בך רגש, יצר בך חיבור... אך אנא, אנא, רשימו מי העלה זאת ראשונה. המילים שאני כותבת מגיעים לפעמים מהמקומות הכי רגישים; הכי כואבים; הכי עוצמתיים. הם כמו ילדיי שלי, שטרם זכיתי לחוות. אני זוכרת כל מילה שכתבתי מתוך הרגש. מצרפת בזאת את הקישור למה שכתבתי בעבר, מלודי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1725&msgid=112757211

ותשחק

New member
מלודי..

את שמה את כולנו בכיסך הקטן ובמידותייך הנעלות.. אני עדיין מתעמקת במשמעויות.. מקסים, נשמח לעוד.

למעלה