במיוחד בלהקה פעילה ששנתיים לא עשתה כלום.רעיון איך את/ה חושב שישמע האלבום החדש? א. פופ פאנק עם אלמנטים אלקטרונים/היפ הופ. ב. פאנק רוק כמו פעם. ג. פופ פאנק כמו עכשיו. ד. ימשיכו את מגמת האימו שתוקפת את טום. ה. מאלבום לאלבום הם מנגנים יותר מקצועי. אולי יביאו אותה במשהו פרוגרסיבי.
מאלבום לאלבום הם מנגנים יותר טוב.אין לך מה לעשות. ההערה בקשר לכל ילד שנה גיטרה יכול ללמוד שירים מאנמה בכלל לא לעניין. לא דיברתי על הקושי בלנגן את השירים, התייחסתי בקשר למקצועיות שבה השירים מנוגנים.אקורדים,ביטים ומה עוד....
עדיף שהופכים את זה לדיון מאשר שכל אחד פשוט עונה תשובה סתמית. סופסוף מדברים בפורום הזה על בלינק ולא על גיטרות \ בונקרים בעירק \ הגירוש שלך מפורום סאם, ואתה רק מתלונן!! תן לקהל להביע את עצמו והסקר יוחלף כשהסקר יוחלף
קראתי לך חסר טאקט, כי זה לא קשור לנושא. אני עושה פאזלים מגיל 2 ולא התחבר לי כלום עכשיו. זה פשוט לא היה במקום, עכשיו אני מבינה למה השירשורים יצאו לא קשורים לפורום
הייתי מתווכח איתך אבל הסתכלתי עכשיו על הודעות אחרות ואני רואה שאת גם חושבת שאנשים אומרים דברים בצחוק כשהם מתכוונים ברצינות, אז כנראה שאת כמה רמות אינטיליגנציה מעל כולם ואין טעם להתווכח איתך.