אולי???? אנשים????

אולי???? אנשים????

סתם משעמם לי אז חשבתי.... בשביל מה יש את הפורום?? אז ככה אתם חושבים שאני אוכל להשיג מפרט מכנסיית השכל.??? אוףףף איך אני רוצה... נראה לכם שיש מצב כזה??? אני יושבת וחושבת מה לעשות ובנתיים משתעממת בביה"ס ובדיוק יש צלצול איזה סבבה זה עכשיו בגלל שכנסיית השכל באים להופיע אצלנו אז הצלצול זה קט מהשיר שלהם... תחשבו איזה סבבה זה היה אם זה היה קטע משיר של היהודים.. בכל מקרה... בדיוק היום שאלו אותי מה המשאלה שלי... מה החלום שלי בימים אלו... אז כמובן החלום הנצחי שלנו שיהיה הכל טוב ושלום אבל החלום שלי המשאלה שלי היא פשוט לעלות לבמה... לקחת את המיקרופון ולשיר לקהל רוק ישראלי וטוב עם להקה שעומדת מאחורי.... והכל כדי לראות את הקהל נהנה לעשות טוב לאנשים... מישהו מחפש זמרת??? מישהו רוצה לשמוע אותי שרה????? נראה לכם שחלומי יתגשם?? אני לא רוצה להיות מפורסמת או ממוסחרת או להרוויח כסף מהשירה אלא פשוט לשיר לעשות טוב לאנשים עם קצת מוזיקה... מה אתם אומרים?? מה החלום שלכם?

בדיוק מה שאמרת...../images/Emo9.gif

לעמוד עם מיקרופון על הבמה כשמאחוריי להקה
, ומלפניי הקהל הישראלי החם! לדעת שאני משמחת אותם , ושהם נותנים לי אנרגיה.
זה מה שאני רוצה. ואם לא זה - אז להיות שחקנית. אבל בעיקרון הראשון זה החלום האמיתי...או אפילו סתם לנגן ולעשות קולות רקע..העיקר לעשות משו בקשר למוזיקה! ובעזרת השם , יום אחד נעשה אני והלהקה שלי (זה עדיין בגדר חלום אבל חפיף
) מופע קאברים וברגע השיא - חידוש ל'קח אותי' - השיר הכי טוב של היהודים!
סופשבוע נעים שיהיה לכם

mykie666

New member
לא!!! אל תסמכי על אלוהים שיעזור לך.

כי הוא לא!!!!!!!!!!! תעבדי לבד. ולילך, אני מאמין שיש לך מספיק כשרון שדרוש כדי להגשים את חלומך. לאב מיכאל

¥NeveR¥

New member
אחלה חלום..../images/Emo9.gif

לא יודעת, לא יכולה לחשוב על חלום שיש לי..

החלום שלי...

אורגיה המונית, הכוללת המוני אנשים יפים. טוב נו..לא... אממ...החלום שלי..כמו לכולנו, או רובנו יותר נכון מה אם לא... להיות על הבמה, אם להקה. ולהביא סולו(תופים), חזק וערוך ומושקע
אוהבת את הדבר הזה... או סתם להיות בלהקה בתור באסיסטית
לא חשוב לי אם להקה גדולה,קטנה,לא מפורסמת. וזהו

¥NeveR¥

New member
הנה חשבתי על משהו!

זה חלום כזה, שדווקא לא קשה להגיע אליו והוא להלחין בעצמי שיר שלי..
שירים יש, עכשיו רק צריך להתחיל ללמוד על גיטרה, עוד שנה שנתיים...

איזה יופי זה

כולנו רוצים לשיר בשביל מישהו ולא כדי להיות מפורסמים או משהו כזה....

The Charmd One

New member
...../images/Emo79.gif

החלום שלי מבחינת שאיפה- מקצוע זה גם...לשמח אנשים... אני יותר בעסק של ריקוד, ליצור אותו וגם להרגיש אני נוגעת באנשים ומשנה בהם משהו...אין תחושה יותר טובה מלרקוד על הבמה ולראות אנשים מחייכים במקומות...וכמובן שאם אני אגיע לזה, אני פותחת סיבוב הופעות שכולל רק כאוגרפיות לשירים של היהודים
כבר יש לי רעיון לטיפה בים
וחלום בכלליות...להיות מאושרת, תמיד
(אויש איזה קיטשית אני
)

Mr Jack

New member
החלום שליי !

אני רוצה להופיע בלהקה בתור גיטירס מול קהל והכל.. זה נשמע כזה שווה !

למעלה