אולי אני נאיבית אבל

רותם111

New member
אולי אני נאיבית אבל

בעקבות השאלה של תהל מיום 28.11.02, חשבתי רבות על עניין הגילוי והגעתי למסקנה שאין לי חשק להסתיר כלום. גם אם אבא של מייקי לא יהיה איתנו בקשר לאחר שמייקי יוולד (בע"ה), אני אספר לו (כשישאל) מי אבא שלו והיכן הוא גר. אספר לו שיש לאבא שלו בת מנישואים קודמים והיא גרה עם חצי אח שלה מאבא אחר. אספר לו שיש לו סבא וסבתא מבוגרים מאוד מאוד שאנחנו לא מכירים וגם דודות ובני דודים שאנחנו לא מכירים. אם יום אחד הוא יבקש אז אנסה לצור עם כולם קשר. אני שונאת סודות ושקרים הם מצריכים יותר מדי אנרגיות. לא יודעת עדיין איך מתמודדים עם "למה אבא לא בא לבקר אותי?" אבל בטח עד שהשאלה תעלה אקרא כבר מספיק חומר מקצועי. אתם חושבים שאני פסיכית? אני רוצה לחנך את מייקי לפתיחות ויושר ורוצה להוות דוגמא. אני משערת שלכל אדם הדרך וההשקפה שלו וזכותו עמו. הלוואי ולא אאלץ להתמודד עם הקושי הנ"ל ואבא של מייקי כן יבחר להיות אתו בקשר אבל אני מציאותית וממה שהספקתי לקרא כאן בחודשים האחרונים יודעת שבהרבה מאוד מהמקרים זה לא קורה.

אני איתך!! זה המון אנרגיה לזכור שקר

מאמינה שהתשובות יבואו עם הזמן. בספרים מקצועיים, לא מכירים את הילד הפרטי שלך, ולכן, גם לא את הדרך הטובה ביותר להציג לו דברים. תסמכי על עצמך, תזרמי עם האמת, כל פעם ברמה שהילד שלך מכיר...

דבורי

New member
גם אני כמוך

לא מסוגלת לחיות עם שקר והסתרות. כולם סביבי יודעים בדיוק מאיפה הילדים שלי.

../images/Emo45.gif

הגישה נכונה גם לדעתי . רק זכרי שהסיפורים על האמת שבחייו , צריכי לבוא במידות שונות בתקופות שונות. טיפטופים קטנים מגיל צעיר בגובה העיניים וברמת ההבנה של אותו הגיל. בתחילה אפשרי רק בתשובות לשאלות שלו . ותמיד טוב להתייעץ עם אנשי מקצוע שיעזרו לעשות את זה נכון , אם יש לך התלבטות כלשהי. בהצלחה רותם , המשימה לא קלה.

למעלה