אולי אני מגזימה

crazybabe

New member
אולי אני מגזימה

טוב אז אני רוצה לשאול את דעתכם....באמת שאני לא יודעת אם אני רוצה יותר מדי..... אנחנו יוצאים ביחד, אתמול יצאנו והיה מדהים... אתמול יצאנו ביחד והיה ממש ממש כיף :) אבל....לא יודעת בכל הקטע של להרים טלפונים איך לנסח את זה הוא די גרוע....כשאני איתו אני מרגישה שהוא הכי רוצה אותי בעולם....אבל נגיד בלהרים טלפון בבוקר שהוא קם בשבת שאחרי כזה דייט מוצלח הייתי מצפה שהוא יעשה והוא לא עושה את זה....וזה די חסר....:( אני דורשת יותר מדי? אין לי מושג.....

ChilD SouL

New member
תסלחי לי, אבל...

למה את חושבת שהוא מחוייב להרים אלייך טלפון
למה -את- לא מרימה טלפון בבוקר שלמחרת

crazybabe

New member
עונה

טוב אז אנחנו יוצאים איזה חודש כמעט.... ואני אוהבת להיות מחוזרת,מה לעשות? לא חושבת שהוא מחוייב....אני פשוט חושבת שהיה נחמד אם הוא היה מרים טלפון בבוקר....הודעה- משהו, איזשהו יחס מינימלי....

A d i 23

New member
הייתי מבינה אותך..

אם אלו היו התחושות שלך במידה ולא היה מתייחס לטלפון/הודעה ממך. תנסי פעם אחת את לשלוח הודעה איזה בוקר.. תנסי פעם אחת את להתקשר אליו בבוקר שלאחר היציאה.. ותראי מה התגובה.. מפריע לך ? תיזמי את ! מה יקרה באמת אם את תעשי את הצעד הראשון ? מי יודע, אולי את תופתעי לטובה ותיווכחי שגם הוא חיכה בדיוק לאותו הדבר..

ChilD SouL

New member
בדיוק.

לא מבינה את העניין הזה. בחורים לא רוצים להיות מחוזרים
בחורים לא רוצים לדעת שהבחורה נהנתה אתמול
מי קבע שבחורים הם אלה שצריכים להתקשר קודם
למה בכלל לעשות את החשבון הזה של אתה תתקשר, אני אתקשר, בלה בלה בלה
עברנו את גיל 10, דיי. תמשיכו הלאה.

תצבטו אותי. אף פעם לא שמעתי

תגובות כאלה מבנות בעניין הזה. האמת היא שאני מפותע ומעריך את התשובות האלה.
כיף לשמוע שגם בנות מבינות את החשיבות שבחיזור ושהציפיות הן לא רק מאיתנו. כיף לחזר וכיף גם להיות מחוזר. שבוע טוב. רועי.

omer73

New member
אני יכול להגיד לך

שלהיות מחוזר, חשוב לצד השני, והרצון לקבל תשומת לב זה הכי טבעי שבעולם, זה צורך אנושי, אבל זה לפועל גם כלפי הצד השני, ויכול להיות שהוא יושב בבית ואת אותם הדברים שאת מרגישה גם הוא מרגיש. ככה שתנסי גם ליזום, תפעלי גם, ואם גם אחרי זה הוא עדיין יהיה פסיבי כדאי שתדברי איתו על זה.

יש כאלה שהם לא טיפוסים של לדבר כל יום

מיליון פעמים, יש כאלה שאם היו איתך בדייט אתמול, זה מספיק להם עד למחרת בערב או אפילו יום למחרת לא מרגישים צורך לדבר. לפעמים הם גם יכולים להיות מאוהבים אבל לאהוב את הספייס שלהם ודייט אחד ממצה איתך מספיק להם לכל היום. תחליטי את אם זה מתאים לך או לא. את יכולה לנסות ליזום בעצמך ולראות אם זה פותח אצלו משהו, אולי לא נעים לו לנג'ס, את יכולה לרמוז לו בצחוק שהוא יכול להתקשר יותר. אבל יש כאלה שזה פשוט לא בא להם בטבעיות.

תגובה

לא כל כך משנה מי יפנה ומי יתקשר, העקר שתדברו ועל מה תדברו. חשוב, שהשיחות יהיו רגשיות, מעמיקות רגשית, נעימות ומתחשבות. אולי הוא לא אוהב להתקשר, מתחשק לו שאת תתקשרי. זה לא נורא. השאלה, אם הוא טוב ונעים אליך או רע ומגעיל.

smartblonda

New member
את לא דורשת יותר מדיי!

זה כיף וזה אחלה שלאחר דייט מדהים ,הבחור ירים טלפון וירצה לשןחח עימך. אני לא זכיתי לכיף הזה בקשר האחרון,אבל אל תוותרי,תירמזי לו בעדינות,תרימי את טלפון וכך תכווני אותו למה שאת רוצה. אם כל זה לא עובד ,אז שיחונת קטנה ולא כבדה יכולה לבוא בחשבון.

omer73

New member
אני כ"כ מבין אותך

גם לי הקשר האחרון היה לא מוצלח, אצלי ה"חברה שלי", ככה לפחות היא קראה לעצמה, מעבר לזה שהיא שתתה לי את הדם והייתה נצלנית, היו לה בעיות נפשיות קשות, ובאיזשהו שלב היא פשוט הפכה לעול, גם כלפיי וגם כלפי כל הסובבים (המעטים) שהיו לה, ובכלל, זה סוג של אופי כזה שיודע רק לקבל ולדרוש, אבל לא להחזיר, הכל עבד בכיוון חד צדדי. בקיצור, טוב לסיים דברים לא טובים ולהשאיר אותם מאחור

עמילני

New member
וואאוו...זה מדהים איך נראית נקודת מבט שונה..

ולא, זה לא דרישה גדולה מדיי, אחרי הכל מדובר כאן לפי דעתי בגורם שיודע לשחק את המשחק, אותו משחק שגורם לך לרצות אותו יותר.. משחק הקשה להשגה.. הריי במידה והוא היה מתקשר זה היה מאוס קצת לא?

crazybabe

New member
למה שזה יהיה מאוס ?

זה לא כאילו שהבחור מציק בטלפונים או משהו כזה...וכשרוצים מישהו אז דווקא הדברים הקטנים האלה שהוא הרים טלפון או שלח הודעה בבוקר שלמחרת הם מרגשים וכיפיים ביותר....

Reddit

New member
מסכימה

הדברים הקטנים האלו הם אלו שעושים את זה.. :) שיחה קצרה של דקה אפילו שמסכמת את זה שהיה כיף, משהו קטן כדי להראות שיש טעם של עוד.. זה הכל. מייל חמוד אפילו :) ואם אין את זה מתחילים לחשוב פעמיים לפני כל התקשרות ואז מהר מאד מאבדים את ה"קליק"..

adi1331

New member
את ממש לא מגזימה

זה מציק כשבן הזוג לא מביע רגשות כפי שאנחנו רוצים ומצפים שיביע... היה לי קשר כזה, כך שאני מבינה אותך. אבל כפי שכתבו לך אנשים נוספים, תנסי "לרמוז" לו... לאחר דייט תתקשרי אליו, תאמרי לו שהיה לך ממש כיף... ואולי בדייטים הבאים זה יבוא ממנו.

למעלה