אולי איחוד....
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 19/2/08 #3 חלום חיי מתגשם מול פניי!!!../images/Emo6.gif וואיייי מזתומרת מופע איחוד??? יעני..איחוד איחוד????? איחודדדדדדדדדדד????? וואייי אני לא מאמינה...ניסים אכן קורים!! אני מאאאאזה מקווה שהם יעשו מופע איחוד.. אפילו רק אחד ומצידי שיהיה באילת אני כבר אמצא דרך להגיע..חחעחעחע
חלום חיי מתגשם מול פניי!!!../images/Emo6.gif וואיייי מזתומרת מופע איחוד??? יעני..איחוד איחוד????? איחודדדדדדדדדדד????? וואייי אני לא מאמינה...ניסים אכן קורים!! אני מאאאאזה מקווה שהם יעשו מופע איחוד.. אפילו רק אחד ומצידי שיהיה באילת אני כבר אמצא דרך להגיע..חחעחעחע
ר רעות שטיינברג New member 19/2/08 #4 איזו כתבה מקסימה../images/Emo99.gif מתאימה בול לספיישל שעשיתי לא אמן שיהיה איחוד הלוואי על הלינק
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 19/2/08 #6 יאפ! בול מתאימה לספיישל שלך../images/Emo6.gif אין...אם הם יעשו הופעת איחוד...אני לא אוותר בחיים על ההופעה הזאת!! אני יביא כזה שלט- גמני מעריצה שלכם רק מהזמן האחרון!! חעחעחעחעח
יאפ! בול מתאימה לספיישל שלך../images/Emo6.gif אין...אם הם יעשו הופעת איחוד...אני לא אוותר בחיים על ההופעה הזאת!! אני יביא כזה שלט- גמני מעריצה שלכם רק מהזמן האחרון!! חעחעחעחעח
א אורנית לנצח New member 19/2/08 #8 ../images/Emo51.gif רבה לך על הכתבה! עכשיו גם עידן בניו יורק?איזה קטע....אמן שיהיה איחוד!
ע ענבר שחר love אמיר New member 19/2/08 #11 אייל חזר לארץ-לפי מה שהבנתי מאמיר.... אם עידן נסע זה בחודש האחרון רק,כי אמיר אמר לי בפסטיגל שעכשיו כולם בארץ...
אייל חזר לארץ-לפי מה שהבנתי מאמיר.... אם עידן נסע זה בחודש האחרון רק,כי אמיר אמר לי בפסטיגל שעכשיו כולם בארץ...
א אורנית לנצח New member 19/2/08 #13 אה,אוקיי.../images/Emo51.gif על המידע! איזה מצחיק זה-מייקל חוזר לארץ-אייל טס.אייל חוזר לארץ-עידן טס.אני מקווה שגם עידן יחזור במהרה ואף אחד אחר לא יטוס אחריו....
אה,אוקיי.../images/Emo51.gif על המידע! איזה מצחיק זה-מייקל חוזר לארץ-אייל טס.אייל חוזר לארץ-עידן טס.אני מקווה שגם עידן יחזור במהרה ואף אחד אחר לא יטוס אחריו....
ע ענבר שחר love אמיר New member 19/2/08 #14 גם אני מאוד מקווה..... אם שחר יטוס,אני נותנת לו מכות חחחחח
S sarit19 New member 19/2/08 #16 הלוואי ויהייה איחוד אני מוכנה לעשות המון בשביל זה!!! וואי חלום חיינו אה?!
ש שרון לאב אמיר New member 19/2/08 #12 הלוואי שיהיה איחוד ../images/Emo57.gif וואי זה יהיה מדהים... על העידכון
י יעלי שכטר New member 19/2/08 #20 חחח האמת.. חחחחח שהם התפרקו שהייתי בת 6 (ב2000 נכון ?) אקיצר , לא הייתי ממש .. בעניינים בלשון המעטה אבל אמן הם יתאחדו
חחח האמת.. חחחחח שהם התפרקו שהייתי בת 6 (ב2000 נכון ?) אקיצר , לא הייתי ממש .. בעניינים בלשון המעטה אבל אמן הם יתאחדו