אולימפיה בלב

meital1972

New member
גם בקרית השרון, רמת השרון, הרצליה , רעננה

קיימת התופעה - בני נוער שמתאספים בגינות ציבוריות ושותים במיוחד בתקופת החופש הגדול. צורן לא שונה מכל מקום אחר. אם את גרה בקריית השרון אני ממליצה לך לשאול תושבים שגרים בסמיכות לגינות ציבוריות מה קורה בתקופת הקיץ בגינות הציבוריות. אני בטוחה שגם בקריית השרון קיימת התופעה כמו בכל מקום בארץ. לדעתי צורן טובה ואיכותית (בזכות האוכלוסייה) . המחירים יחסית לאזור השרון עדיין נמוכים. כפי שהמליצו לך התושבים- עדיפה דירה גבוהה שלא פונה לגן ציבורי. בהצלחה!!!

תותח9

New member
אני לא חושב שהאוכלוסיה "נחלשה"

הבעיה ליד המרכז קיימת, לדעתי כמו בכל מקום בארץ שנמצא ליד מרכז מסחרי וגנים ציבוריים סמוכים אליו הסופר אינו מהווה מטרד כלל מגרש ההוקי לא פעיל כל הזמן אני מקווה שהקמת הבניינים תהיה "טריגר" לפתרון בעיות רעש הנוער בסך הכל הדיל המוצע הוא טוב - קחו בחשבון גם את העובדה שמי שקונה ברמת אמיר יגור באתר בניה מספר שנים, בעוד שבפרוייקט זה - הבניה היא כבר בלב ישוב קיים

רוויטלה

New member
שאלתי 3 חברים שגרים בצורן בסמוך למרכז

האחד פונה ישירות אל מגרש ההוקי ואל הגן הצמוד אליו והתשובה הייתה יש ימים שזה מפריע אבל זה לא נורא באמת השני פונה אל הצד האחורי של המרכז המסחרי ממש מול גן ההרפתקאות/חלומות והיא אמרה שיש ימים שזה מפריע מעט אבל אם מעירים לנוער הכול מסתדר השלישי פונה אל המחלק האחורי של המרכז המסחרי מצד הסופר ועל פי דבריו היו שנים שבאמת היו בעיות אבל בעיקר בקיץ ואז המזגנים עובדים והבית במילא סגור ולא שומעים כלום במילים אחרות אני נוטה להסכים עם הקכותבים שיש פה כמה שכול מטרתם היא קישקושים בקומקום ואמירות שאין להן אלא בכדי לנסות ולהרע העובדות מדברות בעד עצמן,המחירים בצורן רק עולים מיום ליום, הפרסים שמקבלים בתי הספר בתחום החינוך הם מושא לקנאה למקומות רבים . הכי טוב,פשוט תגיעו ליישוב בשעות הערב , תראו מה קורה בו , ואם אתם לא מתביישים דיפקו על כמה דלתות באופן אקראי ותשאלו שאלות . אני ממליצה בחום .

למעלה