אולימפיאדה!!!!

kedeman

New member
אולימפיאדה!!!!

סתם כי פתאום שמתי לב לזה ויש לי עכשיו זמן וקצת כוח היום (שישי) בערך בשעה 21 (זה זמן ישראל???) נפתחים רשמית המשחקים האולימפיים באתונה! ולמשך 17 ימים (עד ה-29) יתקיימו תחרויות ולידע כללי - ישראל הביאה כבר 4 מדליות אולימפיות {יעל ארד (ג'ודו) - כסף בברצלונה 92, אורן סמדג'ה (ג'ודו) - ארד ברצלונה 92, גל פרידמן (מיסטרל) - ארד, מיכאל קלגנוב (קיאק) - ארד סידני 2000} השנה ישראל שולחת 36 ספורטאים במקצועות שונים (בתוכם 4 צמדים) ועם כל האליפויות שזכו בהן בשנים האחרונות (אריק זאבי, גל פרידמן, לי קורזיץ, גוצ'ה ציציאשווילי) יש תקווה לא קטנה למדליה.....

מ ו ר ע ל

New member
רק לצורך ההשכלה

כל יוצאי הגרעין שבינינו הולכים להפסיד את רוב האולימפידה... מה לעשות:) אוף אני אוהב אולימפידה חחחח

kedeman

New member
חחח

בוא נכריח את התנועה להביא לנו טלויזיה ליער עזריקם!!!! :)

Alaithlos

New member
../images/Emo15.gif

חבל שאי אפשר לשלוח לאוליפיאדה קטינים... יוני וולף בן 17 וקצת זכה לפני שבוע בתואר אלוף העולם בג'ודו (למשקל שלו) בתחרות בספרד.. חבל שאי אפשר לשלוח אותו..

מ ו ר ע ל

New member
אפשר לשלוח קטינים...

אבל כפי שציינת הוא בטח זכה בגיל שלו כלומר לנוער... וזה אולימפידה לבוגרים הוא עוד לא ברמת בוגרים מה לעשות... אם יהיה משהו בן 15 למשל שיהיה ברמה של בוגרים הוא יילך לאולימפידה...

Alaithlos

New member
בג'ודו זה לא קטע של גיל../images/Emo15.gif

זה הולך לפי משקל. ושמע לי בטוח יש תחרויות למשקל שלו. הוא כבר כמעט 18 והוא בגודל של מבוגר...

noam ho

New member
נו, אז מה הבעיה?

ברור שאפשר לשלוח קטינים... כל המתעמלות קרקע הרוסיות והרומניות הן בנות 15-16-17 בערך בהתעמלות קרקע של בנות ככל שאת יותר מבוגרת הסיכויים שלך להצליח פחות טובים אחרי גיל 20 ומשהו הקריירה שלהם פחות או יותר נגמרת מי שנשלחות לאולימפיאדה הן הנערות הצעירות

Yootam

New member
שליחת ספורטאים לאולימפיאדה

גיל אינו מהווה מכשול בכניסה לאולמפיאדה. הדבר היחיד שמהווה בעייה הוא להגיע לקריטריון האולימפי, וכנראה שהבחור שהזכרת קודם עדיין לא השיג אותו. עוד כמה שנים... ובהקשר לשרשור החלומות- אז החלום שלי היה לייצג את ישראל באולימפיאדה בענף הסייף, אבל כנראה שזה כבר לא יקרה, אז אל תשגו בחלומות, כי כשמתעוריים מהם זה לא תמיד נעים...

kedeman

New member
ומה עם עוד 4 שנים?

או שהגרעין יהרוס ואז הצבא ישמיד את מה שישאר? (אין לך אפשרות להשיג מהצבא אישור של ספורטאי??)

kedeman

New member
נמאס לי כבר מהשיבוצים!!!!

לא אכפת לי איפה אני הולך להיות - עם זה אני באמת אסתדר אני רק כבר רוצה לדעת איפה!!!! ואני לא מתרגש אני מתוח...... מה שלומך? את יודעת איזה קבוצה את מדריכה שנה הבאה?

kedeman

New member
אני לא מתנפל עליה...

גם לא התכוונתי שזה יראה ככה ונורית מוזמנת לשאול מה שהיא רוצה :)

נ ו ם

New member
שניה-לא אכפת לך איפה אתה הולך להיות

אבל אתה רק כבר רוצה לדעת איפה? מוזר.

kedeman

New member
לא אכפת לי איפה אני אהיה

אם אני אהיה במטה יהודה, חופא"ש, מרום גליל מצידי אפילו מבואות חרמון זה ממש לא אכפת לי באיזה מועצה אני אהיה - כי עם המועצה אני אסתדר בטוח!! (יש רק 3 מועצות שלא רציתי וביקשתי לא להיות בהן.) אני רוצה לדעת איפה אני אהיה כבר כי זה ממש מסדרן ויותר מפחיד זה עם מי

go golan go

New member
הדלקתי היום לראות- ושמו לי פינגפונג

את מי זה בכלל מעניין??? שישימו דברים מעניינים!

מ ו ר ע ל

New member
פינג פונג זה אדיר!

יש מתחרה מישראל...! עכשיו יש אופני כביש וזה משעמם!!! קודם היה התעמלות מכשירים שזה יפה לאללה

למעלה