אוליי פיספסתי...

Brendan

New member
אוליי פיספסתי...

אבל מה קרה לתמונה השבועית שנותנים לה כותרת?

Brendan

New member
427 דו"חות בלילה אחד

משטרת התנועה רשמה הלילה 427 דו"חות תנועה במרחב שרון 427 דו"חות תנועה נרשמו הלילה במהלך מבצע שערכה משטרת התנועה במרחב שרון. במהלך המבצע נפסל רישיונם של 35 נהגים, 17 כלי רכב הורדו מהכביש וחמישה נהגים נתפסו כשהם נוהגים בזמן פסילה. במבצע השתתפו 45 שוטרים, 80 מתנדבים ו-12 ניידות של משטרת התנועה הארצית. מקור: רענן בן צור YNET

schuy

New member
טוב מאוד!

בימי שישי יש כ"כ הרבה אנשים שפשוט מתפרעים, עכשיו יהיו כמה פחות. אני בעד מבצע כזה כל יום שישי.

CiBeR

New member
C O L T, אתה תמיד כזה פסימי...

או שזה רק נראה לי?

gesus

New member
זו לא המטרה../images/Emo54.gif

המטרה היא לחצות את קו המיליון בסופ"ש אחד ואז לתת דיבידנדים לשוטרים.

C O L T

New member
ההבדל בין אופטימי לפסימי, מכיר?

הפסימיסט אומר כל היום: המצב גרוע, אין עבודה, אין כסף, מלחמה, פיגועים, תאונות... יותר גרוע לא יכול להיות. והאופטימיסט לאומתו אומר: אל תדאג, יכול, יכול להיות עוד הרבה יותר גרוע... אז אני אופטימיסט, כן? והרי ברור שאלה שנתפסו נוהגים בלי רשיון הם קורבנות (בצדק אולי) של המבצעים הקודמים של המשטרה. ומחר הם יעלו כולם על הכביש בידיעה שלא יהיה מבצע נוסף, בזמן הקרוב. סך הכל היוזמה של המשטרה ברוכה, לנקות את הכבישים מכל נהגי הזבל, אבל האם זה מצליח? טוב, אתה נוסע על הכבישים, איך זה, כיף? הנהגים מקצועיים, אדיבים ומתחשבים בזולת? ובמיוחד עכשיו אחרי המבצע המוצלח? כנראה שאכיפה מוגברת זה לא הפתרון.

Brendan

New member
הישראלים מופרעים ../images/Emo35.gif ../images/Emo32.gif

זוג גרמני הצליח להדהים שוטרים אשר צפו בהם בזמן שהם החליפו מקומות ישיבה תוך כדי נסיעה במהירות של 50 מייל לשעה. מבדיקה עולה כי במכונית המרצדס היה תינוק ישן וכמות קטנה של חשיש. הנהג מבין בני הזוג היה ללא רישיון נהיגה. ומה העונש היאקי? הזוג עוקב לזמן קצר וקיבל דו"ח. השוטרים איפשרו להם להמשיך בנסיעה. מקור: Reuters

למעלה